Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba benim de bat tarihim 6 ekim ovulasyon testi ilk kez bu ay yapıyorum 3.5 yaşında bi oğlum var ona hemen hamile kalmıştım hiçbir ilaç kullanmadan ama 8 aydır korunmuyoruz bi sıkıntı da yok sadece hafif pko var vitamin kullanıyorum femara çatlatma iğneside kullandım olmadı.. şuan folikasit ve gynopol haric bişey kullanmıyorum.şimdi gelelim soruma 5 gündür ovulasyon testim aynı koyulukta çıkıyor bugün hafif bi akıntım oldu akşam tekrar test yaptım yine bu şekilde çıktı hala çatlamamıştır dimi daha çok silikleşmesi gerekmezmiydi ve neden bu kadar gün sürdü bilen yazabilir miiiiiii çok uzun oldu kusura bakmayın

Eklentiler

• image.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 53
Bende de pko var bende bu ay ovülasyonla takip ettim çizgi bu şekilde çıkar hep yumurtlama gününde c çizgisi kadar yada daha koyu çıkar çatlama olunca tekrar silikleşir t çizgisi tam koyulaşana kadar devam etmen lazım

Koyulaştııı ama bugün bu kadar silikleşmiş bak koyu halini de ekliyorumm 2 gün önce böyleydi aslındaa o zaman siliklik hep bu kadarmı çıkıcak

Eklentiler

• 2AD1AA15-8CEA-418C-95E3-05681E98BD56.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 52
İlk eklediğim testte ki çatlamış o zaman dimi bugün bi tık silik çünkü ama koyu genede onu demek istemiştim

Kızlar bişey daha sorucam sizce önemli olan pik mi , pikten sonra ki gün olan silik çizgi mi?

Kizlar sizde de oluyor mu her zaman adetime 9 10 gün varken göğüs hassasiyeti başlıyor önceleri hep gebeliğe yoruyordum artık sürekli olduğu için geçtim ama her zaman öyle takı adet günüme kadar o zamana kadar da artış oluyor gunden güne hormon testlerim normal bu arada

Koyulaştııı ama bugün bu kadar silikleşmiş bak koyu halini de ekliyorumm 2 gün önce böyleydi aslındaa o zaman siliklik hep bu kadarmı çıkıcak
İşte bu yumurtlama ertesi gün yada 1 gün sonra tekrar silikleşir çatlama olur

Eklentiler

• CA704215-FD98-4070-83B4-2019A52E8BC5.jpeg
    61,3 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba kızlar bat 2 Ekim ama yumurtlamam 16 eylul bugün 10. Gün ve test yaptım bu şekilde çıktı 5 dk içinde çıktı kuruma çizgisi değildir heralde değil mi silik çizgi görüyorum ama gözlerim yanılmıyorsa , yarın kan vereceğim İnşAllah
Üstteki bugün sabah yaptığım alttaki cuma akşam yaptığım

Eklentiler

• IMG_20210926_082801.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20210926_081335.jpg
    122,6 KB · Görüntüleme: 73
Evet var gibi inşallah yarın güzel bi sonuç alırsınız sağlıkla nasip etsin

Kaç günde adet oluyorsunuz. Hayırlı olsun bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…