Yuksek ihtimalle hamilezndrrKızlar ben hamile olabilir miyim? Hala adet olmadım4. Gün bugün. Göğüslerim şişti acıyo ara ara sağdan soldan ağrı giriyor. Bir de kahverengi akıntım oldu çok az bugün adet oldum sandım ama olmamışım. Sütlü kahve renginde gibi koyu değildi???
Kızlar ben hamile olabilir miyim? Hala adet olmadım4. Gün bugün. Göğüslerim şişti acıyo ara ara sağdan soldan ağrı giriyor. Bir de kahverengi akıntım oldu çok az bugün adet oldum sandım ama olmamışım. Sütlü kahve renginde gibi koyu değildi???
Umutlarım sonraki aya kaldı malesef
İnşallah hayırlısı olsun canımKızlarr bnm de 6 gün geçti ağrılarım vardı sol kısımda çatlamayan yumurta kisti olduğunu 21 ağustosda öğrenmiştim . dün ağrılara dayanamadım ve dr gittim . Gebelik yok . kist duruyor . hormonlar gayet iyi. kisten dolayı gecikmem olmuş . adet getirmek için 6 günlük bi ilaç verdi. ilaç bitecek ve adet olacağım 3.günü tekrar dr gidecem kontrol olacağım ve gebeliği kolaylaştırıcı bir ilaç daha vereceğini söyledi . Allah'ım inşallah bu sefer yüzüme güler :)
Daha gecmemsti ama iki gin once test yaptm silik cikmsti. Bugn sabahta yaptm yine silik cizgi ciktii. Bnde hamileym herlde deim. Aslnda adet gunum yarn yada pazartsi
hayırlı olsunnnKızlar kan tahlili yaptırdım. Sonuç 51 çıktı. Hala inanamadım çok yeni sanırım.
Sağolasın canım Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsinhayırlı olsunnn
Günün geçmiş miydi Can'ım tebriklerKızlar kan tahlili yaptırdım. Sonuç 51 çıktı. Hala inanamadım çok yeni sanırım.
Canim reglin kac gun gecikmisti de hcg 51 cikti?Kızlar kan tahlili yaptırdım. Sonuç 51 çıktı. Hala inanamadım çok yeni sanırım.
Benim 4 gün geçti ama az önce ucuz testlerden yaptım bişey çıkmadı. Sarı lekelerim var çamaşırımda