- 26 Nisan 2017
- 147
- 63
- 13
- 32
Sadece tecrubeyle konusuyorum. Istisnalarda kaideleri bozmaz. Eger yumurtlama gununden eminsen. Gec olmadiysa bence kesindir. Silik milik cikiyo bence varsabat 21 i dün certain erken gebelik testi yaptım yani adete 7 gün kala negatif çıktı kesin midir bu erken gebelik testi sonuçu
yaptım bugün tertemiz çıktı ovulasyon testi alıcam bu ay da böyle deneyelimSen niye oyle düşündun. Bi test yapsana. Valla erken merken yude 80 varsa cikiyo
Ya bi test yap cikar illakiBat 11 di ama geçen ay 16sında olduğum için 17 18 ini bekliyorum test yapmak için, regl olmadım ve hamilelik belirtileri var, henüz bişey belli değil diye yazamadım canım.
Hamilelik belirtim hala yok benim. Sende ne gibi belittiler var?Bat 11 di ama geçen ay 16sında olduğum için 17 18 ini bekliyorum test yapmak için, regl olmadım ve hamilelik belirtileri var, henüz bişey belli değil diye yazamadım canım.
Hamilelik belirtim hala yok benim. Sende ne gibi belittiler var?
Ondan daha beter oldu 5 dakika kıvrandırdı geçtiHamile arkadaşlara bişey sormak istiyorum, ilk zamanlarınızda adetiniz geciktiğinde adet sancısı gibi sancılarınız olmuş muydu?
Ben ankaradayım canım. Kalp atışını 6.haftada gördük :) sen de hayırlı haberlerle gel inşallah :)Merhabalar bende yeni katıldım aranıza
6+1 olduk ve haftaya çarşamba kalp atışını dinlemek için çağırdı doktorum.
Kalp atışını duyanlar ne zaman duydu acaba ?
Ve Ankaradan katılan var mı?
Aynen bizimde 4. Ayimizdi. Bu ay doktora gitmeyi planliyoruz. Belki basit bi takviyeyle halledilecek bisey. Eger doktor birsey yok derse ben artik bu fikirdeb tamamen uzaklasicam.yaptım bugün tertemiz çıktı ovulasyon testi alıcam bu ay da böyle deneyelim
Yumurtlama gununu tutturduguna inaniyorsan fonksiyonlariyla alakali olabilir doktora gitmekte fayda var kontrole gttigimde kistlerim duruyormu yumurtaliklarin durumu ne diye sormustum büyüklüğü iyi ama fonsiyonunu bilemem suan icin demistiAynen bizimde 4. Ayimizdi. Bu ay doktora gitmeyi planliyoruz. Belki basit bi takviyeyle halledilecek bisey. Eger doktor birsey yok derse ben artik bu fikirdeb tamamen uzaklasicam.
Inaniyorum canim ovasyon testi yapiyorum. Bide adetlerim duzenli. Daha once genel kontrole gitmistim. Hic bahsetmedi sorundan falan. Normal demisti herseye o zmn cocuk dusunmuyodum ama. Onu da bu ay gidicem iste bakalimYumurtlama gununu tutturduguna inaniyorsan fonksiyonlariyla alakali olabilir doktora gitmekte fayda var kontrole gttigimde kistlerim duruyormu yumurtaliklarin durumu ne diye sormustum büyüklüğü iyi ama fonsiyonunu bilemem suan icin demisti
bat 21 i dün certain erken gebelik testi yaptım yani adete 7 gün kala negatif çıktı kesin midir bu erken gebelik testi sonuçu
Yokkkk tamamem boşvermişlik sendromu yaşıyorumKizlar sayfanin başinda mayista batları olanlar vardi cogu hamile kaldımi durumlar nasil haziranda gecti temmuzuda yariladık hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?