- 23 Mart 2016
- 77
- 93
- 31
Var bence leke için doktor a git hemenYeni ayaptm bu testide. Ama peceteye yine kahverengi leke geldi ya
Hamilesin ama kahverengi leke ya tutunma lakesidir yada düşük oluyordu bugun acile git kadin dogum sana yardimci olur dr seni yonlendirir ins tutunma lekesidir bizide haberdar edersen sevinirim ama bugun muhakkak git dr .Yeni ayaptm bu testide. Ama peceteye yine kahverengi leke geldi ya
Dr zayen folik asit veriyor senin canin ne istiyorsa ye yogur süt yumurta bal ama kalsiyim muhakka almayi ihmal etme.Alttan bakmadi saolsun gerek gormedi. Simdilik sadece keseyi gorecekmis.ne yiyeyim ne iceyim,folik tavsiye edecek mi,birde emin olamadim kan yaptirayim dedim. Benim ilk olacak hanimlar.tavsiyeler kabul edilir
Canim benim,moral bozmak yok.Yerlesme kanamasi 2-3 gun surebiliyor. Dinlen bence,cok ayakta kalip kendini yormaYeni ayaptm bu testide. Ama peceteye yine kahverengi leke geldi ya
Dun cok az gelndi bgun gelmedi daha hic leke sancm falnda yokHamilesin ama kahverengi leke ya tutunma lakesidir yada düşük oluyordu bugun acile git kadin dogum sana yardimci olur dr seni yonlendirir ins tutunma lekesidir bizide haberdar edersen sevinirim ama bugun muhakkak git dr .
Canim inş birseyin yoktur ben tedbir amacli gitmeni istedim bugun yat fazla yorulma dinlen yarin ama dr muhakkak git.icin rahat etsin tabi bizimde.Dun cok az gelndi bgun gelmedi daha hic leke sancm falnda yok
Yarn gideblrm ancak bugn koye geldkCanim inş birseyin yoktur ben tedbir amacli gitmeni istedim bugun yat fazla yorulma dinlen yarin ama dr muhakkak git.icin rahat etsin tabi bizimde.
Gogus hassasiyeti hariç ayni ben. İlk okudugumda biri beni anlatmış dedim.Kızlar ben bugün de olmadım 5 gün geçti. Göğüslerim çok hassaslaştı. Bir de 2 gündür tak diye uykum kaçıyo sabahın köründe uyanıyorum. Bir gram uyku yok Geri uykuya dalamıyorum bitümlü gebelik varsa böyle şeyler oluyor mu
Napcaz bilmiyorumGogus hassasiyeti hariç ayni ben. İlk okudugumda biri beni anlatmış dedim.
Canım ben göremedim ama sen görüyorsan doğrudur zaten. Benim bugün 7. Günüm bata göre. Göğüs hassasiyetim var onun dışında benden de 3 gün önce açık kahve leke geldi. Bilmiyorum hayırlısı inşallah hamileyizdir.Fotograf ekledim cok az da olsa 2.cizgi hafif gosterdi kendini bunu dun aksam yapmistim cok sabirsizlaniyorum kan testi sonucu icin
İnsallah seninde guzel haberlerini bekliyorum:) kan testi sonucu kesin olur zaten bakalim kismet hayirlisiylaCanım ben göremedim ama sen görüyorsan doğrudur zaten. Benim bugün 7. Günüm bata göre. Göğüs hassasiyetim var onun dışında benden de 3 gün önce açık kahve leke geldi. Bilmiyorum hayırlısı inşallah hamileyizdir.
Sen neden halen doktora gitmiyorsun belli ki hamilesin allah korusun bi sıkıntı vardır testi al hemen doktora git bence hemenYeni ayaptm bu testide. Ama peceteye yine kahverengi leke geldi ya