Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar hayırlı hafta sonları bayadır yoktum tatilden yeni döndük .. tatilde beni gören herkes sen hamilesin tipin öyle duruyor yok bilmem ne neyse tatilde 1 kez mikmik yaptık zaten. bu ay umutluydum taa ki geçtiğimiz salı gününne kadar çünkü görümcem test al yapta yap bişiler var sende demesiyşe gittim yaptım negatif ve sürekli gidip gidip baktım deli gibi ama negatifti ve reglim takvimime göre dünü gösteriyordu ama olmadım fakat olacağım gögüsler kasıklar bel ağrıyor fena yani bu ayda kırmızı kartı yiyeceğim. bu arada internetten ovü. testi ve gebelik testi aldım reglim olayım ve biteyim başlayacağım bu ilk deneyimim olacak inşallah ağustosta tutar ya gerçekten bahar ayı hep doğum yapmayı hayal ediyorum evrene gönderdim istediklerimi bakalım ne kadarını ne zaman verecek

Teşekkür ederim darısı başınıza.. Regl olucam demeyin ben 5 gün bekledim regl olucam diye ağrılarla ama olmadım, test yaptım çıktı :)
ya evet çok şaşırdım sana allah ne büyük işte ne yaparsan ne düşünürsen düşün herşey vakitlice olıyor batlarımız aynıydı ve deneme zamanlarımız bile aynıydı seninle ben bu geçtiğimiz salı yaptım hassas olanlardan net bir şekilde negatifti ve şuanda eli kulağındadır geldi gelicek ama senin adına çok sevinçliyim

Ben 3 senelik evliyim, deneyeli 6 ay olmuştu ama 3 sene içinde 3 kere test yaptım, bu kez üzülmemek için özellikle adetimin geçmesini bekledim ve geçince çikolata kistine bağladım, hamileliğe ihtimal vermedim taaaa ki evde bi tek ben tarhana kokusu alana kadar :) Şüphelendim ve adetim 5 gün geciktiğinde test yaptım pozitif :) inanamadık ertesi gün sağlık ocağına gittik, bi gün sonra beta hcg 555 :) doktoruma gittim 4+6 olmuş bile keseyi gördük, bu ay tatile gitmek istedi eşim ben istemedim onu ikna etmeye çalışırken aklıma bile gelmedi bebek, şimdi 5+4 iken doktorumun izniyle tatile gidip gelicez 5 gün, Rabbim tez zamanda sana ve isteyenlere nasip etsin inşallah, ben kalp atışını duyana kadar stresliyim henüz, tadını çıkaramıyorum..

vay be 3 senede 3 testle tutturdun tebrik ediyorum seni.. koku falan alman ayrıca müthiş yani nasılda bedenimiz duyularımız değişiyordeğil mi :) yani sen bu ayı eyvallah deyip geçirmişsin tatil vs derken bak pat diye düşmüş işte seninle bebeğin şükret inşallah bize de nasip eder. sen de hiç korkma allahın izniyle kalp atışlarını da dinlersin içini ferah tut gerçekten stres yapmana değmez bir şansın da doktorun tatile izin vermesi düşünsene sağlıklısınız bundan daha iyi ne olabilir gitme tehliken de var diyebilirdi . bende 1 yıll 2 aylık evliyim senin gibi 6 aydan beri deniyoruz doktor kontrolünden geçtim ama sanırım 10-11 ay olmuştur herşey temiz demişti. inanırmısın bende kistten şüpheleniyorum bir arkadaşım polikoverkist mi var sen de dedi ama ne için dedi hem sana da söylemiş olayım ben 1 yıllık regl döngü uzunluğumu hesap ettim bunun geçen sene döngü uzunluğum 23-24-25 olarak düzenli olöuş. bu senenin başından itibaren hesapladım 19-20 ile başlamış 25 e kadar hep değişmiş yani düşünsene 3 haftada bir regl olmuşum döngü uzunluğum hep değişik bugün tesadüfen düzensiz olduğumu tespit ettim. o yüzden acaba mı oldu bizim kafamızda bu ay ovü testi aldım ilk deneyimim baktım ki olmadı dr randevu alıp gidicem

Ben ilk iki sene korundum istemedik, Aralık ayından beri denedik ve bu arada 2 cm çikolata kistim var ve mart ayında rahim ağzı yaram yakıldı, çok kafama takmıştım kür filan araştırıyordum bu arada eltim hamile kaldı psikolojim çöktü, bayramda yumurtlamayı tutturamadık diye ÜZüldüm, sonra amaaaan ben tatilde kafamı boşaltıp çocuk işini düşünmicem öyle denicem derken Rabbim yoluna koymuş bile :) İnşallah yakın zamanda senden de @Berenimo877 den de haber alıcam, sevinçli haberler :) bana da stres yapma bi sıkıntın yok kalacaksın bi kaç aya demişti doktor bak :)

uzun bir süre istememişsiniz bende bakma istemiyordum da eşim ikna etti korkuyorum doğumdan vs ama allah bir şekilde içine o sevgiyi düşürüyor doğruymuş tabi bu kadınlar klübü de etkili oldu karar verebilmem korkularımı yenmem için..sen de baya engeller oluşmuş psikolojinde altüst olmuş kolay değil tabii. bende senin gibi tatilde olur dedim yeni geldim tatilden ama mikmik yapamadık ve regl olucam %98 yani okadar ümidim yok testte yaptım yeni negatif.. bak hamilelerin duası kabul olur bizi dilinden eksik etme ona göre biliyormusun ben enerjiye ve ağızdan çıkan kelimelerin doğru çıktığına inanıyorum. örneğin biz geçen sene daha 3 aylık evliydik eşim bebek diye tuttrudu ben istemedim o zaman da eylül ekim gibiydi söylediğinde ben de hep hayalimde ağustos ve eylül gibi hamile kalmaktı bahar bebeği istiyorum demiştim ve seneye bırakalım demiştim ama bizimki dayanamadı şubatta denemelere başladık ve tutmadı bak ağustosa merhaba diyeceğiz belki de duam ve hayalim kabul olacak evren isteğimi bu yönde değiştirmiştir. o yüzden ben sanki ağustos veya eylül kalacakmışım gibi geliyor tesrleri de alıp depo yaptım tamam artık hazırım regli olu bittikten sonra

İnşallah, hep dualarımdasınız.. Hamile kalınca bitmiyo derlerdi doğruymuş hep endişelisin içinde büyüyen canın sağlığı için.. Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin..

amiiiiiiiiin inşalllaaaahh.. çok haklısın tedirgin olmakla ama endişelerin hep yersiz çıkacak zamanı geldiğinde o yüzden boşuna heba etme olunca düşünürsün şuanda düşünme olacağından değil örnek veriyorum yanlış anlama ama biz hep böyleyiz ağlarız sanki biri ölmüş gibi endişeleniriz sanki kötü bir durum varmış gibi ama hep sonucuna baktığımızda boşunaymış deriz bu bile strese sokuylr ki hamileyken strese girme

19-20 günde regl oluyorsanız yumurtanız gerekli olgunluğa ulaşamadan çatlıyor demektir.13.günden önce çatlayan yumurtalar sağlıksız olarak kabul edilir diye biliyorum.bir araştırın derim.

Bir de bu ay adet beklerken ne kadar çok su içsem de idrarım bulanıktı benim, bu gebeliğin başlangıcında olurmuş doktorum söylemişti, regliniz gecikirse testten önce idrarınıza dikkat edin

Bende hep kiş bebegi istemisimdir malesf iskaladim bahara kaldi derken baharida islalamak istemiyorum canim hayirlisiyla agustos ins bize guzel bi sans olr zaman geçiyor keske bende esim ilk istedginde kulak versydm erteleyince elimize birsey gecmiyor benim arkdsimda sen eylulde ekimde hamile kalacaksin bak gor diyor oda eylulde hamile kalmisti hayirlisi bakıp gorucez iyi dusunelim iyi olsun

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli, bende geçen hafta evi taşıdım yalnız taşıdığımdan beri hep uyuyorum akşam erken yatıyorum sabah kalkıyorum ama zor kalkıyorum artık uyumaktan her tarafım ağrıyor, ev mi bana yaramadı yoksa biz mi yorgunuz anlamadım sabahları nerdeyse işe geç kalıcam o derecedeyim yani. Havalar da sıcak bunaltıyor puff.

günaydın hamişler ve hamile adayları güzel bir hafta olsun bizler için yeni hamile kalanlara sağlık sıhhat ve kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin, hamile kalmayı fakat korkanlara da cesaret ve bebiş sevgisi versin yüreğine, bebiş çok isteyipte uzun süre hamile kalamayanlar içinde sabır ve bolbol sağlık diliyorum .. ya gerçektwn planladığın gibi olmuyor çat diye kalırız düşüncesiyle ertledik benimde şimdiki aklım olsa eşimin istediği zaman başlardım denemelere .. neyse tabi zaman geldi geçti önümüze bakacağız sen ne zamandır deniyorsun bakalım çok oldumu ? ya inşallah ben çok istiyorum geçen sene bu zamanlar demiştim ki seneye bu zamanlar kalayım diye inşallah ağzımdan çıkan sözler doğru olurda hamile kalırız dua edelim birbirimize ya amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…