Yaaaa bende hiç bir şey yok bende sana katılacağım az kaldı anlaşılan önce sen sonra ben
Bende sizi takıp edicem sanırsam oldum olucam regl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa bende hiç bir şey yok bende sana katılacağım az kaldı anlaşılan önce sen sonra ben
İnşallah canımAmin canım cümlemizin hakkında hayırlısını versin rabbim
Ah evet ama benim 5 gün kaldı sivilceler gosterdi kndini hic sicilce cikmayan yuzumdr son iki aydir sivilce goruyorum adet belirtisi galiba ama bu ay sonuna yine geliyor adetim 30 ekime bakalim ne olack ☹Kızlar son durumda 2 kişi mi gebe şuan? Daha sıkı çalışmak lazım
Son mesajlar hüzün dolu, lütfen kendinizi bu kadar harap etmeyin. Bol bol dua edin, isteyeceğimiz yer belli… Kendiniz pozitif olun ki testler de pozitif olsun inşallah umutsuzluğa düşmek yok
Benim de dudağımın kenarında kocaman sivilce çıktı yemeği zor yiyorum bat 2 ekim senin 30 eylül mü anlayamadımAh evet ama benim 5 gün kaldı sivilceler gosterdi kndini hic sicilce cikmayan yuzumdr son iki aydir sivilce goruyorum adet belirtisi galiba ama bu ay sonuna yine geliyor adetim 30 ekime bakalim ne olack ☹
Gayet net çıkmış cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşKızlar dün bana rüya gibi geldi inanamadım doktor da inanamadığı için sabah yine kalkar kalkmaz test yaptım bat a 8 kala
Bat askm 5 ekimlr 30 ekim demk istedimBenim de dudağımın kenarında kocaman sivilce çıktı yemeği zor yiyorum bat 2 ekim senin 30 eylül mü anlayamadım
Yaa yine olmadı sanırım her adete yakın hamileyim moduna giriyorum çok yoruldum artıkBat 1 ekim.bendede silik çıktı ovitrella yaptığımda koyu çıkıyordu. Gebelikte köyü oluyor
Ne kadar net Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahKızlar dün bana rüya gibi geldi inanamadım doktor da inanamadığı için sabah yine kalkar kalkmaz test yaptım bat a 8 kala
Bunda iki artı olmasi gerekmiyormu yokmu smdi anlamadim bennKızlar dün bana rüya gibi geldi inanamadım doktor da inanamadığı için sabah yine kalkar kalkmaz test yaptım bat a 8 kala
Bende yarın olurum çünkü yumurtlamadan sonraki 14.gün yarın veeee sabah Ovülasyon yaptım yine boş gebelik kesinlikle yapmam bu ay ağlamak yıkılmak istemiyorum ya hsg var toparlanmam lazım en azından 1 tane olsa da o duyguyu tatsam o bile yeter ikinci de gözüm yok artıkAyyy İnşaAllah Sen bana katılmazsın da güzel haber verirsin bende senin mutluluğuna katılarak öbür aya ya nasip derim.
Küçük olan kontrol çizgisi ortası boş olursa negatif oluyor. Bu iki çizgi yanı pozitifBunda iki artı olmasi gerekmiyormu yokmu smdi anlamadim benn
Benimde 12. Gün aynı duyguları paylaşıyoruz.bnde gebelik testi yapmaya korkuom. Ovi testi yapiomBende yarın olurum çünkü yumurtlamadan sonraki 14.gün yarın veeee sabah Ovülasyon yaptım yine boş gebelik kesinlikle yapmam bu ay ağlamak yıkılmak istemiyorum ya hsg var toparlanmam lazım en azından 1 tane olsa da o duyguyu tatsam o bile yeter ikinci de gözüm yok artık
maalesef yapacak bir şey ama çıkmadık candan ümit kesilmez yine de siz kaybetmeyin umudunuzu benim 13. gün bugün umut yok yani her ay bu ay umutlanmayacağım desem de yapamıyorum umudumu kaybedemiyorum bir türlü yapacak bir şey yok....Benimde 12. Gün aynı duyguları paylaşıyoruz.bnde gebelik testi yapmaya korkuom. Ovi testi yapiom