- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
o zaman önce senden gelecek güzel haberler sen test yapmayı düşünüyor musun yoksa kırmızı başlıklı kızı mı bekleyeceksin? bende yarın sabah yapayım diyorum ama pazartesi akşamı yaptığım ovülasyon testi boştu o yüzden umudum yok....Benim akıntıya ve belirtilere bakarsam 12 13 gibi yumurtlama oldu. Test falan yapmadım. Bende çok umutlu değilim aslında ama işte bir ihtimal diyip bekliyoruz. Hayırlısı olsun. Benim çok az mide bulantım oluyor. Ama bende zaten her ay adet öncesi oluyor. Yani şuan adet belirtilerim harici ekstra birşey yok. Zaten belirtiler birbirine aynı olduğu için. Cok ta aramamak lazım aslında. Bekleyelim bakalım. Ne olcak
Al benden de o kadargerçekten ne gerek varmış korunmaya olmuyormuş ki zaten bende kızgınım kendime mal mısın zaten olmuyormuş diyorum offff :)
bu ay mucize oluyormuş bir de bakarsın olur mu olur hayat bu :)Al benden de o kadar
Ya sen bizi de ümitlendirdinEve gelir gelmez daha iyi bir markanın testini yaptım çok şaşkınım ve şoktayım şuan
Hiç aklına onları getirip strese girme tadını çıkarrrEvet baya haha bu gece ağrıyla uyanınca artık bi test yapayım dedim bat a 9 gün var çıkmaz dedim ama çıktı umarım güzel ilerler şu an kendimi kaptırmamaya çalışıyorum kimyasal ve dış gebelikten korkuyorum ilk denememiz çünkü
Duymuştum baş ağrısını belirti olarakBenimde bat 5 ekim kızlar. Pek belirti var denilemez. Mart da boş gebelik geçirmiştim deniyoruz hala, o gebelikte sürekli baş ağrım vardı bu ay da 10 gündür devam eden baş ağrım var psikolojik de olabilir ama baş ağrısı belirti oluyor mu
Bi de bu yaptığınız test erken gebelik testi mi yoksa normal testlerden miEve gelir gelmez daha iyi bir markanın testini yaptım çok şaşkınım ve şoktayım şuan
Olsun canım olur inşallah umudunu yitirme bak bi tane varmış zaten olur Allahın izniyle.İnş canım ben de pko var 5 yaşında bi kızım var onda da klomen felan kullanmıştım ondan sonrada hiç korunmadım bugün de arada adet olacakmışım gibi ağrı giriyo yavaş yavaş umudumu kesiyorum
Evet bat a 6 gün önceye kadar gösterir yazıyor du üzerinde. Ne güzel yazmışsın çok sağ ol içinden geliyorsa yap doktor bile şaşırdı böyle erken çıkmasına mucize gibi bir şeyYa sen bizi de ümitlendirdinadet geçene kadar test yapmayı düşünmüyordum 9 gün önce senin böyle çıkınca şeytan dürtüyor git test al diye erken gebelik testi mi yaptığın test. Hadi hayırlı uğurlu olsun arkadaşım dünyanın en güzel seslerinden kalp sesini de duy. Kucağına alıp nur yüzünü de gör bebişinin inşallah
Erken gebelik testi üzerinde bat a 6 gün önceden sonuç verir yazıyorBi de bu yaptığınız test erken gebelik testi mi yoksa normal testlerden mi
Tşk ederim cnm inş diyelimOlsun canım olur inşallah umudunu yitirme bak bi tane varmış zaten olur Allahın izniyle.
Test yapsam mı dedim de bi an ondan sordumErken gebelik testi üzerinde bat a 6 gün önceden sonuç verir yazıyor
Bat a 6 kala yapabilirsin benceTest yapsam mı dedim de bi an ondan sordum
Erken test yok elimde sipariş etmiştim gelmedi bende eczaneden almamak için tutuyorum kendimi adet olacak gibi agrılarım da var bakalım 3 gün kaldı bataBat a 6 kala yapabilirsin bence
Yaaa maşallah canım Allah kucağında almayı nasip etsin gözün aydınEve gelir gelmez daha iyi bir markanın testini yaptım çok şaşkınım ve şoktayım şuan
Bende iki buçuk senedir hiç korunmuyirum ama olmuyor bizimde esimdede sayı düşüklüğü var oglumdada çok uğraşmıştım öyle olmuştuİnş canım ben de pko var 5 yaşında bi kızım var onda da klomen felan kullanmıştım ondan sonrada hiç korunmadım bugün de arada adet olacakmışım gibi ağrı giriyo yavaş yavaş umudumu kesiyorum
Çok teşekkür ederim hepimize inşallah hayırlı evlatlar versin allahYaaa maşallah canım Allah kucağında almayı nasip etsin gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?