• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam. Gecikmenin 5.günündeyim. hicbir belirtim yok. Sadece arada biseyler batıyor kasıklarıma. Ama adet belirtisi de yok. Testler negatif çıkıyor. Adetten bir hafta önce progesteron degerimi ölcturdugumde yumurtlama yoktu. Ya geç yumurtladım, ya da hiç yumurtlamadım. Ilk defa bu ay gecikme bu kadar uzun oldu. Daha önceki gecikmelerimd e kimyasal gebelik olmuştu.
Acaba hala yumurtlama durumum varmıdır? Kafamda deli sorular. Gecikmenin 7 günü kadar olanı normal kabul ediliyormuş. 3 günüm daha var. Olmazsa bir doktor şart anlaşılan.

Bu ay herkeste gecikme var anlaşılan, acaba bahardan midir bu gecikmeler.

Adeti geciken arkadaşlar ilişkiye devam ediyor musunuz? Yoksa bıraktınız mi?
Ben devam ediyorum bi doktorun videosunu izlemiştim sanırım Kaan kocatepeydi özellikle pcoslular adetin 25.günü bile yumurtlama olabilirmiş ben kurmızıları görene dek 2-3 günde bir ilişkiyi devam ettiriyorum kasık ağrım çok olsa bile

Kızlar günaydın, ben bugün regl oldum sanırım, oluk oluk gelmiyor ama var sayılır kanamam. İlk defa böyle oldu bu ay, 1 hafta boyunca günde 1 lira büyüklüğü kadar düşünün, kahverengi akıntım geldi. Yerleşme kanaması sandım ama değilmiş sanırım.

Bu arada bu sabah 6.30 da, en yakın arkadaşım bir kız bebek dünyaya getirdi :anne: Kendi kardeşim olmadığı için, teyze olmuş gibi hissediyorum şuan. Bu sevincimi de sizlerle paylaşmak istedim. Darısı bizlerin başına inşallah:dua::nazar:

Kızlar günaydın, ben bugün regl oldum sanırım, oluk oluk gelmiyor ama var sayılır kanamam. İlk defa böyle oldu bu ay, 1 hafta boyunca günde 1 lira büyüklüğü kadar düşünün, kahverengi akıntım geldi. Yerleşme kanaması sandım ama değilmiş sanırım.

Bu arada bu sabah 6.30 da, en yakın arkadaşım bir kız bebek dünyaya getirdi :anne: Kendi kardeşim olmadığı için, teyze olmuş gibi hissediyorum şuan. Bu sevincimi de sizlerle paylaşmak istedim. Darısı bizlerin başına inşallah:dua::nazar:

Üzülme canım her ay yeni umut, hayırlısı olsunn, arkadaşının da bebeği hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün. Bizlere de dua etsin bol bol sağlıkla kucağımıza alalım

Ben devam ediyorum bi doktorun videosunu izlemiştim sanırım Kaan kocatepeydi özellikle pcoslular adetin 25.günü bile yumurtlama olabilirmiş ben kurmızıları görene dek 2-3 günde bir ilişkiyi devam ettiriyorum kasık ağrım çok olsa bile

Anladım canım. Diyelim pcoslular maksimum kaç günde adet oluyor. 45 gün olsa en fazla 30.gün yumurtlama olur. 30 'dan sonra yapmanın pek anlamı yok sanki.

Bende hem ucuz test hem erken gebelik testi silik çıkmıştı hatta burdada paylaşmıştım ama kanda çıkmadı ve zaten regli olmuştum ama geç döllenme olabilir en garanti tabiki kan testi soru işareti kalmıyor karbonat testi bence olmaz idrar asitli karbonat zaten soda herkesin köpürür canım
karbonata çok güvenmiyorum zaten de ama yine de aklımda acaba mı ki diye bir soru işareti oluşmadı değil. Umut işte. Benim silik çıkmadı bu arada. Baya baya negatif :( inşallah geç döllenmedir ya

Marketten bitek bunun için karbonat alan heralde bi ben varımdır hayatımda hiç ihtiyacım olmamıştı eşim merak edip ne için kullanıyosun bu karbonatı dıye soruncada dişlerimi fırçalıyorum onla beyazlatıyomuş dedim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK70::KK70::KK70: bilse baya makara yapar benle
Hayırlı, güzel haberler bekliyoruz bugün de adet olmayan kim varsa. Hadi bakalım. Bu da benim bugün yaptığım test. Dünden bugüne baya koyulaşmış. Yarın tekrar kan testine gideceğim. İnşallah herşey normal çıkar.
Canım bebeğin hayırlı olsun. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim. Mesajlarında ovulasyon testi kullandığını gördüm. Pik olduktan sonra hangi günleri değerlendirdiniz?

Sağlıkla büyütsün inşallah. Allah sana da bizlere de nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla..

Yarına doktordan randevu aldım kızlar bugün adet döngüsünü. 42. Günündeyim 32. Günde kan testi megatif çıktı . Hala adet olmadım . İlk defa gecikme yaşıyorum . Yukarı bir yere uzanınca kasıklarım ve karnımın içi acıyo uzanamıyorum . Kasık ağrım var sabah belli olur herşey doktor ne diyicek bakalım . Eğer gebelik yoksa neden geciktiğimi öğreniyim .

Normal döngünüz nedir? Pco varmıydı? Inşallah hayırlı biseydir gecikme. Sebebini öğrendiğinde bize de şöyle neden gecikiyoruz bilelim.

Kılar ben fun test yaptım atmıştım buraya zAn geçince bi çizgi belrmişti sonra sabah tekrar yaptım 4 saatlik idrarla hafif ciGi yeri belli ama pembe olmadı sizce kan yapamama gerek varmı yoksa negatif mi sayiyim adet olmadım bu arada 1523266094258-1361291962.jpg bu ilk test dün gece

karbonata çok güvenmiyorum zaten de ama yine de aklımda acaba mı ki diye bir soru işareti oluşmadı değil. Umut işte. Benim silik çıkmadı bu arada. Baya baya negatif :KK43: inşallah geç döllenmedir ya
İnşallah öyledir canım ben kendimden örnek verdim idrar testlerinin dahi yanılma payı var demek istedim kan tahlili yaptır kafan rahatlasın

Anladım canım. Diyelim pcoslular maksimum kaç günde adet oluyor. 45 gün olsa en fazla 30.gün yumurtlama olur. 30 'dan sonra yapmanın pek anlamı yok sanki.
Gün sayısı dediğin gibi çok değişiyor düzensiz olduğundan ben her ihtimali değerlendirmeye çalışıyorum

Kılar ben fun test yaptım atmıştım buraya zAn geçince bi çizgi belrmişti sonra sabah tekrar yaptım 4 saatlik idrarla hafif ciGi yeri belli ama pembe olmadı sizce kan yapamama gerek varmı yoksa negatif mi sayiyim adet olmadım bu aradaEki Görüntüle 2134730 bu ilk test dün gece
Kuzum kalbini kirmak istemem ama umutlanip hayal kirikligina ugramaktan iyidir://// bu idrarin kurumasindan gelen cizgi bak yamuk bende testi atmadigimda her defasinda boyle oluyor yani malasef negatif ama hemen moral bozmak yok inshAllah hamishsindir adet olmayana kadar umut var

Sabah sabah gene moralim bozuldu reglime 3 gün kaldı sabah şiddetli bir bel ağrısı olunca test yaptım negatif çıktı hala umudum olmalımı sizce

Back