Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli ugurlu olsun bebisko ❤ Sag salim gelsin insallah belirtin var miydi
Evet ben kendi kendime uyduruyorum sanıyordum ama göğüslerim çok ağrımaya başladı bu gece kasık ağrısından uykumdan uyandım adet olacakmışım gibi bir ağrıydı onun dışında kuyruk sokumunda 2 gün önce dalga şeklinde bi ağrı oldu ama adet olacağım zamanda olurdu o yüzden önemsemedim

Ay bayada belirti vermis minik en kisa zamanda kan ver insallah guzel ilerler degerlerin

Ay bayada belirti vermis minik en kisa zamanda kan ver insallah guzel ilerler degerlerin
Evet baya haha bu gece ağrıyla uyanınca artık bi test yapayım dedim bat a 9 gün var çıkmaz dedim ama çıktı umarım güzel ilerler şu an kendimi kaptırmamaya çalışıyorum kimyasal ve dış gebelikten korkuyorum ilk denememiz çünkü

Insan once hep kotusunu dusunuyo ama stres sebebi iyi dusun iyi olsun

Prolaktine adet olduğumuzda mi baktırıyorduk ? Benim de öyle ya acaba ondan mi

Prolaktine adet olduğumuzda mi baktırıyorduk ? Benim de öyle ya acaba ondan mi
olabilir vücut kendini hamile sandığı için hamileliğe izin vermiyor her zaman bakılıyor ben adetin 2. günü de baktırdım farklı günde baktırdım sınırdaydı süt yapan besinleri yemeyin bir süre...

Canım benim hayırlı olsun sağlıklı olur inşallah
Clearblue ben bulamıyorum nereden alabilirim
Çok teşekkür ederim inşallah ben Avusturya yaşıyorum gratis gibi bir yerden aldım clearblue çok satılıyor burda çok iyi bir marka hatta dijital olanı haftasına kadar gösteriyor bir de ondan alıp deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…