- 19 Nisan 2014
- 864
- 783
- 53
Aaa ilk cocugu mu? Normal mi hamile kaldi. Tedaviyle mi? Iyiymis.Valla benim yengem 45 yaşında yeni doğurdu rabbim isterse veriyor umudunu yitirmeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ilk cocugu mu? Normal mi hamile kaldi. Tedaviyle mi? Iyiymis.Valla benim yengem 45 yaşında yeni doğurdu rabbim isterse veriyor umudunu yitirmeeee
Canım kaç yaşındasin bence en yaşlı benimmsırf o yüzden asilama yapıp ikiz bebek sahibi olmak istiyorumİçinizde en yaşlı ben olabilirim. Nolur ben bu ayki hamilelerden olayım Allah'ım nolur :) Yaşım geçiyo çünkü.
Hayırlı sabahlar canimmmHayırlı sabahlar kızlar
Insallah bu ay olur tatlim baya beklemissiniz gerci bizde 4yil olacak korundugumuz benim okul yüzünden de benim yasim küçük o yüzden takmiyorum test yaptinmi cikardi testteHerkesee GÜNAYDIN ☀☀☀
Yarın büyük gün kırmızıları görmekk istemiyorum
Ben de 32 yaşındayım 5 yıl korunduk şimdi istiyoruz iyi halt yemişim dimi beklemekle
1 yılı da geçti korunmuyoruz olmuyo
Taş gibi hatunum olur hemen çocuğum diyodum büyük konuşmuşum
Sağlık olsun vardır bi zamanı demek
2.5 yıllık evliyim canım bir yıl vajinusmustum o zman dan sonra her ay olmasa da denedik ama 5 aydır hep istiyorumkac yillik evlisin ne kadar suredir bekliyorsunuz..bizler stres yapmdkca icimizi bi rahatlatabilsek olacakta insallahh.. stres yapmdanda olmuyor iste elimizde dgil valla:)
Benim de 11 gün var canim ama hiçbişey hissetmiyorum.kasiklarimda batma vardı dün akşam uyumadan önce belim. Cok ağrıdı ama belliyi hep psikolojikKizlar batlara ne kadar kaldı bakalım neler hissediyorsunuuz??? Benim bata 11 gün var daha bu ay umutluyum bakalım
Ben bugün test alıcam yarın yapcam ama bilmiyom of ofValla bende nasil kafaya taktiysam tüm gece böyle rüyalar gördüm hamilemiyim degilmiyim diye
Batmalar bendede oluyor canim bende psikolojik olduğunu düşünüyorum bu kadar erken belirti olmaz heralde beklemekte çok zor ya hala bi umut degerlendiriyoruz iste günleriBenim de 11 gün var canim ama hiçbişey hissetmiyorum.kasiklarimda batma vardı dün akşam uyumadan önce belim. Cok ağrıdı ama belliyi hep psikolojik
Bekliyoruz canim haberlerini olmazsada stres yapma allahin en doğru zamani bilir insallah gelmez kırmızılarTest yapmadım henüz
Geçen ay 5 gün gecikmeden sonra hayal kırıklığı yaşadım
Bu kez içimden gelmiyor
Belirtilerim regl olacağıma işaret ediyor ama hamilelik varsa da belirtiler yine oluyo
Umarm olmam
Haber vericem
Insallah pozitifi görürsün canimBen bugün test alıcam yarın yapcam ama bilmiyom of of
Bunlar hep belirti aslında allahim bu ay isteyen herkese nasip etsinGöğüslerime dokunamıyorum bu ay daha çok şişti kasıklarımda da hafiften batma var
İnşallah rüyalarıma kadar girdi halimi düşün heryerim bebek olduInsallah pozitifi görürsün canim
Batmalar bendede oluyor canim bende psikolojik olduğunu düşünüyorum bu kadar erken belirti olmaz heralde beklemekte çok zor ya hala bi umut degerlendiriyoruz. evet canım değerlendirin ay sonunda hamile kalan da duydum ben.ama ben herhalde daha fazla dayanamayacam adet olur olmaz asilama yaptiracamm adet olmak beni olduruyor