- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
Evet canim seni atlamisim :). Sen regl oldun dimiBen varım bide. 6. Deneme olacak bu ay
Canim bunlarin yanina olmasi gereken degerler yok mu?Selam kizlar su test sonuclarini yorumlarmisiniz. Fsh: 4.80 Lh:4.52 E2:43 Prolaktin:23.49
Var canim o degerler arasinda. Ama alt limitte olmasi gereken birseyler var. Mesela sinir deger 30 120 arasi ama 50nin ustunde olmasi sıkıntılı yazmislar. O yuzden bilen varsa yazsin diye yolladim. Daha henuz doktora bile sormadim.Canim bunlarin yanina olmasi gereken degerler yok mu?
Kendi sonuclarımdan baktım simdi degerlere. Hepsi normal canım. Bir sorun yok.Selam kizlar su test sonuclarini yorumlarmisiniz. Fsh: 4.80 Lh:4.52 E2:43 Prolaktin:23.49
Herseyimi once burda paylasir oldum :)Var canim o degerler arasinda. Ama alt limitte olmasi gereken birseyler var. Mesela sinir deger 30 120 arasi ama 50nin ustunde olmasi sıkıntılı yazmislar. O yuzden bilen varsa yazsin diye yolladim. Daha henuz doktora bile sormadim.
bende gidicem canım doktora adetim bitince bakalım inşallah hayırlısıyla hamile kalırızAynen bizimde 4. Ayimizdi. Bu ay doktora gitmeyi planliyoruz. Belki basit bi takviyeyle halledilecek bisey. Eger doktor birsey yok derse ben artik bu fikirdeb tamamen uzaklasicam.
Canim sen regl oldunmu. Istersen 3. Gun gitbende gidicem canım doktora adetim bitince bakalım inşallah hayırlısıyla hamile kalırız
Evet canım oldum yeni bttiEvet canim seni atlamisim :). Sen regl oldun dimi
Soğan kürünü bende uygulamıştım ve akıntım çoğalmıştı içimiz temizlendiği için oluyor. Ama hamileyim şuanda ve yine akıntım çok oluyor yani sebeb her ikiside olabilirgünaydın kızlar nasılsınız adetime 11 gün var ve adet olucakmışım gibi hisler var akıntım oluyor ki olmazdı normalde bende acaba soğan küründenmi kaynaklı kasık kısmımda hafif ağrı iyice bozuldu pskolojim valla
soğan kürü yaptığın dönemdemi hamile kaldın cnm bende 15 gün içtim soğan kürünü sabahları aç karnına birde bal tarçın çörek otu da yedim yani ikisini aynı dönemde yaptım bu ay bakıcam artık neler olucak, seninde hayırlı olsun cnm bebişin sağlıkla al kucağına inşallahSoğan kürünü bende uygulamıştım ve akıntım çoğalmıştı içimiz temizlendiği için oluyor. Ama hamileyim şuanda ve yine akıntım çok oluyor yani sebeb her ikiside olabilir
Ben mart ayında hamile kaldım ama kimyasal gebelikdi malesef ve nisan ayında adetimle temizlendim. Sonra soğan kürünü yaptım arkasına içim temizlensin iyice diye 15 ve ardından 'testeredişli aslanpençesi' kürünü yaptım bir ay hormon değerlerinin hepsini dengeliyor düşük yapanlar için çok tavsiye ediyor prof. İbrahim saraçoğlu tavsiye ederim denemenizisoğan kürü yaptığın dönemdemi hamile kaldın cnm bende 15 gün içtim soğan kürünü sabahları aç karnına birde bal tarçın çörek otu da yedim yani ikisini aynı dönemde yaptım bu ay bakıcam artık neler olucak, seninde hayırlı olsun cnm bebişin sağlıkla al kucağına inşallah
evet oldum canım ama en yakın randevuyu haftaya verdilerCanim sen regl oldunmu. Istersen 3. Gun git
testere dişli aslan pençesi kürünü nasıl yapıyorsun cnm tarifini verirmisin ve kaç gün yaptınBen mart ayında hamile kaldım ama kimyasal gebelikdi malesef ve nisan ayında adetimle temizlendim. Sonra soğan kürünü yaptım arkasına içim temizlensin iyice diye 15 ve ardından 'testeredişli aslanpençesi' kürünü yaptım bir ay hormon değerlerinin hepsini dengeliyor düşük yapanlar için çok tavsiye ediyor prof. İbrahim saraçoğlu tavsiye ederim denemenizi
Youtube da prof. İbrahim saraçoğlu detaylı anlatıyor nasıl yapılcağını nelere iyi geldiğini. bende kimyasal gebelikten sonra çok üzülmüştüm ve çok arastırdım onun kürlerini ve yapmaya başladım çok şükür 3 ay korunduktan sonra rabbim ikinci ay yine nasip etti. Bugün 6+6 haftalık olmuşuz ve kalp atışını duyduk çok şükür.testere dişli aslan pençesi kürünü nasıl yapıyorsun cnm tarifini verirmisin ve kaç gün yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?