Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sancı yok. Göğüs uçlarım agrio. Bat 1 ekim.ignenin 11. Günü. Bugün ovulasyon testi yaptim silik çıktı.oda bthcg olunca çift Cizgu çıkıyor. Bu ayda yok sanırım.
Senin benden 1 gün önce bat… iğne olunca bir 15 gün beklemek tavsiye ediliyor ama yalan olmasın hiç yaptırmadm
Ayy sorma o damar belirginleşmesi bende geçen ay vardı ama nasıl şişmişti tüm göğüs damarlarım. Test bile yaptım korunduğum halde bu ay öyle ekstra bir belirginleşme de yok…. Psikoloğa gidelim biz bence

Kızlar sonuç nasıl

Eklentiler

• IMG_20210929_205914.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 62
Stresten oluyo demekki sende de olduysa yani umarın strestir de sağlık problemi değildir

Öncelikle tüm isteyenlere güzel haberler alması duası ile...
Kızlar 4 senedir evliyim Rahim perdesi ameliyatı oldum. Tüpün tıkalı dediler istanbulda rahim filmi çektirdim daha sonra açıldı dediler. Pko var yumurta tembelliği var. 1. Aşılama geçtirdim. Negatif oldu sonra eşim yurt dışına gitti. Son 4 aydr tekrar denemeye başladık. Benim adetlerim 32 35 gün aradı bazende 45 falan olur. En son adetini 7 ağustos da gördüm. Bu arada iki biontech aşısı oldm. Hamile sandm ama testler hep negatif Eylül orasına doğru ovulasyon testi çift çizgi oldu tam 44. Günde değerlendirdim şuan hesabıma göre adet olmam gereken tarif 4 ekim bende aranıza alın keza yalnızım üzgünüm bu arada dün hacamat yaptırdım yapan kadına söyledim adet tarihm haftaya die şifa niyetine yaptı bana belki hamilesindr belinden güzel kan geldi dedi ama benim umudum hiç yok uzun oldu özür dilerim

Haklısın canım bende öyle okudum. zaten regl olmadan insan ümidini kesemiyor. En iyisi beklemek.

Aynen aynen psikolik olarak bekliyor beyin okmayinca da üzülüyor tabi ilk çocuğumda ki kadar değilim ama okadar yipratmiyorum onda salya sümük ağlıyordum resmen her ay
İlk denemelerim kendimi resmen harap etmiştim tedavi süreci çok yormuştu 3 ay boyunca yumurtlama göre kadar nerdeyse hergün kontrole gittim tabi bi tane var tesellimiz o ama Şuan adet sancısı yokluyo arada oturup ağlayasım var olmadı

Allah yardimcin olsun canim derdi veren Allah sifayida verir hep boyle yaklasiyorum kendime.. Uzme tatli canini senden kiymetli degil hicbir sey. Boyle soylenince bencil anlasiliyo olabilir ama degil sen iyi ol ki esin dogacak cocuklarin iyi olsun. Hem gereken her seyi yapmissin insallah bebisin seninledir Hacamat benimde aklimda bu arada bence belli donemlerde yaptirmak lazim. Senin vesilenle burda ki herkeslede paylasmis olayim lutfen bu zikirleri yapin ilk gordugumde cani gonulden yaptim pandemiden sansimi deneyeyim dedim calismamistim bile 1 hafta sonra yuksek lisansa kabul edildim. Babamin annemin isleri sorunluydu zikirlerimi yaptim cok sukur acildi rast gitti isleri cok cok inaniyorum ben lutfen sizde yapin hem manen ruhen rahatliyosunuz Allahtan istiyosunuz ❤

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-10-18-16-53.png
    332,7 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2021-09-13-06-25-19.png
    281 KB · Görüntüleme: 58

Allah razı olsun canım... İnşaAllah herkesin gönlündeki hayırlısı ile olsun. Hepimiz sınavdayız ama eminim güzel sonuçlanıcak

Allah gönlüne göre versin canım mükafatını en kısa sürede alırsın insallah

Yaa aynen şimdide yanına kardeşi olsun istiyoruz işte bı yoldasi olsun ondada oluyor biraz üzüntümüz ama olur inşallah nasibimizde varsa

Aramıza hoşgeldin canım. Allahtan umud kesilmez rabbim er yada geç İnşaAllah sanada hayırlı sağlıklı bir bebek nasip eder. Geç olsun güç olmasın. Rabbim gecikitiyorsa guzellestiriyordur hep böyle düşün ve tevekkülü elden sakin bırakma. En kısa zamanda güzel haber alırsın İnşaAllah. Tekrar hoşgeldin canım. Aklına takılan birşey olursa sor burada bütün kızlar hepimiz mümkün olduğunca cevaplarız.

Çok teşekkür ederim. Hepimiz güzel haberler alalım. Amin amin amin

Öncelikle umut vermek istemiyorum kimseye ama 3 defa daha önce ki klomen kullanma sonrasında hep iki iğne birden vurdu doktorum 10.gun sonrası her sabah 4 gun boyunca idrar testı yaptım hep silik cıktı olmayınca olmuyor işte iğne etkisi bıle çizgisi bile görmedim :)) umut vermek degıl amacım gerçekten.. benım de kasıklarımda sancı basladı gogus uclarımda kaşınma var hasaslık var ve akıntım aldı basını gidiyor korkuyorum kımyasal dan veya da regl olmaktan

Nasip canm inşallah nasibinde en güzeli olur Allah gönlüne göre versin

Hoşgeldin canım inşallah senin nasibinde biran önce seni bulur en hayırlısı olsun inşallah

S skulentvera ben sanırım adet olucam. Benim adet belirtileri beni dürtmeye başladı. Eğer hamilelik yok ise ki sanmıyorum olduğunu. Ben yarın adet olurum.
Yaaaa bende hiç bir şey yok bende sana katılacağım az kaldı anlaşılan önce sen sonra ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…