Insallah canim kaç haftaliktı peki kalp atislari nezaman duyuluyor ?
Bugün 4+5 canım daha yeni, belki keseyi göremeyebilir doktor, kalp atışı 6-8 haftalar arasında duyuluyormuş ama kişiden kişiye değişiyormuş, 10.haftaya kadar vakti var diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim kaç haftaliktı peki kalp atislari nezaman duyuluyor ?
Zamanla hersey meydana çıkar canım anneligi bekleyenler nasip etsin Rabbim bu tatlı heycanları,hamile oldugunu ailen yakin cevren ögrendiler miBugün 4+5 canım daha yeni, belki keseyi göremeyebilir doktor, kalp atışı 6-8 haftalar arasında duyuluyormuş ama kişiden kişiye değişiyormuş, 10.haftaya kadar vakti var diyorlar
Zamanla hersey meydana çıkar canım anneligi bekleyenler nasip etsin Rabbim bu tatlı heycanları,hamile oldugunu ailen yakin cevren ögrendiler mi
Benim kese 5+4 de gördük ve dün 6+6 da kalp atışını duyduk, ikisinide karından ultrasondanInsallah canim kaç haftaliktı peki kalp atislari nezaman duyuluyor ?
kalp atışından sonra müjdeyi vermek daha saglıklı canım, eşim gecen gün bebegımız olunca herkesler bılsın dedı bende hemen ogrenır ogrenmez haber vermek olmaz dedım bende senın gıbı düşündümEşimin ailesinden kimse bilmiyor, benimkinden kız kardeşim teyzem ve kuzenlerim biliyor sadece, annem vefat etti Zaten 8 sene önce. Kalp atışını duymamız nasipse ondan sonra herkese söylicez inşallah
kalp atışından sonra müjdeyi vermek daha saglıklı canım, eşim gecen gün bebegımız olunca herkesler bılsın dedı bende hemen ogrenır ogrenmez haber vermek olmaz dedım bende senın gıbı düşündüm
Şunu hep merak etmısımdır kızlar
Haftalık hesaplara gore hangı gun hamıle kaldıgınızı bılıyormusunuz sık ılıskı yasayanlar bunu ogrenebılıyor mu ?
Dıyelım kı ılıskıden 2 3gun sonra tuttu,sız bunu bılmeden tekrar denemıs olsanız yada sık ılıskıye devam edılse gebelıge zararı olmuyor mu ?
Acaba bunun önüne nasıl gecılebılır ki tutmuşken düşük bile olabılır diye düşünüyorum, bilmıyorum yanlısmı bılıyorum ilişkiyide abartmamak lazım olacaksada saglıklı sartlarda olsunBen hangi gün kaldığımı hesaplayamadım canım ya, ama kaldıktan sonra girmişim hesaplara göre, benim hamile arkadaşlarım haberi olmadan girdiklerinde kasıklarında çok ağrı hissettiklerini söylediler
Acaba bunun önüne nasıl gecılebılır ki tutmuşken düşük bile olabılır diye düşünüyorum, bilmıyorum yanlısmı bılıyorum ilişkiyide abartmamak lazım olacaksada saglıklı sartlarda olsun
Sigara kullanıyormusun ?
Sigara kullanan varmı kızlar ?
aynen cnm hep bırbırımıze burada telkınde bulunuyoruz ama stres olmamamk hepsınden daha onemlı zamanı gelınce vucut sınyallerı verecektır vucut kendını hazırlıyor biz değil nezaman tuttacagına o karar vercek nasıp yanı o nedenle bende cok ustune dusmemeye gayret edıyorum tuttuncada bu seferde ona pınpırık yaparız yani benm aklıma bunlar geldı üstüne düşmemek lazım haklısın.Canım kafana takma, hamileliğinden haberi olmadan giren arkadaşlarım da uzun süre girmemiş belli olmuş gebelikleri Zaten, olmamış düşük şükür. Eşim de ben de sigara kullanmıyoruz, eltim ve kaynım kullanıyordu benden önce kaldı mesela, onlara takılma, Allah nasip ederse ediyo sadece herkesin bi zamanı var, ben 6.ayda salmıştım kalamıyorum derken oldu çok şükür ama daha yeni diye henüz pimpirikliyim
laŞunu hep merak etmısımdır kızlar
Haftalık hesaplara gore hangı gun hamıle kaldıgınızı bılıyormusunuz sık ılıskı yasayanlar bunu ogrenebılıyor mu ?
Dıyelım kı ılıskıden 2 3gun sonra tuttu,sız bunu bılmeden tekrar denemıs olsanız yada sık ılıskıye devam edılse gebelıge zararı olmuyor mu ?
Aaaaa çok sevindim.şaşırdım.bak me kadar mızmız yapıyordun.gelmiş bebişin çok sevindim.tebrik ederimBenim geçen ay adetim 16 sonda oldu ama hayatımda ilk defa 12 sinde günlük pedi ıslatacak kadar kan geldi, adet oldum sandım, kahverengi leke olsa tamam da bildiğin kandı, yerleşme kanamasıdır diyenler oldu ama regl oldum, bu ay da hamile kalmışım, bunu da paylaşmak istedim sebebini bilmiyorum bunun
Aaaaa çok sevindim.şaşırdım.bak me kadar mızmız yapıyordun.gelmiş bebişin çok sevindim.tebrik ederim
Teşekkür ederim, valla hiç beklemiyordum eşim tatile gidelim diye beni ikna etmeye çalışırken, ben de adetimi bekliyordum, baktım gelen giden yok, bugün keseyi gördük şükürler olsun, doktor normal hayatına devam, git tatilini yap çok ihtiyacın olacak, 8 9 Ağustos'ta da gel kalbini dinleyelim dedi, tatile de kazasız belasız gidip gelirsem oh çekicem
gelirsin Allahın izniyle,bizimde bulantılar tavan yaptıiyemek yiyorum hiç kusmadım ama hep midem ağzımda
Bulanti ne yaa. Ben direkt kusuyom 40 saat hic durmadan kustum. 2 zeytin yedim kustum. Birkac kup haslanmis patates yedim kustum. Leblebi... kustum... cubuk kraker... kustum... su? Onu da kustum. Sonra doktora gittik. Bahaneyle kalp atislarini duymus olduk!!!! Gup guppp gup guppp ayy cok ciciiii. Kalp atislarindan sonra ne zaman cagiriolar bi daha? Konusmadan ciktim ben cunku daha doktora da karar veremedim. 2.5 saat surdu. Serum verdiler vitamin ve mineralli karisim oh miss gibi geldi banaaa.
Bulanti ne yaa. Ben direkt kusuyom 40 saat hic durmadan kustum. 2 zeytin yedim kustum. Birkac kup haslanmis patates yedim kustum. Leblebi... kustum... cubuk kraker... kustum... su? Onu da kustum. Sonra doktora gittik. Bahaneyle kalp atislarini duymus olduk!!!! Gup guppp gup guppp ayy cok ciciiii. Kalp atislarindan sonra ne zaman cagiriolar bi daha? Konusmadan ciktim ben cunku daha doktora da karar veremedim. 2.5 saat surdu. Serum verdiler vitamin ve mineralli karisim oh miss gibi geldi banaaa.