• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar acil yardımmmmmm !!!!
Şimdi test yaptım daha kocama bile söylemedim bata 3-4 gün var midem çok bulanınca deneyeyim dedim bu kadar net çıkar mı yaaaa ilk dakikada çıktı yanlış olma ihtimali olabilir mi sizce ayy elim ayağım titredi

gozunaydin:KK200: Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.. benim ilk gebeligimde de boyle direk cikmisti koyu çizgiler

Kızlar ben kan verdim sonu 8.93 pozitif ama kimyasal oluyor sanırım çok fena adet sancısı var sizce gebelik olsa böyle sancı olurmu olmadım daha ama olucak gibi

her bunye farkli biliyorum ama canim ben ilk gebeligimde regl olacak gibi agri cektim akintim vardi ama hamileymisim.. cok sasirmistim.. bazen olabiliyor yani agrisini cektigin

Arkadaşlar belirtilerimi yazayım benim geçen ay adetim bitti 3.gün yumurtlama akıntısı oldu o ve akabindeki geceleri değerlendirdik muhtemelen o gece tuttu. Yaklaşık 2 hafta sonrasında ilk önce hissettiğim demir tadıydı ağzımın içi zehir gibi bu arada diş iltihabı falan sandım ben ama değilmiş tabi :) sonra hafif hafif göğüslerim acımaya başladı benim ilk göğüslerimin alt kısmı acıdı sonra sabah ve gece bulantılarım başladı ama bulantılarımda hafif akıntım var biraz beyaz geliyor hepsi bu kadar bu arada ben 4444 duasını tek başıma okudum tez zamanda tedavisizce hamile kalabilmek için rabbim kabul etti birde geçen ay aslanpençesi kürü uyguladım sadece bir ay inşallah sizlerede ışık olur

bir güzel haberden bende o zaman doktora gidemedim yalnış hastane anlamışız poliklinik başka yerdeymiş falan diğerine yetişemedik. Çok sinirlendim. Test aldım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür binlerce şükürler olsun Rabbim hepimizi bazarlardan korusun :nazar: isteyen herkese nasip etsin bir an önce bundan sonra hep bu şekilde hergün dua edeceğim canlarım. Haftaya salıda kontrele gideceğim hem o zamana kadar inşallah kesede görünür. İnşallah sorunsuz sağlıksız alırız bebişlerimizi kucağımıza. Hepinize dualarınızdan ötürü çoook teşekkür ediyorum. Hiç bir zaman ümidinizi yitirmeyin. Pko ve haşimato sahibi olarak Rabbim bu günleri yaşattı herşeyin bir zamanı var demekki. Hayırlısını istedim hep ama hala korkum var tabi henüz kese görmedik kalp atışı duymadık bakalım o sevinçlerde nasip olur umarım. ❤️❤️❤️

okurken agladim.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli haberide aldin şükür:KK9:

• Beğen
Reactions: 114
Bekle bakalım biraz ilaç alma. Burda geç döllenmeden dolayı birine de verdiklerini okudum ama geç döllenmeymiş.

@114 canım tebrik ederim. Saglikla gelsin ınşallah. Battasım bende daha gelen giden yok.

Ruya Naz0 Ruya Naz0 tebrikler canım. Ikizler mi geliyor ne. Maşallah. Ilaç falan kullandın mi?
Bende bekliyorum cnm ilaç içmek istemiyorum soğan suyu içiyim diyorum doğal yolla gelsin adetim yada gebelik varsa tez zamanda bana belli etsin kendini . Çok kafama taktım isteyerek yapmıyorum ama kafam hep orda tekrar hamile kalamıycam mı diye düşünüyorum

Arkadaşlar belirtilerimi yazayım benim geçen ay adetim bitti 3.gün yumurtlama akıntısı oldu o ve akabindeki geceleri değerlendirdik muhtemelen o gece tuttu. Yaklaşık 2 hafta sonrasında ilk önce hissettiğim demir tadıydı ağzımın içi zehir gibi bu arada diş iltihabı falan sandım ben ama değilmiş tabi :) sonra hafif hafif göğüslerim acımaya başladı benim ilk göğüslerimin alt kısmı acıdı sonra sabah ve gece bulantılarım başladı ama bulantılarımda hafif akıntım var biraz beyaz geliyor hepsi bu kadar bu arada ben 4444 duasını tek başıma okudum tez zamanda tedavisizce hamile kalabilmek için rabbim kabul etti birde geçen ay aslanpençesi kürü uyguladım sadece bir ay inşallah sizlerede ışık olur
Gözün aydın tebrik ederim sağlıklıca kucağına alırsın inşallah ;)

İkinci çocuğunuz mu ?
Evet canm 4 yaşında bir oğlum var . Oğlumdan önce 2 gebeliğim oldu ilki 5,5 aylık doğum yaptım bir sürü sıkıntısı vardı doğum yapamazsın dediler ikincinin 8 haftalıkken kalbi durdu . Oğlum 3. Olmuş oluyo . Bu ay istemeye başladık sat 26 şubat son 3 senedir hiç gecikme yaşamamıştım ilk defa yaşadım söktürücüyü içmiycem folbiol b12 ve coraspirin başladık hayırlısı olsun diyorum. Ama çok korkuyorum

Back