• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar son durumda 2 kişi mi gebe şuan? Daha sıkı çalışmak lazım :KK48:
Son mesajlar hüzün dolu, lütfen kendinizi bu kadar harap etmeyin. Bol bol dua edin, isteyeceğimiz yer belli… Kendiniz pozitif olun ki testler de pozitif olsun inşallah :KK200: umutsuzluğa düşmek yok 🥰
Ah evet ama benim 5 gün kaldı sivilceler gosterdi kndini hic sicilce cikmayan yuzumdr son iki aydir sivilce goruyorum adet belirtisi galiba ama bu ay sonuna yine geliyor adetim 30 ekime bakalim ne olack ☹🤷🏻‍♀️

Ah evet ama benim 5 gün kaldı sivilceler gosterdi kndini hic sicilce cikmayan yuzumdr son iki aydir sivilce goruyorum adet belirtisi galiba ama bu ay sonuna yine geliyor adetim 30 ekime bakalim ne olack ☹🤷🏻‍♀️
Benim de dudağımın kenarında kocaman sivilce çıktı yemeği zor yiyorum 🥲 bat 2 ekim senin 30 eylül mü anlayamadım

Benim adetten önce hiç göğüs ağrım olmazdı. Adete 2 gün kaldı gece göğüslerim in ağrısına kalktım. Normale göre farklı hissediyorum baya 🤰🤰lütfen bukadarı da psikolojik olmasın ya🤦‍♀️

Kızlar dün bana rüya gibi geldi inanamadım doktor da inanamadığı için sabah yine kalkar kalkmaz test yaptım bat a 8 kala

Eklentiler

• DA29CD5D-7246-42F0-8975-6A30D4B4CE29.jpeg
    DA29CD5D-7246-42F0-8975-6A30D4B4CE29.jpeg
    195,7 KB · Görüntüleme: 64
Ayyy İnşaAllah Sen bana katılmazsın da güzel haber verirsin🙏🏼 bende senin mutluluğuna katılarak öbür aya ya nasip derim. 🙏🏼
Bende yarın olurum çünkü yumurtlamadan sonraki 14.gün yarın veeee sabah Ovülasyon yaptım yine boş gebelik kesinlikle yapmam 🥲 bu ay ağlamak yıkılmak istemiyorum ya hsg var toparlanmam lazım en azından 1 tane olsa da o duyguyu tatsam o bile yeter ikinci de gözüm yok artık 🥺🥺

Kızlar sürekli test atıyormuş gibi oluyor kusura bakmayın bu hafta gösteren testi merak edenler vardı buldum bu gün atayım dedim

Eklentiler

• 537C988A-4B81-4351-8F31-1D40935BACEB.jpeg
    537C988A-4B81-4351-8F31-1D40935BACEB.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 79
Bugün catlamanin üstünden 9 gün geçti sağ kasigim sürekli ağrıyor belim sırtım öyle. Sürekli yorgunum yemek yerken bile kendimi aç hissediyorum. Ovulasyon testi yaptım şu an 4-5 gün var adetime yumurtlamadan dolayı gecikecek. Yine kendi kendime kuruyorum bir sürü belirti 🥺 Ovulasyon testim de bu şekilde. Lütfen bu ay olmuş olsun artık gebelik 🥺😔

Eklentiler

• IMG_20210930_065912.jpg
    IMG_20210930_065912.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 72
Bende yarın olurum çünkü yumurtlamadan sonraki 14.gün yarın veeee sabah Ovülasyon yaptım yine boş gebelik kesinlikle yapmam 🥲 bu ay ağlamak yıkılmak istemiyorum ya hsg var toparlanmam lazım en azından 1 tane olsa da o duyguyu tatsam o bile yeter ikinci de gözüm yok artık 🥺🥺
Benimde 12. Gün aynı duyguları paylaşıyoruz.bnde gebelik testi yapmaya korkuom. Ovi testi yapiom

Benimde 12. Gün aynı duyguları paylaşıyoruz.bnde gebelik testi yapmaya korkuom. Ovi testi yapiom
maalesef yapacak bir şey ama çıkmadık candan ümit kesilmez yine de siz kaybetmeyin umudunuzu benim 13. gün bugün umut yok yani her ay bu ay umutlanmayacağım desem de yapamıyorum umudumu kaybedemiyorum bir türlü yapacak bir şey yok....

Back