- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
Hadi inşallah ne güzel olur kanda da çıkarsa daha emin olursun :)inşallahhhhhhhhhhh canım..bugünde bekleyecem olmazsam iş çıkışı hastaneye gidip bir kan wereyim diyorum en azından içim rahat etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah ne güzel olur kanda da çıkarsa daha emin olursun :)inşallahhhhhhhhhhh canım..bugünde bekleyecem olmazsam iş çıkışı hastaneye gidip bir kan wereyim diyorum en azından içim rahat etsin
Hmmm vitaminler önemli ya çok halsiz kalıyor insan ilaç bana iyi geldi biraz ama tabi yine her köşede fırsat buldukva uyuyorum :)) hadi hayırlısı olsun dr gidince yazarsın yineD vitaminim düşüktü benim geçen aylarda damla vermişti o bitti. Yine düşünüyorum k olurmu diye endişeliyim. Folikasit bayadır kullanıyorum halada devam tabiki:) bakalım bende öyle düşünüyorum hemen gitmeyi :)
Ayy inşallah hamişsindir yaa içime öylr doğuyor hayırlısı olsun inşallah canım öğrenince yaz hemen bizedeinşallahhhhhhhhhhh canım..bugünde bekleyecem olmazsam iş çıkışı hastaneye gidip bir kan wereyim diyorum en azından içim rahat etsin
folikasit olarak ne kullanıyorsunuz ?
Ayy inşallah hamişsindir yaa içime öylr doğuyor hayırlısı olsun inşallah canım öğrenince yaz hemen bizede
Tamam canım haberleşelim :)Hmmm vitaminler önemli ya çok halsiz kalıyor insan ilaç bana iyi geldi biraz ama tabi yine her köşede fırsat buldukva uyuyorum :)) hadi hayırlısı olsun dr gidince yazarsın yine
Umudunu kaybetme lütfen kötü düşünme ben hamile olduğumu öğrendiğim gün buraga galiba adet olcam sancım var diyordum sonra test yaptım ve öğrendim kötü şeyler aklına getirme rabbimden hayırlsını dile kardeşim , Allahım ol deyince oluyor rabbim herkese nasip etsinbenimde bat cumartesi ve umudum yok maalesef göğüslerim acıyor ama ztn adet öncesi hep olur benim
o spermler olmasın :) yumurtlama da adetin 28 günde oluyorsa battan 14 gün önce oluyor her türlü 2 güne bir ya da gün aşırı denemekte fayda var en yüksek şansın olduğu günler yumurtlama gününden iki gün öncesi ve iki gün sonrası..Birşey soracağım ilişkiden bir saat sonra lavabo ve banyoya gittim. Ondan bi yarım saat kadar sonra şeffaf bir akıntı birden aktı. O yumurtlama akıntısı olma ihtimali var mı. Normalde yumurtlama günüm takvime göre 5 nişandı. Bat 8 gün sonra. Bu ne olabilir acaba geç yumurtlamamıdır.
2. Sorum ise eğer bu yumurtlama akıntısı ise yumurtlama ne zaman gerçekleşir. Ben iki günde bir denemeye devam mı etmeliyim
Ayy olabilir ama ben lavaboya ve banyoya gidince bitmiştir diye düşünmüştüm :))) 32 günde bir oluyorum :) bat 19 Nisan biz adetin son gününden beri bir gün oluyor bir gün olmuyor o sanırım gün aşırı oluyor. O şekilde deniyoruz. 8-9 gün kaldı bata. Bat tarihine kadar denemeli miyim. :)o spermler olmasın :) yumurtlama da adetin 28 günde oluyorsa battan 14 gün önce oluyor her türlü 2 güne bir ya da gün aşırı denemekte fayda var en yüksek şansın olduğu günler yumurtlama gününden iki gün öncesi ve iki gün sonrası..
Birşey soracağım ilişkiden bir saat sonra lavabo ve banyoya gittim. Ondan bi yarım saat kadar sonra şeffaf bir akıntı birden aktı. O yumurtlama akıntısı olma ihtimali var mı. Normalde yumurtlama günüm takvime göre 5 nişandı. Bat 8 gün sonra. Bu ne olabilir acaba geç yumurtlamamıdır.
2. Sorum ise eğer bu yumurtlama akıntısı ise yumurtlama ne zaman gerçekleşir. Ben iki günde bir denemeye devam mı etmeliyim
Ovülasyon testini bu ay olmazsa denemeyi düşünüyorum :) sanırım spremlermiş :) tam tahmin edemiyorum 32 günde bir adet oluyorum ama düşükten sonra üç adet oldum 2. Adetim 11 gün gecikti o yüzden kafam karıştı.canım o akanlar spermlerdir.. sen 2 günde bir ilişkiye devam et.. eğer yumurtlama dönemini tam tahmin edemiyorsan ovulasyon testini dene bence
Ovülasyon testini bu ay olmazsa denemeyi düşünüyorum :) sanırım spremlermiş :) tam tahmin edemiyorum 32 günde bir adet oluyorum ama düşükten sonra üç adet oldum 2. Adetim 11 gün gecikti o yüzden kafam karıştı.
yani pko ve hashimoto olunca kolay olacak mı bilmiyorumUmudunu kaybetme lütfen kötü düşünme ben hamile olduğumu öğrendiğim gün buraga galiba adet olcam sancım var diyordum sonra test yaptım ve öğrendim kötü şeyler aklına getirme rabbimden hayırlsını dile kardeşim , Allahım ol deyince oluyor rabbim herkese nasip etsin
Baya erken olmuş sanırım senin yumurtlama ben işimi şansa bırakmamak için adetin son gündem denemeye başladım :)) evet maalesef düşğk yaptım 4 ay önce bu ay olmazsa eğer internetten zamanında alırım ki kaçırmayayım teşekkür ederimoyy düşüte oldu yani canım benim.. eğer regl olursan ki inşAllah olmazsın bence ovulasyon testini dene derim.. internetten daha uyguna alınıyor fiyat farkı baya var eczanelerle karşılaştırıldığında.. benim yumurtlamam da erken oluyormuş takvimler tutmadı.. bu ay adetim biter bitmez başladım yapmaya 5.gün çift çizgiyi gördüm adetten 5-6 gün sonra yumurtlamam oldu yani.. nasip artık şimdi 23 Nisan ı bekliyorum hayırlısı bakalım
Baya erken olmuş sanırım senin yumurtlama ben işimi şansa bırakmamak için adetin son gündem denemeye başladım :)) evet maalesef düşğk yaptım 4 ay önce bu ay olmazsa eğer internetten zamanında alırım ki kaçırmayayım teşekkür ederim
neye göre dedi canım fsh kaç ki6 ay denedikten sonra adetin 3. günü kan vermiştim azalmış yumurtaların dedi ama bi ilaç falan vermedi deneyin bakalım ama dedi bu sonuçlara göre direk tüp bebek yapabiliriz dedi .. neden yumurta destekleyici ya da folik asit falan vermedi ki? benim de o zaman sormak aklıma gelmedi ..