• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 ben Avusturya yaşıyorum gratis gibi bir yerden aldım clearblue çok satılıyor burda çok iyi bir marka hatta dijital olanı haftasına kadar gösteriyor bir de ondan alıp deneyeceğim
Aa çok şanslısın ya… Türkiye’de online alma şansımız bile yok her şeyin iyisi yasak bize 🤣
İstanbul’a yolun düşerse ısmarlarım belki senden :KK70:

Olur inşallah canım bende 2 senedir bekliyorum meleğimi bi gelse keşke 😔♥️
İnş canım ben de pko var 5 yaşında bi kızım var onda da klomen felan kullanmıştım ondan sonrada hiç korunmadım bugün de arada adet olacakmışım gibi ağrı giriyo yavaş yavaş umudumu kesiyorum

kızlar kızlarrrrr psikolojik mi bilmiyorum ama ofiste otururken fark ettim sol bacağım ağrıyor ağrı kesici almalı mıyım? böyle bir gebelik belirtisi yok biliyorum ama psikolojik de ağrım olmaz galiba :)

Benimde bat 5 ekim kızlar. Pek belirti var denilemez. Mart da boş gebelik geçirmiştim deniyoruz hala, o gebelikte sürekli baş ağrım vardı bu ay da 10 gündür devam eden baş ağrım var psikolojik de olabilir ama baş ağrısı belirti oluyor mu 😀😀

Ben forumda okumuştum umut vermiş gibi olmasın ama 😅
yok canım o kadar da psikolojiktir ya onun tıbbi dayanağı yoktur bile birazda kendimi sıktım bunlattım artık olmayan şeyler olmaya başladı Allah akıl sağlığı versin inşallah... :)

yok canım o kadar da psikolojiktir ya onun tıbbi dayanağı yoktur bile birazda kendimi sıktım bunlattım artık olmayan şeyler olmaya başladı Allah akıl sağlığı versin inşallah... :)
İnşallah🤲🏻🤣 öğlende baya adet olucam gibi sancı girdi sonra bir şey geldi gibi hissettim heh dedim adet oldum, baktım sadece beyaz akıntıymış😅 şimdi tedirgnlikle adet bekliyorum 1 gün bile gecikirse test yapıcam hemen
Dünkü negatifti ama bir umut işte😂 3 gün var…

İnşallah🤲🏻🤣 öğlende baya adet olucam gibi sancı girdi sonra bir şey geldi gibi hissettim heh dedim adet oldum, baktım sadece beyaz akıntıymış😅 şimdi tedirgnlikle adet bekliyorum 1 gün bile gecikirse test yapıcam hemen
Dünkü negatifti ama bir umut işte😂 3 gün var…
aynı bende öyle gecikmez de işte öyle bir şey olursa anında kan testi veririm herhalde :) hayatım boyunca hiç aklıma gelmezdi ya hamile kalamayacağım çok şaşkınım annem bile şimdi kalabiliyor o kadar doğurgan aileyiz ama piyango bana vurdu herhalde :)

aynı bende öyle gecikmez de işte öyle bir şey olursa anında kan testi veririm herhalde :) hayatım boyunca hiç aklıma gelmezdi ya hamile kalamayacağım çok şaşkınım annem bile şimdi kalabiliyor o kadar doğurgan aileyiz ama piyango bana vurdu herhalde :)
Ben de o kadar tedirginlikle korunuyordum ki aman hamile kalırım diye… o işler öyle kolay değilmiş gerçekten
Bir de yanlışlıkla hamile kalanlar var çok tebrik ediyorum onları:KK45:

Ben de o kadar tedirginlikle korunuyordum ki aman hamile kalırım diye… o işler öyle kolay değilmiş gerçekten
Bir de yanlışlıkla hamile kalanlar var çok tebrik ediyorum onları:KK45:
gerçekten ne gerek varmış korunmaya olmuyormuş ki zaten bende kızgınım kendime mal mısın zaten olmuyormuş diyorum offff :)

Kızlar Selam durumlar nedir. Az kaldı belirtisi olan varmı.hamile olan arkadaşlar belirtilerini paylaşırsa seviniriz. S skulentvera canım seninle dönemler aynı durumun nedir. Bende birşey yok henüz ara sıra kasık batmam ve sabahları kalktığım zaman göğüs agrım var. Normalde olması gereken adet öncesi belirtilerimin bir kısmı yok olanlarda derecesi düşük şuan. Bat 3 ekim ama yumurtlamaya göre 28 30 arasi olmam gerekiyor. Bekliyorum😊

Kızlar Selam durumlar nedir. Az kaldı belirtisi olan varmı.hamile olan arkadaşlar belirtilerini paylaşırsa seviniriz. S skulentvera canım seninle dönemler aynı durumun nedir. Bende birşey yok henüz ara sıra kasık batmam ve sabahları kalktığım zaman göğüs agrım var. Normalde olması gereken adet öncesi belirtilerimin bir kısmı yok olanlarda derecesi düşük şuan. Bat 3 ekim ama yumurtlamaya göre 28 30 arasi olmam gerekiyor. Bekliyorum😊
aynen canım bende senin gibiyim belirtim yok akıntımdan şüphe edip test yapmıştım şansa çok koyu yumurtlama çıkmıştı 17 eylülde bugün 12. gün falan bat 3 ekim görünüyor da dediğin gibi 1 ekimde de olabilir hiç belirti yok yaaaa deli olmamak elde değil mide bulantısı kusma hiç biri...... sadece sabah sol kasığım böyle 2-3 kere pıt pıt attı o arada sancılarım oluyor o kadar ümidim kalmadı açıkçası ya :(

aynen canım bende senin gibiyim belirtim yok akıntımdan şüphe edip test yapmıştım şansa çok koyu yumurtlama çıkmıştı 17 eylülde bugün 12. gün falan bat 3 ekim görünüyor da dediğin gibi 1 ekimde de olabilir hiç belirti yok yaaaa deli olmamak elde değil mide bulantısı kusma hiç biri...... sadece sabah sol kasığım böyle 2-3 kere pıt pıt attı o arada sancılarım oluyor o kadar ümidim kalmadı açıkçası ya :KK43:
Benim akıntıya ve belirtilere bakarsam 12 13 gibi yumurtlama oldu. Test falan yapmadım. Bende çok umutlu değilim aslında ama işte bir ihtimal diyip bekliyoruz. Hayırlısı olsun. Benim çok az mide bulantım oluyor. Ama bende zaten her ay adet öncesi oluyor. Yani şuan adet belirtilerim harici ekstra birşey yok. Zaten belirtiler birbirine aynı olduğu için. Cok ta aramamak lazım aslında. Bekleyelim bakalım. Ne olcak😁

Back