Canım erken gebelik testi mi bu normal test mi? 1. Fotoda değil ama 2. Fotoda hafif silik Bir çizgi var gibiSenden gaza geldimKubrasc benimde bir iki belirtimsi seylerim var eh dedim alti ustu bi test tabi sabah idrari degil ama sanki silik bir kirmizi gordum gibime geldi siz ne diyosunuz bat 5 ekim
Normal kaset yaa erkenler yaniltti beni daha once o yuzden almiyorum o hinzirlariCanım erken gebelik testi mi bu normal test mi? 1. Fotoda değil ama 2. Fotoda hafif silik Bir çizgi var gibi
Hadi bakalım sonuçlar çok güzel olur inşallahNormal kaset yaa erkenler yaniltti beni daha once o yuzden almiyorum o hinzirlariDaha baya var aslinda adete ama kafama girdin ahaha Insallah nasipte vardir
Ben oğlumda normal testlerle 4 gün öncesinden öğrenmiştim silik çıkmıştı vardır inşallahNormal kaset yaa erkenler yaniltti beni daha once o yuzden almiyorum o hinzirlariDaha baya var aslinda adete ama kafama girdin ahaha Insallah nasipte vardir
Insallaaah seninde saglicakla gelsinHadi bakalım sonuçlar çok güzel olur inşallah
Insallah nasipte vardir da bu ay o aydirBen oğlumda normal testlerle 4 gün öncesinden öğrenmiştim silik çıkmıştı vardır inşallah
Yine uğraşıcaz desene geç olsun sağlıklı olsunlar inş psikolojik olarak çok yıpranıyo insan ama onlar olunca hepsi geçiyoBende iki buçuk senedir hiç korunmuyirum ama olmuyor bizimde esimdede sayı düşüklüğü var oglumdada çok uğraşmıştım öyle olmuştu
Aynen aynen psikolik olarak bekliyor beyin okmayinca da üzülüyor tabi ilk çocuğumda ki kadar değilim ama okadar yipratmiyorum onda salya sümük ağlıyordum resmen her ayYine uğraşıcaz desene geç olsun sağlıklı olsunlar inş psikolojik olarak çok yıpranıyo insan ama onlar olunca hepsi geçiyo
İnşallah canım gönlünce olsun vardır inşallahInsallah nasipte vardir da bu ay o aydir2 3 gun sonra tekrarlarim bakalim
Kuzum kaçıncı dk da çektin bu fotoğrafları genelde 5. Dk da sonuç çıkıyor ya tam kurumamış gibi o yüzden sordum. Aslında 9. Dk da filan belki daha net sonucu görebilirdik ama 2. Fotoda var gibi gözüküyor inşallah vardır sağlıkla gelirSenden gaza geldimKubrasc benimde bir iki belirtimsi seylerim var eh dedim alti ustu bi test tabi sabah idrari degil ama sanki silik bir kirmizi gordum gibime geldi siz ne diyosunuz bat 5 ekim
Kırmızı başlıklı kızı beklemeye niyetliyim canımo zaman önce senden gelecek güzel haberler sen test yapmayı düşünüyor musun yoksa kırmızı başlıklı kızı mı bekleyeceksin? bende yarın sabah yapayım diyorum ama pazartesi akşamı yaptığım ovülasyon testi boştu o yüzden umudum yok....
Canim o iki foto ilk 5 dk simdi ekleyeceklerim 10.dk sonrasina bakmadim zaten kuruma olayini yasamamak icinKuzum kaçıncı dk da çektin bu fotoğrafları genelde 5. Dk da sonuç çıkıyor ya tam kurumamış gibi o yüzden sordum. Aslında 9. Dk da filan belki daha net sonucu görebilirdik ama 2. Fotoda var gibi gözüküyor inşallah vardır sağlıkla gelir
Benim adet olacak gibi agrım olmustu ama bugün sol tarafımda bıçak batıyo sanki bilemiyorum üşütmekten de olabilir belkiKızlar benim bugün bir yarım saat adet sancım oldu ve kesildi, göğüslerim acıyor şuan sadece. Sancı hiç yok… bu durumda olan var mı?
Üşüttüğümü sanmıyorum ama bilemiyorum ya…Benim adet olacak gibi agrım olmustu ama bugün sol tarafımda bıçak batıyo sanki bilemiyorum üşütmekten de olabilir belki
Ben kendim için üşütmekten olabilir dedim canım çokta ümitlenmek istemediğimden umarım hamilelik belirtileridirÜşüttüğümü sanmıyorum ama bilemiyorum ya…
Ben de unutlanmak istemediğim için hiçbir şeyi ona yormuyorum ama regl gelmeden de insan bir şeyler olur diye bekliyorBen kendim için üşütmekten olabilir dedim canım çokta ümitlenmek istemediğimden umarım hamilelik belirtileridir
Benimde sancı yok. Göğüs uçlarım agrio. Bat 1 ekim.ignenin 11. Günü. Bugün ovulasyon testi yaptim silik çıktı.oda bthcg olunca çift Cizgu çıkıyor. Bu ayda yok sanırım.Kızlar benim bugün bir yarım saat adet sancım oldu ve kesildi, göğüslerim acıyor şuan sadece. Sancı hiç yok… bu durumda olan var mı?
Aynen öyleBen de unutlanmak istemediğim için hiçbir şeyi ona yormuyorum ama regl gelmeden de insan bir şeyler olur diye bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?