Bi hafta önce çıkmış sonucunuz çok iyi. Benimde 30eylul daha test yapmadım. Yumurtlamam 16eyluldu.Bu aralar 26 28 arası gidip geliyor 10.gun yumurtlamistim, daha net değil ama bakalım İnşAllah vardır
Yumurtlama erken olunca biraz öyle oldu ilk hamileligimde adet günümde öğrenmiştim mesela o zaman tam 14.gun yumurtladim çünkü İnşAllah sizinde vardır bir test yapın benceBi hafta önce çıkmış sonucunuz çok iyi. Benimde 30eylul daha test yapmadım. Yumurtlamam 16eyluldu.
Yumurtlama erken olunca biraz öyle oldu ilk hamileligimde adet günümde öğrenmiştim mesela o zaman tam 14.gun yumurtladim çünkü İnşAllah sizinde vardır bir test yapın benc
Adet günü yapcam testi. Bugün onuncu günüm çıkmaz belki diye yapmıyorum. Erken gebelik testinde yok zaten .Yumurtlama erken olunca biraz öyle oldu ilk hamileligimde adet günümde öğrenmiştim mesela o zaman tam 14.gun yumurtladim çünkü İnşAllah sizinde vardır bir test yapın bence
Kaset testede çıkmaz zaten hemenAdet günü yapcam testi. Bugün onuncu günüm çıkmaz belki diye yapmıyorum. Erken gebelik testinde yok zaten .
Merhaba benim eskiden hep böyleydi 10 gün kala göğüslerim hassaslaşır agrirdi ama 2 aydir korunmadigimiz icin mi bilmiyorum agri nerdeyse hiç olmuyorKizlar sizde de oluyor mu her zaman adetime 9 10 gün varken göğüs hassasiyeti başlıyor önceleri hep gebeliğe yoruyordum artık sürekli olduğu için geçtim ama her zaman öyle takı adet günüme kadar o zamana kadar da artış oluyor gunden güne hormon testlerim normal bu arada
Merhaba ben hiç korunmadim önceden olurmuydu pek hatırlamıyorum ama bir kaç zamandır öyleMerhaba benim eskiden hep böyleydi 10 gün kala göğüslerim hassaslaşır agrirdi ama 2 aydir korunmadigimiz icin mi bilmiyorum agri nerdeyse hiç olmuyor
Ne zamandan beri deniyorsunuz psikolojik olabilir veya bu kadar çok dikkat etmemiş te olabilirsinizMerhaba ben hiç korunmadim önceden olurmuydu pek hatırlamıyorum ama bir kaç zamandır öyle
2 seneyi geçti evlendigimden beri hiç korunmadim. Psikolojik olmadığından eminim önceleri olsa evet psikolojik derdim. Dokununca çamaşırı çıkartırken bile ağrıyor o derece yaniNe zamandan beri deniyorsunuz psikolojik olabilir veya bu kadar çok dikkat etmemiş te olabilirsiniz
O zaman bilemedim canım ben evlenmeden önce de bunu yaşıyordum evlendikten sonra da aynı şekilde devam etti adetime 10 gün kala başlar adet olduğumda agrim geçerdi.Hakkınızda hayırlısı olsun2 seneyi geçti evlendigimden beri hiç korunmadim. Psikolojik olmadığından eminim önceleri olsa evet psikolojik derdim. Dokununca çamaşırı çıkartırken bile ağrıyor o derece yani
Amin inşallah canımO zaman bilemedim canım ben evlenmeden önce de bunu yaşıyordum evlendikten sonra da aynı şekilde devam etti adetime 10 gün kala başlar adet olduğumda agrim geçerdi.Hakkınızda hayırlısı olsuninsAllah hayırlı sağlıklı güzel bebisleriniz olur, en kısa zamanda
Bende sol kasıkta bir rahatsızlık batma hissi var ama bence üşüttüm, gaz vs de var ama hiçbiri gebelik ile alakalı gibi durmuyor zaten normalde de çok gazlıyımKızlar selam. Adet tarihlerine az kaldı. Durumlar nedir. Kimlerde ne belirtiler var? Yada herzamankinden farklı belirti yaşayan. varmı? Benim mesela 4 gündür adet olmadan önce başlayan herzamanki adet belirtilerim vardı bugün hiçbirşey yoktu. Sadece ufak ufak kasık batmalarım oldu ara ara. Bu arada tahmini yumurtlamam 13 eylül takvime göre 3 ekim beklen regl. Ama yumurtlama göre 28. 30 gibi olmam lazım. Bekliyorum
Benim Bat a daha çok var ama göğüslerim aşırı ağrıyor ve belimde dün dalga gibi ağrı oldu çok çalışıyorum ondan olabilir… heyecanlı bekleyiş devam ediyorKızlar selam. Adet tarihlerine az kaldı. Durumlar nedir. Kimlerde ne belirtiler var? Yada herzamankinden farklı belirti yaşayan. varmı? Benim mesela 4 gündür adet olmadan önce başlayan herzamanki adet belirtilerim vardı bugün hiçbirşey yoktu. Sadece ufak ufak kasık batmalarım oldu ara ara. Bu arada tahmini yumurtlamam 13 eylül takvime göre 3 ekim beklen regl. Ama yumurtlama göre 28. 30 gibi olmam lazım. Bekliyorum
Benim yaptığım kaset testti erken gebeliği cuma yaptım negatif çıktı kaset test silik çıktı ama adet günü daha net sonuç verir tabikiKaset testede çıkmaz zaten hemen
Bel ağrısı bende de var yumurtlamadan beri ama ilk defa korunmadığım için etkiledi diye düşünüyorum, bata çok varken beni umutlandırmadı açıkçasıBenim Bat a daha çok var ama göğüslerim aşırı ağrıyor ve belimde dün dalga gibi ağrı oldu çok çalışıyorum ondan olabilir… heyecanlı bekleyiş devam ediyor
Gebe testi almalısınız canım. Ama adetinin bir kaç gün geçmesini beklemeni tavsiye ederim.önerdiğiniz test nedir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?