- 22 Mayıs 2012
- 921
- 292
Herzaman şükrediyorum etmez olurmuyum . Oğlum çok istiyor kardeşi olsunYanı en azından bi tane var şükredin Allah 2.yi de nasip eder inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herzaman şükrediyorum etmez olurmuyum . Oğlum çok istiyor kardeşi olsunYanı en azından bi tane var şükredin Allah 2.yi de nasip eder inş
5.5 aylık Doğan çocuğun yaşadı miEvet canm 4 yaşında bir oğlum var . Oğlumdan önce 2 gebeliğim oldu ilki 5,5 aylık doğum yaptım bir sürü sıkıntısı vardı doğum yapamazsın dediler ikincinin 8 haftalıkken kalbi durdu . Oğlum 3. Olmuş oluyo . Bu ay istemeye başladık sat 26 şubat son 3 senedir hiç gecikme yaşamamıştım ilk defa yaşadım söktürücüyü içmiycem folbiol b12 ve coraspirin başladık hayırlısı olsun diyorum. Ama çok korkuyorum
Hayır cnm hidrosefali vardı doğsa bile yaşamıycaktı 22 haftalık felan doğum yaptım5.5 aylık Doğan çocuğun yaşadı mi
Evet canm 4 yaşında bir oğlum var . Oğlumdan önce 2 gebeliğim oldu ilki 5,5 aylık doğum yaptım bir sürü sıkıntısı vardı doğum yapamazsın dediler ikincinin 8 haftalıkken kalbi durdu . Oğlum 3. Olmuş oluyo . Bu ay istemeye başladık sat 26 şubat son 3 senedir hiç gecikme yaşamamıştım ilk defa yaşadım söktürücüyü içmiycem folbiol b12 ve coraspirin başladık hayırlısı olsun diyorum. Ama çok korkuyorum
İlaçları doktorum verdi cnm oğlumda kan sulandırıcı ipne oldum doğana kadar . İki tane heterezigot pıhtılaşma çıktı bende inşallah hanilesindir sende cnmIlaclari doktor mu verdi, kendin mi başladın.
Kan pıhtılaşma sorunu mu var coraspin neden aliyorsun.
Inşallah senin gecikmende benimki de bebistendir.
Ahh benim ikizlerimde 22.haftada gittiler yavrularım benim 6 ay oldu acıları hala taze çok zor coook. Geçen yılda düşük yapmıştım hiç çocuğum yok senin yine var bir tane sukurHayır cnm hidrosefali vardı doğsa bile yaşamıycaktı 22 haftalık felan doğum yaptım
Bunu bende merak ediyorumBişey sorcm. Bu yumurta akı kıvamında beyaz akıntı yumurtlamadan önce mi oluyo sonra mı. Benim kasık ağrım vardı şimdi akıntım başladı
Kaç kiloydu ölü mü doğdu yaşadı mi?? Benim kızım ölü doğdu Elifim oğlum 15 dk yasadi ağladı o ses kulağımdan gitmiyorHayır cnm hidrosefali vardı doğsa bile yaşamıycaktı 22 haftalık felan doğum yaptım
Hiç yaşamadı cnm . Allahıma şükür oğlum iyiki var allahım onu korusun hyırlı güzel bir ömür versin ona . İnşallah sanada nasip eder allahımAhh benim ikizlerimde 22.haftada gittiler yavrularım benim 6 ay oldu acıları hala taze çok zor coook. Geçen yılda düşük yapmıştım hiç çocuğum yok senin yine var bir tane sukur
Ölü doğdu cnm 700 gr dıKaç kiloydu ölü mü doğdu yaşadı mi?? Benim kızım ölü doğdu Elifim oğlum 15 dk yasadi ağladı o ses kulağımdan gitmiyor
bir güzel haberden bende o zaman doktora gidemedim yalnış hastane anlamışız poliklinik başka yerdeymiş falan diğerine yetişemedik. Çok sinirlendim. Test aldım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür binlerce şükürler olsun Rabbim hepimizi bazarlardan korusun isteyen herkese nasip etsin bir an önce bundan sonra hep bu şekilde hergün dua edeceğim canlarım. Haftaya salıda kontrele gideceğim hem o zamana kadar inşallah kesede görünür. İnşallah sorunsuz sağlıksız alırız bebişlerimizi kucağımıza. Hepinize dualarınızdan ötürü çoook teşekkür ediyorum. Hiç bir zaman ümidinizi yitirmeyin. Pko ve haşimato sahibi olarak Rabbim bu günleri yaşattı herşeyin bir zamanı var demekki. Hayırlısını istedim hep ama hala korkum var tabi henüz kese görmedik kalp atışı duymadık bakalım o sevinçlerde nasip olur umarım.
ikinizede çokkkk sevindim allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin. tebriklerrr1.355 çıktı kızlaaaaaaarrrrr bu ne böyle çok yüksek değil mi
Oooo maşallah benimkiler 500gr yaklaştılar ama ulasamamislardiÖlü doğdu cnm 700 gr dı
Çok şükür herkes bu güzelliği tatsın inşallah Canım benim sağolasınokurken agladim.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli haberide aldin şükür
Sağolasın canımikinizede çokkkk sevindim allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin. tebriklerrr
Yumurtlamadan önce biliyorumBişey sorcm. Bu yumurta akı kıvamında beyaz akıntı yumurtlamadan önce mi oluyo sonra mı. Benim kasık ağrım vardı şimdi akıntım başladı
Yaaaa canım benimmmm o kadar çok sevindim kii inan gözlerimden yaşlar aktı okurken Allahım sana çok şükür çok mutlu oldum canımm çoook hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişleri , iletişimi kesmeyelim doktora falan gittkce bilgi veririz . Ay Allahım şükürler olsun rabbim isteyen herkese versin sağlıklı sıhhatli ,W Wifewifewifewife canımmm beraber hamiş olmakta varmış çok sağol beni hep hatırladığın için dualarımda olacaksın hep
Maşallah kopkoyu çıkmış değer baya yüksek demekki ikiz olabilir hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin :))Bu da 2.test yarım sürahi su içtim :))))
Canım ben 5 haftalık hamileyim hiç akıntım olmadı hala da yok ama Oda belirtilerden biri herkeste aynı olmuyor , bende çok göğüs ağrısı oldu sivilcem çıkmadı sürekli acıkıyordum ve çoook halsizlik vardı adet günüm de test yaptım çıktıHamile kalan arkadaslar lütfen belirtilerinizi yazın özellikle akintiniz oldu mu olduysa hangi renk vs bilelim ki ona göre bizde umutlanalim