Lokman hekim/ Aktarlardan alıyorsun 'testeredişli aslampençesini' ve bir su bardağından az fazla suyu kaynatıp (clorsuz su olmalı yani çeşme suyu değil) kaynayan suya 1 tatlı kaşığı kadar koyup 6 dkk kaynatılıyor ve ılıyıncağa kadar demlenip süzülüp günde iki defa içiyorsun. Yemekten 1-2 saat sonra ve sonrasında 1-2 saat bişey yememeye çalış. Ben mesela uyumadan önce yapıyordum 2. Bardağımı ve ramazandan dolayı sahur ve iftar diye mecbur ayarlamıştım. İnşallah sana da şifa olır ben inanıyorum o profesör çok inançli be bilgilitestere dişli aslan pençesi kürünü nasıl yapıyorsun cnm tarifini verirmisin ve kaç gün yaptın
hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inşallahYoutube da prof. İbrahim saraçoğlu detaylı anlatıyor nasıl yapılcağını nelere iyi geldiğini. bende kimyasal gebelikten sonra çok üzülmüştüm ve çok arastırdım onun kürlerini ve yapmaya başladım çok şükür 3 ay korunduktan sonra rabbim ikinci ay yine nasip etti. Bugün 6+6 haftalık olmuşuz ve kalp atışını duyduk çok şükür.
inşallah cnm bakalım birde böyle deniyeyim benim tüpler sıkıntılı cnm sağ kapalı soldan da damla damla sıvı gidiyor hsg filminde doktorum 6 ay dene olmazsa tüp bebek dedi o yüzden böyle bitkisel şeylere başvurdum umarım iyi sonuçlar alırım cnmLokman hekim/ Aktarlardan alıyorsun 'testeredişli aslampençesini' ve bir su bardağından az fazla suyu kaynatıp (clorsuz su olmalı yani çeşme suyu değil) kaynayan suya 1 tatlı kaşığı kadar koyup 6 dkk kaynatılıyor ve ılıyıncağa kadar demlenip süzülüp günde iki defa içiyorsun. Yemekten 1-2 saat sonra ve sonrasında 1-2 saat bişey yememeye çalış. Ben mesela uyumadan önce yapıyordum 2. Bardağımı ve ramazandan dolayı sahur ve iftar diye mecbur ayarlamıştım. İnşallah sana da şifa olır ben inanıyorum o profesör çok inançli be bilgili
geç yumurtlamış olabilirsin cnmBuda bata 5 gun kala ovu testi acaba pozitif deil mi
Sen bu bikac gunu mutlaka degerlendir gec yumurtlamis olabilirsin hatta adetinde bu ay bu sebebten gecikebilir degerlendirirsen hamile kalma sansin bu aralar yuksekBuda bata 5 gun kala ovu testi acaba pozitif deil mi
Ama bu ay yumurtladim 17. 18. Gunlerde tekrar yumurtlamis olabilir miyim?Sen bu bikac gunu mutlaka degerlendir gec yumurtlamis olabilirsin hatta adetinde bu ay bu sebebten gecikebilir degerlendirirsen hamile kalma sansin bu aralar yuksek
benim bir arkadaşım doktora gitmişti doktor o ay iki kez yumurtladığını söylemişti belki seninkide öyle olmuştur sen bu aralar değerlendir cnmAma bu ay yumurtladim 17. 18. Gunlerde tekrar yumurtlamis olabilir miyim?
inşallah cnm bakalım birde böyle deniyeyim benim tüpler sıkıntılı cnm sağ kapalı soldan da damla damla sıvı gidiyor hsg filminde doktorum 6 ay dene olmazsa tüp bebek dedi o yüzden böyle bitkisel şeylere başvurdum umarım iyi sonuçlar alırım cnm
Cok nadirde olsa yunurtlama tekrar olabiliyor adeti gec oldugu zman yada bu ay gec gorecek olabilirsin benimde bugun beyaz akinti geldi yunurta aki gbi nezaman yunurtlayacagmi cozemiorm gecen ay adetin 28.gunu doktor gormustu ben 40gunde bi adet goruyorm suan ya once yumurtlama oldu yada ay sonu olacak doktora kontrol icin tekrar gidicem belki ozaman gorur ultrasondaAma bu ay yumurtladim 17. 18. Gunlerde tekrar yumurtlamis olabilir miyim?
Canim baya iyi hayirli olsun. Darisi basimizaKan sonucumu aldım, 555 çıktı, tahmini 4 haftalık, kendi doktoruma da perşembe gidicem kızlar
Gelsin yeni batlar :) neden 3. Vun dedim biliyomusun hormon testleri o gu. Yapiliyo. Acile gitsen doktor yaptiriedi belkide@06ankevet oldum canım ama en yakın randevuyu haftaya verdiler
Merhaba canm ins.bebişten dir çift çizgi ama bnm de böyleydi inan o zaman adetim gecikti meğer geç yumurtlamisimBuda bata 5 gun kala ovu testi acaba pozitif deil mi
Canim baya iyi hayirli olsun. Darisi basimiza
Ya bak neler dusunurken smdi keseyide gorsem telasina dustun. Anın tadini cikarin kizlar. Gorursunuz. Allah korusun birsey varsa da zaten surekli kontroldesiniz hicbisey olmaz. Gerisi Allahin takdiri. Rahat olun. Tabi davulun sesi uzaktan hos gelebilir bana. Ama kendinizi mutlu edinSağol canım benim inşallah darısı size, keseyi de bi görsem perşembe
Insallah canim kaç haftaliktı peki kalp atislari nezaman duyuluyor ?Sağol canım benim inşallah darısı size, keseyi de bi görsem perşembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?