Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat 21 i dün certain erken gebelik testi yaptım yani adete 7 gün kala negatif çıktı kesin midir bu erken gebelik testi sonuçu

Swn daha once doktora falan gittinmi test falan? Ama daha 7 gunde cok erken cikmamista olablr. M MrsRed nerelerdesin bizi soruyodun senin lekelenme olup bitmisti ne durumdasin

Bat 11 di ama geçen ay 16sında olduğum için 17 18 ini bekliyorum test yapmak için, regl olmadım ve hamilelik belirtileri var, henüz bişey belli değil diye yazamadım canım.

Bat 11 di ama geçen ay 16sında olduğum için 17 18 ini bekliyorum test yapmak için, regl olmadım ve hamilelik belirtileri var, henüz bişey belli değil diye yazamadım canım.
Ya bi test yap cikar illaki. Ve lekelenme geldi ama olmadinmi ayy hadi insallah umitliyim suanda senden ayni ay kalicaz demistin ama insallahbsenin bu ay tutmustur

Hamilelik belirtim hala yok benim. Sende ne gibi belittiler var?

Karpuzlimoncum hadi insallahhh akısına bırak belirtilerini kafaya takma bu ay tuturmussundur umarim

Ben ankaradayım canım. Kalp atışını 6.haftada gördük :) sen de hayırlı haberlerle gel inşallah :)

Aynen bizimde 4. Ayimizdi. Bu ay doktora gitmeyi planliyoruz. Belki basit bi takviyeyle halledilecek bisey. Eger doktor birsey yok derse ben artik bu fikirdeb tamamen uzaklasicam.
Yumurtlama gununu tutturduguna inaniyorsan fonksiyonlariyla alakali olabilir doktora gitmekte fayda var kontrole gttigimde kistlerim duruyormu yumurtaliklarin durumu ne diye sormustum büyüklüğü iyi ama fonsiyonunu bilemem suan icin demisti

Inaniyorum canim ovasyon testi yapiyorum. Bide adetlerim duzenli. Daha once genel kontrole gitmistim. Hic bahsetmedi sorundan falan. Normal demisti herseye o zmn cocuk dusunmuyodum ama. Onu da bu ay gidicem iste bakalim

bat 21 i dün certain erken gebelik testi yaptım yani adete 7 gün kala negatif çıktı kesin midir bu erken gebelik testi sonuçu

Yaptığım gebelik testinin haddi hesabı Yok üç tane erken gebelik testlerinden aldım tanesi 20₺ den ve 20'ye yakın ucuz olanlardan hep negatif hep negatif beklenen adetten 7 gün sonra silik bir çift çizgi sonrasında ikinci kan testini yapana kadar günde üç kez test yaptım :) gece yarısı kalkıp test yapıyordum.
Çok şükür dualarım kabul oldu :) inşallah bebişimin haftaya kesesini görür Ve kalbini duyarız :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kizlar sayfanin başinda mayista batları olanlar vardi cogu hamile kaldımi durumlar nasil haziranda gecti temmuzuda yariladık hadi bakalım

Kizlar sayfanin başinda mayista batları olanlar vardi cogu hamile kaldımi durumlar nasil haziranda gecti temmuzuda yariladık hadi bakalım
Yokkkk tamamem boşvermişlik sendromu yaşıyorum 2 kere dr gittim hiç bi sıkıntı yok herşey normal artık Allah ne zaman verirse bekliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…