Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1,5 seneyi geçiyor artik 2. Seneye yaklaşiyoruz.
canm benmkide 2 bucuk yil oldu olacak allh buyuktur umidini yitirme elbet allhm o guzel duyguyu bizlere yasatacak insallh ben mutluyum biliyorumki rabbim en cok diledigim bebegimi gerceklestirecek insallah...canm senin varmi bi hastaligin kac yasindasin

aynen canım insallah allahım mucize gösterir de olur şimdiki aklım olsa korunmazdim ne zman olsaydı baş göz ustune şimdi adet olunca cildiriyorumm
kac yillik evlisin ne kadar suredir bekliyorsunuz..bizler stres yapmdkca icimizi bi rahatlatabilsek olacakta insallahh.. stres yapmdanda olmuyor iste elimizde dgil valla:)

Kızlar misafirim vardı yeni gitti ve uyuyamıyorummmm c.tesi test yapıcam o günün heyecanını şimdiden yaşıyorummmmm

29 yaşındayım. Eşimin spermlerinde sıkıntı var biraz. Sizde problem nedir.

İçinizde en yaşlı ben olabilirim. Nolur ben bu ayki hamilelerden olayım Allah'ım nolur :) Yaşım geçiyo çünkü.

Kızlar bugun regl gunumdu normalde( gerçi adetlerim düzensiz ama 28 gün oldu bugun son adet gunumden sonra) erken gebelık yaptım negatif çıktı daha regl de olmadım

Kızlar bugun regl gunumdu normalde( gerçi adetlerim düzensiz ama 28 gün oldu bugun son adet gunumden sonra) erken gebelık yaptım negatif çıktı daha regl de olmadım
Insallah testin yanilmistir canim ya benimde gecen ay gec geldi adetim bende umutlandim ama strestende olabiliyor

Cnm yumurtan geç catladiysa belli olmazki umudunu yitirme benimde 3 gün kaldı hayırlısı bakalım

29 yaşındayım. Eşimin spermlerinde sıkıntı var biraz. Sizde problem nedir.
bnde 2 bucuk yillk evliyim... doktora ilk yeni gittigimde bir sene snra gel demisti bana daynmadm 3 hafta snra yeni doktora gittim pko oldugunu syledi allhm hepimizze sifaa versin insaallah

Merakla bekliyoruz canim insallah pozitif çıkar
İnşallah rüyamda çok fazla hareket ettiğimi demirli cama tırmandığımı sonra hafif kahveli pembeli az kanamam olduğunu gördüm hayırola inşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…