• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım erken gebelik testi mi bu normal test mi? 1. Fotoda değil ama 2. Fotoda hafif silik Bir çizgi var gibi 😍😍
Normal kaset yaa erkenler yaniltti beni daha once o yuzden almiyorum o hinzirlari 🙄 Daha baya var aslinda adete ama kafama girdin ahaha 😁 Insallah nasipte vardir 🙏

Yine uğraşıcaz desene geç olsun sağlıklı olsunlar inş psikolojik olarak çok yıpranıyo insan ama onlar olunca hepsi geçiyo
Aynen aynen psikolik olarak bekliyor beyin okmayinca da üzülüyor tabi ilk çocuğumda ki kadar değilim ama okadar yipratmiyorum onda salya sümük ağlıyordum resmen her ay 😪

Senden gaza geldim Kubrasc Kubrasc 😁 benimde bir iki belirtimsi seylerim var eh dedim alti ustu bi test tabi sabah idrari degil ama sanki silik bir kirmizi gordum gibime geldi siz ne diyosunuz bat 5 ekim
Kuzum kaçıncı dk da çektin bu fotoğrafları genelde 5. Dk da sonuç çıkıyor ya tam kurumamış gibi o yüzden sordum. Aslında 9. Dk da filan belki daha net sonucu görebilirdik ama 2. Fotoda var gibi gözüküyor inşallah vardır sağlıkla gelir🙏🥰

Her gebede ovulasyon koyu çıkıyor mu? 4 günüm var ovulasyon testi yaptım çok silik ümidi kesmeli miyim gebelik için

o zaman önce senden gelecek güzel haberler sen test yapmayı düşünüyor musun yoksa kırmızı başlıklı kızı mı bekleyeceksin? bende yarın sabah yapayım diyorum ama pazartesi akşamı yaptığım ovülasyon testi boştu o yüzden umudum yok....
Kırmızı başlıklı kızı beklemeye niyetliyim canım😁Tabi dayanabilirsem.. Bence sende acele etme derim sonuçta pozitifi öğrensekte beklemicekmiyiz.😂 İnşaAllah pozitif olur bu arada🙏🏼😊

Kızlar benim bugün bir yarım saat adet sancım oldu ve kesildi, göğüslerim acıyor şuan sadece. Sancı hiç yok… bu durumda olan var mı?

Kuzum kaçıncı dk da çektin bu fotoğrafları genelde 5. Dk da sonuç çıkıyor ya tam kurumamış gibi o yüzden sordum. Aslında 9. Dk da filan belki daha net sonucu görebilirdik ama 2. Fotoda var gibi gözüküyor inşallah vardır sağlıkla gelir🙏🥰
Canim o iki foto ilk 5 dk simdi ekleyeceklerim 10.dk sonrasina bakmadim zaten kuruma olayini yasamamak icin 😁 Insallah ya her gun dua ediyorum en icimden hem burda her gordugume hem kendime hem hamilelere Rabbim saglikla kavustursun diye ❤🙏 Bunlarda 10.dk fotolari cok erken yaptim ben varsada eger hayal meyal gorunuyodur bi ilizyon degilse 😁 birkac gun sonra tekrarlarim ak mi kara mi belli olur

Eklentiler

• 20210929_184804.jpg
    20210929_184804.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 62
  • 20210929_181233.jpg
    20210929_181233.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar benim bugün bir yarım saat adet sancım oldu ve kesildi, göğüslerim acıyor şuan sadece. Sancı hiç yok… bu durumda olan var mı?
Benim adet olacak gibi agrım olmustu ama bugün sol tarafımda bıçak batıyo sanki bilemiyorum üşütmekten de olabilir belki

Benimde sancı yok. Göğüs uçlarım agrio. Bat 1 ekim.ignenin 11. Günü. Bugün ovulasyon testi yaptim silik çıktı.oda bthcg olunca çift Cizgu çıkıyor. Bu ayda yok sanırım.

Ben de unutlanmak istemediğim için hiçbir şeyi ona yormuyorum ama regl gelmeden de insan bir şeyler olur diye bekliyor :KK45:
Aynen öyle 😂 bide ben o kadar değişik agrılar yaşadım ki bu ay insan acaba mı diyo ister istemez psikolojik diyemeyeceğim kadar netti en son erken adet oluyorum sandım olmadı göğüslerimde bi anda çekiliyo damarlar belirginlesiyo sızlıyo reglden sonra bu agrılar neyin nesi diyemecbur doktora gitmek zorunda kalıcam 😂

Back