- 12 Ağustos 2021
- 92
- 64
- 3
- 29
Tabi haber ver mutlakaaynen ikisi de önemliymiş gebelik için bende batı bekliyorum hsg tecrübelerimi de söylerim :)
Vereceğim mutlaka batı bekliyorum batın sonunda günü belli olacak inşallah hayırlısı olur...Tabi haber ver mutlaka
Amin insallahVereceğim mutlaka batı bekliyorum batın sonunda günü belli olacak inşallah hayırlısı olur...
Hayirli ugurlu olsun bebisko ❤ Sag salim gelsin insallahEve gelir gelmez daha iyi bir markanın testini yaptım çok şaşkınım ve şoktayım şuan
Evet ben kendi kendime uyduruyorum sanıyordum ama göğüslerim çok ağrımaya başladı bu gece kasık ağrısından uykumdan uyandım adet olacakmışım gibi bir ağrıydı onun dışında kuyruk sokumunda 2 gün önce dalga şeklinde bi ağrı oldu ama adet olacağım zamanda olurdu o yüzden önemsemedimHayirli ugurlu olsun bebisko ❤ Sag salim gelsin insallahbelirtin var miydi
Ya süper tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alınEve gelir gelmez daha iyi bir markanın testini yaptım çok şaşkınım ve şoktayım şuan
Çok teşekkür ederim hepimize inşallahYa süper tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın
Ay bayada belirti vermis minikEvet ben kendi kendime uyduruyorum sanıyordum ama göğüslerim çok ağrımaya başladı bu gece kasık ağrısından uykumdan uyandım adet olacakmışım gibi bir ağrıydı onun dışında kuyruk sokumunda 2 gün önce dalga şeklinde bi ağrı oldu ama adet olacağım zamanda olurdu o yüzden önemsemedim
Evet baya haha bu gece ağrıyla uyanınca artık bi test yapayım dedim bat a 9 gün var çıkmaz dedim ama çıktı umarım güzel ilerler şu an kendimi kaptırmamaya çalışıyorum kimyasal ve dış gebelikten korkuyorum ilk denememiz çünküAy bayada belirti vermis miniken kisa zamanda kan ver insallah guzel ilerler degerlerin
Insan once hep kotusunu dusunuyo ama stres sebebi iyi dusun iyi olsunEvet baya haha bu gece ağrıyla uyanınca artık bi test yapayım dedim bat a 9 gün var çıkmaz dedim ama çıktı umarım güzel ilerler şu an kendimi kaptırmamaya çalışıyorum kimyasal ve dış gebelikten korkuyorum ilk denememiz çünkü
Dünkü testte çok hafif bi çizgi çıktı ama bilmiyorum artık. Ne zamandan beri
Uzun zamandır korunmuyorum ama bu ay ovülasyon testiyle takip ettim ona güvenmek istiyorum cnmDünkü testte çok hafif bi çizgi çıktı ama bilmiyorum artık. Ne zamandan beri istiyosun canım
Olur inşallah canım bende 2 senedir bekliyorum meleğimi bi gelse keşkeUzun zamandır korunmuyorum ama bu ay ovülasyon testiyle takip ettim ona güvenmek istiyorum cnm
İlk denemeniz ve bata 9 gün kala idrar testiyle gebeliğinizi öğrendinizEve gelir gelmez daha iyi bir markanın testini yaptım çok şaşkınım ve şoktayım şuan
İnsallahİnşallah hepimiz gebeyizdir bu ay
Canım benim hayırlı olsun sağlıklı olur inşallahEve gelir gelmez daha iyi bir markanın testini yaptım çok şaşkınım ve şoktayım şuan
Prolaktine adet olduğumuzda mi baktırıyorduk ? Benim de öyle ya acaba ondan mibenim bir kaç ayrdır çok hassasiyetim oluyordu hep geçen ay baktırdım prolaktinime sınır çıktı bu ay dikkat ediyorum hassasiyet geçti hafif sızı var sadece o da çok hafif öncesinde adetten önce çok fazla hassasiyet oluyordu her ay kendimi hamile sanıyordum prolaktin yüksekliğindenmiş....
olabilir vücut kendini hamile sandığı için hamileliğe izin vermiyor her zaman bakılıyor ben adetin 2. günü de baktırdım farklı günde baktırdım sınırdaydı süt yapan besinleri yemeyin bir süre...Prolaktine adet olduğumuzda mi baktırıyorduk ? Benim de öyle ya acaba ondan mi
Gerçekten ben de inanamıyorumİlk denemeniz ve bata 9 gün kala idrar testiyle gebeliğinizi öğrendiniz
Bizede artık sizin şansınızdan lütfenn =)
Çok tebrik ederim
Çok teşekkür ederim inşallahCanım benim hayırlı olsun sağlıklı olur inşallah
Clearblue ben bulamıyorum nereden alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?