Kızlar sürekli test atıyormuş gibi oluyor kusura bakmayın bu hafta gösteren testi merak edenler vardı buldum bu gün atayım dedim
İnsalalh mutlu haberler alırız sizin bat ne zmn.maalesef yapacak bir şey ama çıkmadık candan ümit kesilmez yine de siz kaybetmeyin umudunuzu benim 13. gün bugün umut yok yani her ay bu ay umutlanmayacağım desem de yapamıyorum umudumu kaybedemiyorum bir türlü yapacak bir şey yok....
amin yumurtlamaya göre yarın ama uygulamaya göre de 3 ekim her ikisi de olabilir...İnsalalh mutlu haberler alırız sizin bat ne zmn.
Burda da normal testlere göre pahalı 18€ verdim bu testeBu testleri türkıyede arastırdım dudak ucurtan fıyatta dıye vazgectımbu arada hayırlı olsun canım saglıcakla kucagına alırsın ınsallah
Öyle deme bende öyle dedim şimdi ikinci olmmuyir ve bı kardeşi olsun çok istiyorum hayırlısını dile canmBende yarın olurum çünkü yumurtlamadan sonraki 14.gün yarın veeee sabah Ovülasyon yaptım yine boş gebelik kesinlikle yapmambu ay ağlamak yıkılmak istemiyorum ya hsg var toparlanmam lazım en azından 1 tane olsa da o duyguyu tatsam o bile yeter ikinci de gözüm yok artık
orası öyle hayırlısı olsun ama hiç olmaması daha kötü iyi kötü bir tane varsa Allah ona uzun ömürler versin insan en azından avunuyor teselli buluyor hiç olmayınca insan tamamen kötü hissediyor....Öyle deme bende öyle dedim şimdi ikinci olmmuyir ve bı kardeşi olsun çok istiyorum hayırlısını dile canm
Hayırlı olsun o zman gözünüz aydınKüçük olan kontrol çizgisi ortası boş olursa negatif oluyor. Bu iki çizgi yanı pozitif
bende yaptım çıkmadı beyaz gibi bi çizgi var ama olsaydı bence kırmızı çıkardı hemen erken test sonuçta bi de sabah denemek lazımda sanmıyorum benimde 2 ekimKızlar erken gebelik testini dün yaptım bişey çıkmadı ya. 18 i 19 u yumurtladım. O günlerin öncesi birde 20 21 de oldu ilişki. Memelerim falan bir garip. Bişey olsaydı erken gebelikte çıkar miydi? 3 ekim bat benim ilk denemem de biraz bilmiyorum bunları
Ama var ikinci çizgibende yaptım çıkmadı beyaz gibi bi çizgi var ama olsaydı bence kırmızı çıkardı hemen erken test sonuçta bi de sabah denemek lazımda sanmıyorum benimde 2 ekim
Bilemedim ki belirtiler var gibi test yok gibi kan testi vercem ben galiba. Çünkü çok açık kahve gibi bi akıntım var. Bu kadar erken gelmesi mümkün değil ben 26 günde olurumbende yaptım çıkmadı beyaz gibi bi çizgi var ama olsaydı bence kırmızı çıkardı hemen erken test sonuçta bi de sabah denemek lazımda sanmıyorum benimde 2 ekim
Ama çok belirgin değil ki rengi kırmızı gibi değil ay bilmiyorum olsa bu kadar ince çıkar mı ki 1 gün kaldı regle yumurtlama bilmiyorum ama genelde atıyorlar ya baya rengi belli oluyoAma var ikinci çizgi
Nasıl beyaz kuzu
Baya bakınca görünüyor=)
Benim de böyleydi sanki kutunun çizgisi gibi o öyle gibi anladım benAma var ikinci çizgi
Nasıl beyaz kuzu
Baya bakınca görünüyor=)
vaaaaay kesinlikle var yarın sabah daha net çıkar bence hayırlı olsun seni de aramızdan uğurluyoruz demek ki hayırlı uğurlu olsun :)bende yaptım çıkmadı beyaz gibi bi çizgi var ama olsaydı bence kırmızı çıkardı hemen erken test sonuçta bi de sabah denemek lazımda sanmıyorum benimde 2 ekim
Valla ben pek bu testlerden anlamıyorum yapmadım hiç amaBenim de böyleydi sanki kutunun çizgisi gibi o öyle gibi anladım ben
ben de daha önce 2-3 kere yaptım bu testten hiç böyle bir çizgi de yoktu çıkmadı bende bu gebelik var demek....Benim de böyleydi sanki kutunun çizgisi gibi o öyle gibi anladım ben
Aa bilemedim hiçben de daha önce 2-3 kere yaptım bu testten hiç böyle bir çizgi de yoktu çıkmadı bende bu gebelik var demek....
Yani zaten en neti kan testiymiş insallah vardırBilemedim ki belirtiler var gibi test yok gibi kan testi vercem ben galiba. Çünkü çok açık kahve gibi bi akıntım var. Bu kadar erken gelmesi mümkün değil ben 26 günde olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?