ınsallah oyledır cnm bugun mıde bulantım basladı adet belırtısyle aynı oldugu ıcın umutlanmak ıstemıyorumGeç döllenme mi acaba?
İnş bebis vardır benim hiç umudum yok test bile yapmadım adeti bekliyorumınsallah oyledır cnm bugun mıde bulantım basladı adet belırtısyle aynı oldugu ıcın umutlanmak ıstemıyorum
Gözün aydın cnm var bizede dua etKızlar benim bugündü hiç bir adet belirtisi olmayınca test yaptım ama çok silik çıktı. Böyle bir test sonucuyla karşılaşanınız oldu mu? Herkes hamilelik var diyo ama ben sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum.
Canim kayinvaliden problemli sanirim kesinlikle seni uzmesine izin verme soylediklerine aldiris etme duymamazliktan gel hamililigin keyfini cikar cok guzel seyler bunlarkızlar merhaba.
ben sabah test yapacaktım ya:)
heyecandan 3te uyandım yaptım.bırde ne göreyim. o silik çizgi gitmiş yandaki çizgiyle aynı kırmızılıkta çizgi gelmiş..:)
karmakarışığım. nasıl olacak yaparmıyım.falan.bissürü sey düşünüyorum.
aksam kv konuyu açmıştım tepkisi beni üzdü.
oğlumu nasıl ıkna ettin dedi ben sok oldum.
hanı ınsan bır mutlu olur ya.onda göremedim.
oyle ıste.hatta oğlun cınsıyetınıde adınıda hazırlamış dedim.
oyle isim mi olurmuş dedi.yani çok moralimi bozdu.üstelik ılk torunu olacak.
kendi başına kalır diye mi düşünüyor anlamadım. benım annemde aynı sehırde.bakmayı mı problem etti.
para sıkıntımızda yok bizim.
onun dışında herkes cok sevındı. bu ay benim 3.yıl dönümümdü.
kv yorum yapar mısınız?
Gerçekten mi herkes öyle diyo ama ben bilemedm tepkisiz kaldım. Allah isteyen herkese istediği zamanda nasip etsinGözün aydın cnm var bizede dua et
Yarın mutlaka kan testi yaptır cnmGerçekten mi herkes öyle diyo ama ben bilemedm tepkisiz kaldım. Allah isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin
Sağolasın canım. Sabah ilk işim hastaneye gitmek olcak.Yarın mutlaka kan testi yaptır cnm
benmde boyle oldu ya. dun oncomed gebelk testı yaptm sılık cıktı cızgı. bugnde bebetıme aldm ondada yok gbı bısey cok dıkkatlı bakarsam belkı gorebılrm oyle yanı. anlamdm hamılemymm degılmymmKızlar benim bugündü hiç bir adet belirtisi olmayınca test yaptım ama çok silik çıktı. Böyle bir test sonucuyla karşılaşanınız oldu mu? Herkes hamilelik var diyo ama ben sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum.
:) Başka fikrin varmı? :)ayy 1 haftada dokuz doğururum ben
Ben de kime sorsam var dedi canım fortune marka yapmıştım şimdi başka marka aldım vula adı sabah yapayım ilk idrarla yapayım dedim. Kan vermeye de gidicem içim rahatlasın. Çok sabırsızımbenmde boyle oldu ya. dun oncomed gebelk testı yaptm sılık cıktı cızgı. bugnde bebetıme aldm ondada yok gbı bısey cok dıkkatlı bakarsam belkı gorebılrm oyle yanı. anlamdm hamılemymm degılmymm
Yumurtlama günün ne zamandi canım biliyor musun?Kızlar benim bugündü hiç bir adet belirtisi olmayınca test yaptım ama çok silik çıktı. Böyle bir test sonucuyla karşılaşanınız oldu mu? Herkes hamilelik var diyo ama ben sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum.
Yumurtlama günüm 23 25 eylül gibi tahmn ediyorum. 26snda idrar yolu enfeksiyonundan kan verdim doktor ilaç vermek için hcgye de baktı ama çıkmadı diye ilaç verdi ben de kullanmadm tabiKızlar predictor early alın küt diye çıkıyor varsa bişey adet gününüzde bile kıpkırmızı iki çizgi tek geçerim
E çıkmış işte daha nolsunYumurtlama günüm 23 25 eylül gibi tahmn ediyorum. 26snda idrar yolu enfeksiyonundan kan verdim doktor ilaç vermek için hcgye de baktı ama çıkmadı diye ilaç verdi ben de kullanmadm tabi. Sabah da yaptım testi yine çok silik. Şimdi hastanedeyim kan vermek için.
Yumurtlama günüm 23 25 eylül gibi tahmn ediyorum. 26snda idrar yolu enfeksiyonundan kan verdim doktor ilaç vermek için hcgye de baktı ama çıkmadı diye ilaç verdi ben de kullanmadm tabi. Sabah da yaptım testi yine çok silik. Şimdi hastanedeyim kan vermek için.
Güzel haberlerle gel inş. Sonucu bekliyoruz:)Yumurtlama günüm 23 25 eylül gibi tahmn ediyorum. 26snda idrar yolu enfeksiyonundan kan verdim doktor ilaç vermek için hcgye de baktı ama çıkmadı diye ilaç verdi ben de kullanmadm tabi. Sabah da yaptım testi yine çok silik. Şimdi hastanedeyim kan vermek için.