Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim reglim 1 yada 2sinde olmalı. Bende de bi belirti yok maalesef.

sende durumlar nasıl seninle aynı dönemlerde yumurtlamıştık diye hatırlıyorum canım test yaptın mı hiç yapsak mı test?

sende durumlar nasıl seninle aynı dönemlerde yumurtlamıştık diye hatırlıyorum canım test yaptın mı hiç yapsak mı test?
Aynen canim bendr oyle hatırlıyorum aynıydık galiba. Ben şuan bi belirti yok 4 gun boyunca adet olacakmış gibiydim her ay olduğu gibi. Dün hiçbirşey yoktu ara ara kaşık batması haric bugünde biraz göğüs agrım var tekrar. Hiç test yapmadım canım. Yapmicam bekliycem.

bende de belirti yok ya dün temizlik yaparken çok sancım ağrım oldu onu da yorgunluğa yordum cumartesi pazar akıntım vardı beyaz bugün o da yok sanki bilmem yapsak mı beklesek mi bilemedim baksana olanların çıkıyor sanki.... yada 4 gün daha mı beklesek ben yapayım mı yarın sabah?

Valla bilmiyorum kuzum da dediğim gibi bekliycem ben. Tahmini yumurtlamama göre28.ile 30 gibi olmam gerek. Çünkü geçen ay yumurtlamaya göre adet oldum. Ama takvim 3 ekim diyor. 3 ekim beklemem 30 a kadar olmazsam 30 da yaparım test bekle derim ben. Ama sen bilirsin kuzum yinede.

sarı bir akıntım oluyor ya yok galiba bu ayda bende beklemeye karar verdim haklısın zaten öğrensek de bekleyeceğiz :)

sarı bir akıntım oluyor ya yok galiba bu ayda bende beklemeye karar verdim haklısın zaten öğrensek de bekleyeceğiz :)
Aynen canım bekleyelim bakalım. Bende öyle var denecek kadar akıntı yok. Çok çok az. Geç öğrenelim güzel sonuç öğrenelim İnşaAllah

Aynen canım bekleyelim bakalım. Bende öyle var denecek kadar akıntı yok. Çok çok az. Geç öğrenelim güzel sonuç öğrenelim İnşaAllah
amin canım inşallah ama yine de umudum yok sarı akıntı enfeksiyon belirtisi deniyor hep galiba tekrar enfeksiyon kaptım diye düşünüyorum ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne metalik tat ne aşerme sıfır belirti vallahi :)

O saydıklarım bende de yok canım. Ama şu da varki herkes belirti olmayabiliyor. Fakirin ekmeği umud diyip beklemekten baska birsey yapamiyoruz.

O saydıklarım bende de yok canım. Ama şu da varki herkes belirti olmayabiliyor. Fakirin ekmeği umud diyip beklemekten baska birsey yapamiyoruz.
ah ah bakalım hangimiz vereceğiz güzel haberleri bakarsın aynı anda herkes hamileyim yazar :)

Bat 4 ekim 16 Eylül yumurtlamam dun temizlik yaparken kasik batmasi oldu sonrasinda lekelenme gordum bu sabah kaset test yaptim negatif

Erken gebelik testinde çıkabilir kasette daha erken canım

Sancidan sonra lekelenme olunca acaba vardida zarar mi verdim diye dusunmeden edemiyorum umarim güzel haberler alir isteyen herkes bu ay
Tesekkur ederim canim cevap icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…