Yok canim benim yumurtlama 4neydi ve degerlendirdm bugun sadce bakmak istedim duyduguma gore hamileysen yumurtlama testiylede cikabiliyomusBu negatif canım bugün mu başladın yapmaya benim ovilasyon 17. Günde pozitif di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim benim yumurtlama 4neydi ve degerlendirdm bugun sadce bakmak istedim duyduguma gore hamileysen yumurtlama testiylede cikabiliyomusBu negatif canım bugün mu başladın yapmaya benim ovilasyon 17. Günde pozitif di
Hmm sanırım henuz okadar tecrübeli değilim canım inşallah hamilesindir :) adet günün ne zamanYok canim benim yumurtlama 4neydi ve degerlendirdm bugun sadce bakmak istedim duyduguma gore hamileysen yumurtlama testiylede cikabiliyomus
Valla ben bu ay bittiği gibi başladım gün aşırı. Bazen hergünde denk geliyor kısmet artıkyumurtlama ağrısını hisseden biriyim. 20sinde. 15inde başlarım o zaman
Tıpa iyi fikirBenim BAT 13 mayıs cumartesi
Balon gibi şişim
Normalde iştahım regl olana kadar çok açık olurdu bu kez iştahım yok
Gelmesin kırmızı kart ya çok heyecanlıyım tıpa takıcam valla ya:)
Bu arada hepinize dua ettim inş güzel haberleri veririz.
Ooo süper şanslısın egg white akıntı bel ve kasık ağrısını takip et.kasıkta dolgunluk da oluyor.düzenli regl oluyorsan yaklaşık olarak olduğun gün satışından 14çıkar.ama içerde hazır askerler bulundurmak iyidir ondan bikaç gün önce başlayumurtlama ağrısını hisseden biriyim. 20sinde. 15inde başlarım o zaman
Çıkar canim değerden anlarsın kan mi vereceksinKızlar bat 4-5 gün kala kan tahlili versek çıkarmı gebelik erkenmi olur yoksa
Biter bitmez denemelere basla canim iki günde bir yapın diyor doktorlarreglim bitti bugün. ne zaman başlamalıyım? bir de hemen tutmaz herhalde dimi?
Güldürdün kiz beni insallah gelmez bu ay kırmızılarBenim BAT 13 mayıs cumartesi
Balon gibi şişim
Normalde iştahım regl olana kadar çok açık olurdu bu kez iştahım yok
Gelmesin kırmızı kart ya çok heyecanlıyım tıpa takıcam valla ya:)
Bu arada hepinize dua ettim inş güzel haberleri veririz.
Aminnn ben adetten sonraki hergünü değerlendiriyorum..Ne tutarsaİnsalah buradaki hiç kimse görmez bu ay kartlariama tabi en umutsuz benim çünkü sadece bir defa iliskiye girebildik
aynen canm bnde bu ay iki kere iliskiye grdik bta 8 gun kaldi umudum yok ama cani veren allh alanda.. o guzel mucizeyi rabbim bizlerede nasip etsin insallhİnsalah buradaki hiç kimse görmez bu ay kartlariama tabi en umutsuz benim çünkü sadece bir defa iliskiye girebildik
Allah Allah hiç duymadım folik asitin böylr kullanıldığınıEvet cnm adı folibol
insallh canm olmazsn... bu topikte insallh hepsi hamile kalir bu ay..Bata son 1 gün.inşallah olmam.
Olmadi tüp bebege geçiyoruz hemen. Adet olmamı bekliyoruz aslında son şans:)insallh canm olmazsn... bu topikte insallh hepsi hamile kalir bu ay..
neden son sans ki canm ne kadar suredir bekliyorsunuzOlmadi tüp bebege geçiyoruz hemen. Adet olmamı bekliyoruz aslında son şans:)
1,5 seneyi geçiyor artik 2. Seneye yaklaşiyoruz.neden son sans ki canm ne kadar suredir bekliyorsunuz
18 mayisHmm sanırım henuz okadar tecrübeli değilim canım inşallah hamilesindir :) adet günün ne zaman
aynen canım insallah allahım mucize gösterir de olur şimdiki aklım olsa korunmazdim ne zman olsaydı baş göz ustune şimdi adet olunca cildiriyorummaynen canm bnde bu ay iki kere iliskiye grdik bta 8 gun kaldi umudum yok ama cani veren allh alanda.. o guzel mucizeyi rabbim bizlerede nasip etsin insallh