Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testere dişli aslan pençesi kürünü nasıl yapıyorsun cnm tarifini verirmisin ve kaç gün yaptın
Lokman hekim/ Aktarlardan alıyorsun 'testeredişli aslampençesini' ve bir su bardağından az fazla suyu kaynatıp (clorsuz su olmalı yani çeşme suyu değil) kaynayan suya 1 tatlı kaşığı kadar koyup 6 dkk kaynatılıyor ve ılıyıncağa kadar demlenip süzülüp günde iki defa içiyorsun. Yemekten 1-2 saat sonra ve sonrasında 1-2 saat bişey yememeye çalış. Ben mesela uyumadan önce yapıyordum 2. Bardağımı ve ramazandan dolayı sahur ve iftar diye mecbur ayarlamıştım. İnşallah sana da şifa olır ben inanıyorum o profesör çok inançli be bilgili

Kizlar bilen tecrubeli varsa yardimci olsun bana ovulaayon testi ile gebelik ogrenenleri okudum ümitlendim.benim bata 5 gun kaldi ovu testi yaptim pozitif ama gebelik testi negatif.bilen var mi ne demek ?

Buda bata 5 gun kala ovu testi acaba pozitif deil mi

Eklentiler

• IMG-20170717-WA0006.jpeg
    12,6 KB · Görüntüleme: 37
hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inşallah

inşallah cnm bakalım birde böyle deniyeyim benim tüpler sıkıntılı cnm sağ kapalı soldan da damla damla sıvı gidiyor hsg filminde doktorum 6 ay dene olmazsa tüp bebek dedi o yüzden böyle bitkisel şeylere başvurdum umarım iyi sonuçlar alırım cnm

Youtube da araştır bak bir çok video var ibrahim saraçoğlunun hamile kalmayı kolaylaştıran kürler erkekler içinde önerileri var ve yumurta gelişimi için olsun yumurta çatlaması için olsun birsürü kürler var mutlaka bakım derim şifa olur :))

Canim yumurtlama icin kuru inciri 3 4 tanesini bicakla bolerek suda kaynatip 10dk suyunu icmek yunurtlamayi kalitelestiriyor ben gecen ay denedim yumurtlamayi doktor gordu cok gec adet goruyorum ama o ay rahimde yaram oldgu icin degerlendiremedim tekrar baslicam

Ama bu ay yumurtladim 17. 18. Gunlerde tekrar yumurtlamis olabilir miyim?
Cok nadirde olsa yunurtlama tekrar olabiliyor adeti gec oldugu zman yada bu ay gec gorecek olabilirsin benimde bugun beyaz akinti geldi yunurta aki gbi nezaman yunurtlayacagmi cozemiorm gecen ay adetin 28.gunu doktor gormustu ben 40gunde bi adet goruyorm suan ya once yumurtlama oldu yada ay sonu olacak doktora kontrol icin tekrar gidicem belki ozaman gorur ultrasonda

Adetten hemen sonra hamile kalanlar oldugunu duymustum buda ikinci kez yunurtlama gerceklesebilecegi gibi birsey akla geliyor

Sağol canım benim inşallah darısı size, keseyi de bi görsem perşembe
Ya bak neler dusunurken smdi keseyide gorsem telasina dustun. Anın tadini cikarin kizlar. Gorursunuz. Allah korusun birsey varsa da zaten surekli kontroldesiniz hicbisey olmaz. Gerisi Allahin takdiri. Rahat olun. Tabi davulun sesi uzaktan hos gelebilir bana. Ama kendinizi mutlu edin ). 9 ay boyunca karninizda mucizeler olusacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…