- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 33
- 37
Çok iyi MâşaAllah katlamış. Rabbim daim etsin canım. Dilerim sağlıkla ilerlerBugünn tekrar kan verdim 118 çıktı çok şükür 2 gün önce 50ydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi MâşaAllah katlamış. Rabbim daim etsin canım. Dilerim sağlıkla ilerlerBugünn tekrar kan verdim 118 çıktı çok şükür 2 gün önce 50ydi
Bende de pko var bende bu ay ovülasyonla takip ettim çizgi bu şekilde çıkar hep yumurtlama gününde c çizgisi kadar yada daha koyu çıkar çatlama olunca tekrar silikleşir t çizgisi tam koyulaşana kadar devam etmen lazımkızlar merhaba benim de bat tarihim 6 ekim ovulasyon testi ilk kez bu ay yapıyorum 3.5 yaşında bi oğlum var ona hemen hamile kalmıştım hiçbir ilaç kullanmadan ama 8 aydır korunmuyoruz bi sıkıntı da yok sadece hafif pko var vitamin kullanıyorum femara çatlatma iğneside kullandım olmadı.. şuan folikasit ve gynopol haric bişey kullanmıyorum.şimdi gelelim soruma 5 gündür ovulasyon testim aynı koyulukta çıkıyor bugün hafif bi akıntım oldu akşam tekrar test yaptım yine bu şekilde çıktı hala çatlamamıştır dimi daha çok silikleşmesi gerekmezmiydi ve neden bu kadar gün sürdü bilen yazabilir miiiiiii çok uzun oldu kusura bakmayın
Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler hepimize nasip olurÇok iyi MâşaAllah katlamış. Rabbim daim etsin canım. Dilerim sağlıkla ilerler
Koyulaştııı ama bugün bu kadar silikleşmiş bak koyu halini de ekliyorumm 2 gün önce böyleydi aslındaa o zaman siliklik hep bu kadarmı çıkıcakBende de pko var bende bu ay ovülasyonla takip ettim çizgi bu şekilde çıkar hep yumurtlama gününde c çizgisi kadar yada daha koyu çıkar çatlama olunca tekrar silikleşir t çizgisi tam koyulaşana kadar devam etmen lazım
İlk eklediğim testte ki çatlamış o zaman dimi bugün bi tık silik çünkü ama koyu genede onu demek istemiştimBende de pko var bende bu ay ovülasyonla takip ettim çizgi bu şekilde çıkar hep yumurtlama gününde c çizgisi kadar yada daha koyu çıkar çatlama olunca tekrar silikleşir t çizgisi tam koyulaşana kadar devam etmen lazım
Bugün yakaladım yumurtlamayıAkşam tekrar yapın testi, saat 20.00 ile 22.00 arasında, sıvı alımına dikkat ederek. İnşallah peak görürsünüz.
Maşallah, inşallah güzel haberlere vesile olsun :)Bugün yakaladım yumurtlamayı
Amin inşallahhMaşallah, inşallah güzel haberlere vesile olsun :)
İşte bu yumurtlama ertesi gün yada 1 gün sonra tekrar silikleşir çatlama olurKoyulaştııı ama bugün bu kadar silikleşmiş bak koyu halini de ekliyorumm 2 gün önce böyleydi aslındaa o zaman siliklik hep bu kadarmı çıkıcak
Harika artık resmileşti hamilesin hahah şaka bir yana hayırlı olsun sağlıkla gelsinBugünn tekrar kan verdim 118 çıktı çok şükür 2 gün önce 50ydi
İnşallah böyle devam eder hepimize sağlıkla nasip etsin AllahHarika artık resmileşti hamilesin hahah şaka bir yana hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Evet var gibi inşallah yarın güzel bi sonuç alırsınız sağlıkla nasip etsinMerhaba kızlar bat 2 Ekim ama yumurtlamam 16 eylul bugün 10. Gün ve test yaptım bu şekilde çıktı 5 dk içinde çıktı kuruma çizgisi değildir heralde değil mi silik çizgi görüyorum ama gözlerim yanılmıyorsa , yarın kan vereceğim İnşAllah
Üstteki bugün sabah yaptığım alttaki cuma akşam yaptığım
Teşekkürler İnşAllah bekleyen isteyen herkese nasip etsin rabbimEvet var gibi inşallah yarın güzel bi sonuç alırsınız sağlıkla nasip etsin
Kaç günde adet oluyorsunuz. Hayırlı olsun bebişMerhaba kızlar bat 2 Ekim ama yumurtlamam 16 eylul bugün 10. Gün ve test yaptım bu şekilde çıktı 5 dk içinde çıktı kuruma çizgisi değildir heralde değil mi silik çizgi görüyorum ama gözlerim yanılmıyorsa , yarın kan vereceğim İnşAllah
Üstteki bugün sabah yaptığım alttaki cuma akşam yaptığım
Bu aralar 26 28 arası gidip geliyor 10.gun yumurtlamistim, daha net değil ama bakalım İnşAllah vardırKaç günde adet oluyorsunuz. Hayırlı olsun bebiş