canm benmkide 2 bucuk yil oldu olacak allh buyuktur umidini yitirme elbet allhm o guzel duyguyu bizlere yasatacak insallh ben mutluyum biliyorumki rabbim en cok diledigim bebegimi gerceklestirecek insallah...canm senin varmi bi hastaligin kac yasindasin1,5 seneyi geçiyor artik 2. Seneye yaklaşiyoruz.
kac yillik evlisin ne kadar suredir bekliyorsunuz..bizler stres yapmdkca icimizi bi rahatlatabilsek olacakta insallahh.. stres yapmdanda olmuyor iste elimizde dgil valla:)aynen canım insallah allahım mucize gösterir de olurşimdiki aklım olsa korunmazdim ne zman olsaydı baş göz ustune şimdi adet olunca cildiriyorumm
29 yaşındayım. Eşimin spermlerinde sıkıntı var biraz. Sizde problem nedir.canm benmkide 2 bucuk yil oldu olacak allh buyuktur umidini yitirme elbet allhm o guzel duyguyu bizlere yasatacak insallh ben mutluyum biliyorumki rabbim en cok diledigim bebegimi gerceklestirecek insallah...canm senin varmi bi hastaligin kac yasindasin
Beyaz akintim oluyor arada normalde goguslerim agrirdi ama bu ay dostinex kullandım sanırım ondan agrimiyor bakalım arada sol kasigima sancı gelip gidiyor böyle hayırlısı inşallah hamileyimdir11-20 mayis arası olanlar belirti var mı
Beyaz akintim oluyor arada normalde goguslerim agrirdi ama bu ay dostinex kullandım sanırım ondan agrimiyor bakalım arada sol kasigima sancı gelip gidiyor böyle hayırlısı inşallah hamileyimdir
Merakla bekliyoruz canim insallah pozitif çıkarKızlar misafirim vardı yeni gitti ve uyuyamıyorummmm c.tesi test yapıcam o günün heyecanını şimdiden yaşıyorummmmm
Insallah testin yanilmistir canim ya benimde gecen ay gec geldi adetim bende umutlandim ama strestende olabiliyorKızlar bugun regl gunumdu normalde( gerçi adetlerim düzensiz ama 28 gün oldu bugun son adet gunumden sonra) erken gebelık yaptım negatif çıktı daha regl de olmadım
Insallah hepimiz hamis olalim kimse üzülmesin yaaaİçinizde en yaşlı ben olabilirim. Nolur ben bu ayki hamilelerden olayım Allah'ım nolur :) Yaşım geçiyo çünkü.
Cnm yumurtan geç catladiysa belli olmazki umudunu yitirme benimde 3 gün kaldı hayırlısı bakalımKızlar bugun regl gunumdu normalde( gerçi adetlerim düzensiz ama 28 gün oldu bugun son adet gunumden sonra) erken gebelık yaptım negatif çıktı daha regl de olmadım
Valla benim yengem 45 yaşında yeni doğurdu rabbim isterse veriyor umudunu yitirmeeeeİçinizde en yaşlı ben olabilirim. Nolur ben bu ayki hamilelerden olayım Allah'ım nolur :) Yaşım geçiyo çünkü.
Pazartesi vermeyi düşünüyorum canım ☺Çıkar canim değerden anlarsın kan mi vereceksin
bnde 2 bucuk yillk evliyim... doktora ilk yeni gittigimde bir sene snra gel demisti bana daynmadm 3 hafta snra yeni doktora gittim pko oldugunu syledi allhm hepimizze sifaa versin insaallah29 yaşındayım. Eşimin spermlerinde sıkıntı var biraz. Sizde problem nedir.
İnşallah rüyamda çok fazla hareket ettiğimi demirli cama tırmandığımı sonra hafif kahveli pembeli az kanamam olduğunu gördüm hayırola inşallaahMerakla bekliyoruz canim insallah pozitif çıkar
Anladim canim bizedr haber vermeyi unutmaaPazartesi vermeyi düşünüyorum canım ☺
Valla bende nasil kafaya taktiysam tüm gece böyle rüyalar gördüm hamilemiyim degilmiyim diyeİnşallah rüyamda çok fazla hareket ettiğimi demirli cama tırmandığımı sonra hafif kahveli pembeli az kanamam olduğunu gördüm hayırola inşallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?