Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet çok erken oldu bende anlamadım yani.. o değil gebelik düşünmeye başladığımız andan itibaren saçma sapan bir hal aldı zaten regl düzenim doktora da gittim birşey yok.. hayırlı zamanı bekliyoruz artık :emir_bebek::anneadayı:
Sanırım stres acabalar olacak mı olmayacak mı ne zaman olacak derken düzen bozuluyor Allah nasip etsin isteyen herkese :) bu ay sanırım çoğu kişinin haberini aldık darısı bize :)

yani pko ve hashimoto olunca kolay olacak mı bilmiyorum :KK43:

Allah derse olur. Olumsuz düşünme. Ben dün zekeriya peygamberin duasını okudum. Rabbim bana bir evlat ver diye dua ediyor. Sonra duası kabul ediliyor. Hatta kendisi de şaşıyor. Benim karım kısır olduğu halde (sanırım menopoz doneminde) ben yaşlı olduğum halde bu nasıl mümkün olabilir diyor. Neyse Allah cevap veriyor. Başka bir ayette biz Zekeriyya Yahya'yi bağışladık, karısını da elverişli hale getirdik ( yani çocuk sahibi olmaya uygun hale) Yanı Allah dilerse her türlü olur hasimoto troid olsun farketmez. Dilemese hiç sorun olmasa da olmaz.
Rabbim inşallah bizlere de diler, nasip eder.

6 ay denedikten sonra adetin 3. günü kan vermiştim azalmış yumurtaların dedi ama bi ilaç falan vermedi deneyin bakalım ama dedi bu sonuçlara göre direk tüp bebek yapabiliriz dedi .. neden yumurta destekleyici ya da folik asit falan vermedi ki? benim de o zaman sormak aklıma gelmedi ..

Belki vermemesi daha iyi. Ben kullandım 2 ay karaciğer değerlerimi bozdu. Bu ay folik asit dahi hiç bişey kullanmıyorum. Sadece b12 ve d vitamin düşüktü evlenmeden onları alıyorum.

Belki vermemesi daha iyi. Ben kullandım 2 ay karaciğer değerlerimi bozdu. Bu ay folik asit dahi hiç bişey kullanmıyorum. Sadece b12 ve d vitamin düşüktü evlenmeden onları alıyorum.[/QUOTE]

yani gerek olsa verirdi heralde, 1 on gün sonra sonuçları almaya gittiğimde yumurtaları da gördü eh fena değil dedi sağda solda vardı sağdaki daha büyük dedi, bilemiyorum iyi bir dr ye mi görünmek lazım acaba.

günaydınlar öncelikle hayırlı olsun yanlış okumadıysam bat 15 mart demişsin sat mı o acaba satsa , kaç 0 zaman bir hafta geçmiş oluyor galiba 6 hafta falan sanırım.
Son adet tarihim 15mart heyecandan yanlış yazmışımdır ne gündü yaaaa

Allah derse olur. Olumsuz düşünme. Ben dün zekeriya peygamberin duasını okudum. Rabbim bana bir evlat ver diye dua ediyor. Sonra duası kabul ediliyor. Hatta kendisi de şaşıyor. Benim karım kısır olduğu halde (sanırım menopoz doneminde) ben yaşlı olduğum halde bu nasıl mümkün olabilir diyor. Neyse Allah cevap veriyor. Başka bir ayette biz Zekeriyya Yahya'yi bağışladık, karısını da elverişli hale getirdik ( yani çocuk sahibi olmaya uygun hale) Yanı Allah dilerse her türlü olur hasimoto troid olsun farketmez. Dilemese hiç sorun olmasa da olmaz.
Rabbim inşallah bizlere de diler, nasip eder.

Belki vermemesi daha iyi. Ben kullandım 2 ay karaciğer değerlerimi bozdu. Bu ay folik asit dahi hiç bişey kullanmıyorum. Sadece b12 ve d vitamin düşüktü evlenmeden onları alıyorum.
evet haklısın canım Rabbim ne derse o olur dua etmekten başka çaremiz yok

evet haklısın canım Rabbim ne derse o olur dua etmekten başka çaremiz yok
Arkadaşlar 32 yaşındayım kendimi bildim bileli yani ergenlikten beri kistsiz pcosuz ayım olmadı ve 9 aylık evliyim sadece 1 defa klomen çatlatma iğneleri vs kullandım o ayda kimyasal oldu doktorlar tedavisiz olmaz dedi evlenmeden öncede evlenip çocuk doğurmalısın bu hastalığın sonu iyi değil dediler bu konuda moralim hep bozuktu. bu arada eşimde hiçbir sıkıntı yok ben 1-2 kür denedim ve tüm kalbimle her cuma namaz kılıp dua ettim 4444 duasını okudum doktorlar dahil hiçkimseyi dinlemedim. Şuan kendi annem mucize bebek diyor Allah ol derse oluyor yani

Arkadaşlar 32 yaşındayım kendimi bildim bileli yani ergenlikten beri kistsiz pcosuz ayım olmadı ve 9 aylık evliyim sadece 1 defa klomen çatlatma iğneleri vs kullandım o ayda kimyasal oldu doktorlar tedavisiz olmaz dedi evlenmeden öncede evlenip çocuk doğurmalısın bu hastalığın sonu iyi değil dediler bu konuda moralim hep bozuktu. bu arada eşimde hiçbir sıkıntı yok ben 1-2 kür denedim ve tüm kalbimle her cuma namaz kılıp dua ettim 4444 duasını okudum doktorlar dahil hiçkimseyi dinlemedim. Şuan kendi annem mucize bebek diyor Allah ol derse oluyor yani

canım çok duygulandım walla okurken gebeliğin her zaman rabbimin bir mucizesi olduğuna inanmıştım...Ewlennce daha da arttı bu düşüncem rabbim mucizelerinden hepimize nasiplendirsin inşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım çok duygulandım walla okurken gebeliğin her zaman rabbimin bir mucizesi olduğuna inanmıştım...Ewlennce daha da arttı bu düşüncem rabbim mucizelerinden hepimize nasiplendirsin inşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
Evet canım Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın çok zor bir durum hele de yaş geçince

X