Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar 114 114 slm canım nasılsın ben dün dr gittim ve akşamısı :duduk:gördüm kırmızıları çok şükür bir sıkıntım yok dr 7 ve 10 güne kadar gecikme normal olarak değerlendiriyorlarmış yalnız eşimde sperm testi yaptırdı sperm sayısı 31 milyon biraz düşük dedi bugün ürolojıye görünecek çok mu düşük bu eğer kızlar?nasıl yükseltebiliriz sizce?

Keçiboynuzu pekmezi sabahları ac karnına yesin.
Birde ceviz fındık vs. Yiyebilir. Bunlar sayıyı çok arttırıyor.

Benim 8.günündeyim idrar negatif hala. Iki gün daha mi bekleyeyim acaba, madem 10 güne kadar normal

Keçiboynuzu pekmezi sabahları ac karnına yesin.
Birde ceviz fındık vs. Yiyebilir. Bunlar sayıyı çok arttırıyor.

Benim 8.günündeyim idrar negatif hala. Iki gün daha mi bekleyeyim acaba, madem 10 güne kadar normal

walla canım dr öyle dedi bende boşuna telaşlandım ama bebek yok adette yok tedirgin oldum açıkçası allah korusun kötü bir şey çıkmasın diye çok şükür de çıkmadı bir dr görün derim en azından için rahat eder..

Gözün aydın Hamileliğin rahat geçer umarım geçmiş olsun mide bulantısı fenadır :KK43: ben bi de çalışıyorum hamile kalırsam ne olur bilemem :)
Aslında bende çalışmak istiyordum ama evi bile toplayamıyorum şuan iki tencere yemek yaptım dün dünyanın en büyük işini yapmış gibiyim

Günaydın canım. İyiyim çok şükür dr a gittik herşey yolundaymış biraz koku hassasiyetim başladı onun dışında akımtım yoğun rahatsız ediyor biraz. Neyseki kırmızılar geldi ya gelmeseydi bi sorun olsaydı bir dahaki ay olur inşallah canım sıkma canını. Normalde 40 milyon diye biliyorum çokta düşük değil spermleri yükseltmek nasıl olur bilmiyorum ama olanların hareketlerini daha iyi olmasını sağlamakta çok işinize yarar bence. Ceviz in çok faydalı olsuğunu duymuştum. Canım adet bitince hemen başlayın çalışmaya. Çünkü ben adet bitince olan ilişkiden hamile kalmışım bebeğin gelişiminden onu anladık aklında olsun ki benim döngün en az 30 dur. Senin için dua edicem inşallah bir an önce hayırlısıyla olur bebişiniz sağlıkla. İlişkilerden sonra bol bol yat. Birde sabah spermler daha kaliteli oluyormuş bende çok araştırmıştım internettende daha detaylı bulabilirsin canım şimdilik bunlar geldi aklıma :)
Adetten sonra yumurtlama döneminde yada yakın çalıştın mı CNm

Aslında bende çalışmak istiyordum ama evi bile toplayamıyorum şuan iki tencere yemek yaptım dün dünyanın en büyük işini yapmış gibiyim
Boşver evde olma imkanın varsa hamileliğini rahat geçir ben öğretmen olduğum için öyle bir şansım Yok. Bu ay hamile kalırsam 3 ayı tatilde geçecek o yüzden iyi olacak diyorum :) dikkat et kendine boşver işlerin acelesi Yok senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli

Kızlar mesajınızı tek tek okudum sizi çok stresli ve sabırsız görüyorum bana öyle geldi lütfen biraz sakin olun adet gecikme hamile oldum olmadım düşüncesini unutun yoksa stres devam edecek sizi düşündüğümden yazıyorum aynısını bende yaşıyorum ama biraz relaks olalım hayırı haberler tez zamanda herkese nasip olsun diyorum hamile olan arkadaşları da tebrik ederim dualarında bizi unutmasınlar

Ah inşAllah ama benim hiç umudum yok.. az önce tekrar bir idrar testi yaptım koskoca bir negatif :duduk: demek ki o test bozuktu.. kan henüz çıkmadı ama ondan da bi beklentim yok artık :)) eşim de 10 gün önce yurtdışına gitti iş için.. ne zaman gelir bilinmez.. umutlar başka baharlara kaldı böylelikle :olamaz:
Kısmet be kuzum Üzülme çalışmalara devam

X