- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 53
- 38
Benim de reglim aynı seninle canım benim. Ben yaptım cuma günüydü sanırım. Negatif çıktı ve tabiki çok erken bildiğim halde dayanamayıp yaptımdiaymonds benim bat 1 en geç 2 sence idrar testi yapsam çıkar mı varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de reglim aynı seninle canım benim. Ben yaptım cuma günüydü sanırım. Negatif çıktı ve tabiki çok erken bildiğim halde dayanamayıp yaptımdiaymonds benim bat 1 en geç 2 sence idrar testi yapsam çıkar mı varsa
Benim reglim 1 yada 2sinde olmalı. Bende de bi belirti yok maalesef.Kızlar selam. Adet tarihlerine az kaldı. Durumlar nedir. Kimlerde ne belirtiler var? Yada herzamankinden farklı belirti yaşayan. varmı? Benim mesela 4 gündür adet olmadan önce başlayan herzamanki adet belirtilerim vardı bugün hiçbirşey yoktu. Sadece ufak ufak kasık batmalarım oldu ara ara. Bu arada tahmini yumurtlamam 13 eylül takvime göre 3 ekim beklen regl. Ama yumurtlama göre 28. 30 gibi olmam lazım. Bekliyorum
sende durumlar nasıl seninle aynı dönemlerde yumurtlamıştık diye hatırlıyorum canım test yaptın mı hiç yapsak mı test?Kızlar selam. Adet tarihlerine az kaldı. Durumlar nedir. Kimlerde ne belirtiler var? Yada herzamankinden farklı belirti yaşayan. varmı? Benim mesela 4 gündür adet olmadan önce başlayan herzamanki adet belirtilerim vardı bugün hiçbirşey yoktu. Sadece ufak ufak kasık batmalarım oldu ara ara. Bu arada tahmini yumurtlamam 13 eylül takvime göre 3 ekim beklen regl. Ama yumurtlama göre 28. 30 gibi olmam lazım. Bekliyorum
Aynen canim bendr oyle hatırlıyorum aynıydık galiba. Ben şuan bi belirti yok 4 gun boyunca adet olacakmış gibiydim her ay olduğu gibi. Dün hiçbirşey yoktu ara ara kaşık batması haric bugünde biraz göğüs agrım var tekrar. Hiç test yapmadım canım. Yapmicam bekliycem.sende durumlar nasıl seninle aynı dönemlerde yumurtlamıştık diye hatırlıyorum canım test yaptın mı hiç yapsak mı test?
Canımm tebrik ederim hayırlı olsunBugünn tekrar kan verdim 118 çıktı çok şükür 2 gün önce 50ydi
bende de belirti yok ya dün temizlik yaparken çok sancım ağrım oldu onu da yorgunluğa yordum cumartesi pazar akıntım vardı beyaz bugün o da yok sanki bilmem yapsak mı beklesek mi bilemedim baksana olanların çıkıyor sanki.... yada 4 gün daha mı beklesek ben yapayım mı yarın sabah?Aynen canim bendr oyle hatırlıyorum aynıydık galiba. Ben şuan bi belirti yok 4 gun boyunca adet olacakmış gibiydim her ay olduğu gibi. Dün hiçbirşey yoktu ara ara kaşık batması haric bugünde biraz göğüs agrım var tekrar. Hiç test yapmadım canım. Yapmicam bekliycem.
Valla bilmiyorum kuzum da dediğim gibi bekliycem ben. Tahmini yumurtlamama göre28.ile 30 gibi olmam gerek. Çünkü geçen ay yumurtlamaya göre adet oldum. Ama takvim 3 ekim diyor. 3 ekim beklemem 30 a kadar olmazsam 30 da yaparım test bekle derim ben. Ama sen bilirsin kuzum yinede.bende de belirti yok ya dün temizlik yaparken çok sancım ağrım oldu onu da yorgunluğa yordum cumartesi pazar akıntım vardı beyaz bugün o da yok sanki bilmem yapsak mı beklesek mi bilemedim baksana olanların çıkıyor sanki.... yada 4 gün daha mı beklesek ben yapayım mı yarın sabah?
sarı bir akıntım oluyor ya yok galiba bu ayda bende beklemeye karar verdim haklısın zaten öğrensek de bekleyeceğiz :)Valla bilmiyorum kuzum da dediğim gibi bekliycem ben. Tahmini yumurtlamama göre28.ile 30 gibi olmam gerek. Çünkü geçen ay yumurtlamaya göre adet oldum. Ama takvim 3 ekim diyor. 3 ekim beklemem 30 a kadar olmazsam 30 da yaparım test bekle derim ben. Ama sen bilirsin kuzum yinede.
Aynen canım bekleyelim bakalım. Bende öyle var denecek kadar akıntı yok. Çok çok az. Geç öğrenelim güzel sonuç öğrenelim İnşaAllahsarı bir akıntım oluyor ya yok galiba bu ayda bende beklemeye karar verdim haklısın zaten öğrensek de bekleyeceğiz :)
amin canım inşallah ama yine de umudum yok sarı akıntı enfeksiyon belirtisi deniyor hep galiba tekrar enfeksiyon kaptım diye düşünüyorum ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne metalik tat ne aşerme sıfır belirti vallahi :)Aynen canım bekleyelim bakalım. Bende öyle var denecek kadar akıntı yok. Çok çok az. Geç öğrenelim güzel sonuç öğrenelim İnşaAllah
O saydıklarım bende de yok canım. Ama şu da varki herkes belirti olmayabiliyor. Fakirin ekmeği umud diyip beklemekten baska birsey yapamiyoruz.amin canım inşallah ama yine de umudum yok sarı akıntı enfeksiyon belirtisi deniyor hep galiba tekrar enfeksiyon kaptım diye düşünüyorum ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne metalik tat ne aşerme sıfır belirti vallahi :)
ah ah bakalım hangimiz vereceğiz güzel haberleri bakarsın aynı anda herkes hamileyim yazar :)O saydıklarım bende de yok canım. Ama şu da varki herkes belirti olmayabiliyor. Fakirin ekmeği umud diyip beklemekten baska birsey yapamiyoruz.
Ayyy İnşaAllah canım. Umarım öyle olur ALLAH herkesin gönlüne göre versin.ah ah bakalım hangimiz vereceğiz güzel haberleri bakarsın aynı anda herkes hamileyim yazar :)
Ben test yaptım (normal kaset test) negatif.
Hayırlısı olsun.
1 Ekim.Senin ne zaman bat canım
Erken gebelik testinde çıkabilir kasette daha erken canımBat 4 ekim 16 Eylül yumurtlamam dun temizlik yaparken kasik batmasi oldu sonrasinda lekelenme gordum bu sabah kaset test yaptim negatif
Erken gebelik testinde çıkabilir kasette daha erken canım