Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu markayı kullanıyorum, t ve c hep aynı koyulukta oluyor. T daha koyu hiç olmadı. Bu ay henüz başlamadım, reglim bu gün bitti. Bu ay farkedecek mi bakalım.
Ben bu ay yaptım pik olunca daha koyu oldu t çizgisi normalde Nisan ayından bu yana kullanıyorum ovulasyon testinu ilk defa böyle koyuluk gördüm.bu testi sabah yaptım çünkü saat 11 de doktorum çatlatma iğnesi yap demişti.catlatma iğnesi yapılmadan önceydi.

Eklentiler

• IMG_20210919_095737.jpg
    171,3 KB · Görüntüleme: 56
İlişki beyaz renge döndüğünde mi olmalı? Dün yumurta akı gibi akıntı vardı tüm gün, değerlendirme imkanım yok eşimin çalışma şeklinden dolayı.
Yok yumurta akı gibiyse yumurtlama günleri desin değerlendirme lazım yumurta çatladığındada yine aynı şekilde akıntın devam eder. Bahsettiğimiz akıntı sperlerim yumurtaya kolay ulaşabilmesi için salgılanan bi akıntı rahim yolununaçıldığına dair belirti. Daha sonra burası kapandıkça akıntı koyulaşıp beyazlaşmaya başlar. Yani yumurta akı gibi olan uzayan kopmayan akıntın olduğunda değerlendirmelisin

kızlar benim bat normalde 3 ekimdi ama 17 eylülde yumurtlama gördüm acaba 1 ekime mi kaydı bat (gerçi 14-16 gün sonra yine 3 ekimde oluyor 4 ekimde olmamışsam test yapmalıyım yani) doğru mu anladım?

Bu ay benimde ilk kez t çizgisi daha koyu çıktı. İnşallah güzel haberler alırız.

kızlar benim bat normalde 3 ekimdi ama 17 eylülde yumurtlama gördüm acaba 1 ekime mi kaydı bat (gerçi 14-16 gün sonra yine 3 ekimde oluyor 4 ekimde olmamışsam test yapmalıyım yani) doğru mu anladım?
Bende 17 eylülde gördüm yumurtlayı. Adetimin 12. Günüydü, üzerine 14 koyunca 1 Ekim oluyor benim için. Sizde adetinize göre hesaplayın, daha iyi olur.

Bende 17 eylülde gördüm yumurtlayı. Adetimin 12. Günüydü, üzerine 14 koyunca 1 Ekim oluyor benim için. Sizde adetinize göre hesaplayın, daha iyi olur.
birebir aynıyız bende 12. günü gördüm 14. gün olsaydı yumurtlama 3 ekimde olacaktı 12. günü olduğu için 1 ekimde oluyor sanırım....

Yumurtlama uzerinden 3 gun gecti ama gezen bi kasik agrim var belim agriyo sirtima vuruyo oda genelde ovulasyon agrisini hissediyorum o araliga girerken yumurtlama sonrasi geciyo ama gecmedi bu defa aci esigim yuksektir fakat iyice sinirimi bozmaya basladi sicak tutuyorum kendimi ama bi halta yaramiyo ne yapabilirim agriyi siziyi hafifletmek icin fikriniz veya yaptiginiz bisey var mi ??

Bence bu mevsim geçişiyle ilgili. Ben yumurtlama döneminden itibaren ağrılar, mide bulantıları, gaz sancıları, göğüslere şişlik, acı ve hassasiyet vs yaşadım. Baktım bir çok insan şiddetli yaşıyor bu süreci, bu ayda. Bende bunu mevsim geçişine bağladım. Yapılacak ne var bilmiyorum, ben limon melisa çayı içtim bir de kendimi işe güce falan verdim. Ancak 1, 2 gündür sıkıntılarım azaldı denilebilir. Yani doğal bir süreç, zihninizi rahatlatmaya çalışın.

Valla bezdirdi benide sinsi sinsi bi agri var devamli yatsan duzelmiyo kalksan duzelmiyo agrim var sadece suan baska bisey yok acaba yumurtlama gunlerini degerlendirince de oluyo mudur boyle hormonal bisey falan midir dedim ama neydense umrumda degil hafiflesin yeter ki melisa papatya deneyeyim bende madem

Ha bi de o var. Yumurtlama günlerini değerlerdirince de süreç bu hale dönüşebiliyor. En kısa zamanda rahatlarsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…