Bat ı bugün olup adet olmayanlar

Yumurtlama günüm 23 25 eylül gibi tahmn ediyorum. 26snda idrar yolu enfeksiyonundan kan verdim doktor ilaç vermek için hcgye de baktı ama çıkmadı diye ilaç verdi ben de kullanmadm tabi :KK12:. Sabah da yaptım testi yine çok silik. Şimdi hastanedeyim kan vermek için.
Naptnn ciktmi sonuc. Bnde iki hun once test yaptm boyle cikiyodu ama gitmedm doktra adet gunum gelmdi henuz

Yumurtlama günüm 23 25 eylül gibi tahmn ediyorum. 26snda idrar yolu enfeksiyonundan kan verdim doktor ilaç vermek için hcgye de baktı ama çıkmadı diye ilaç verdi ben de kullanmadm tabi :KK12:. Sabah da yaptım testi yine çok silik. Şimdi hastanedeyim kan vermek için.

sonuç çıkmadımı? merakla bekliyoruz

kızlar ben hala adet olmadım 3 gün geçti. önceki testlerim negatif çıktığı için test yapmak istemiyorum sıkıldım artık tek çizgi görmekten.

sol kasığım ve sol bacağım hala ağrıyor. çok uzun zaman oldu.kasıktan tüm bacağa germe yapma ihtiyacı duyuyorum hep. böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç. çok canımı sıkıyo.

sol kasığım ve sol bacağım hala ağrıyor. çok uzun zaman oldu.kasıktan tüm bacağa germe yapma ihtiyacı duyuyorum hep. böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç. çok canımı sıkıyo.
Benim de sağ kasik ayağımı geriyor gibi oluyor

Bende de hala bi tık yok sabah ilk idrarla test yaptım negatif cikti. Sabahları adet agrisi gibi agrim oluyor onun dışında bi sey yok. Sanırım mevsim geçişinden etkilendim ben :KK43:

Canim verdin mi kan naptin

Unutur muyum hiç sabah çok sinir oldum. Hastanede kan veremedim deli oldum sabah. Kadın doğumcular ikisi izindeymiş kalan ikisinde de kuyruk vardı enfeksiyona gittim geçen hafta o ilaç verebilmek için hcg bakmıştı diye. Bekle bekle doktor geç geldi. Bi de tahlil yazamam tekrar dedi kadın doğuma git dedi kadın doğuma gittim tekrar onlar da sıra vermiyoruz doldu pazartesi gel dediler. Sinirimden ağladım orda. Bi tahlil yazcaksınız muayene olmucam bu kadar mı zor anlamadm. Acilden gidip tekrar münakaşa yaşamak istemedim.

Yaşadığım yerde özel hastane de yok. Sağlık ocağına gittim orda kan verdim ama pazartesi öğlene çıkar dediler. Yarın yakın bi ilçeye özele gitmeyi düşünüyorum. Pazartesiyi bekleyemicem sanırım :KK43:

Aaaa:KK62: öyle bir saçmalık olur mu. Sn Dr gözükmeyen de gebelik testi yaptirabilirsin uygun bir fiyatla. İlla Dr yazacak diye birşey yok kii. Kişi kayıt yerlerinden gebelik testi yaptıracağım diyorsun hemen. Kan testi yapiyorlar

Onu bilmiyodum keşke öyle yapsaydım da öfkeden kimseyi gözüm görmüyordu deli oldum doktorlara. Hiçbiri de yönlendirmedi böyle yapabilirsin diye.

Kızlar ben hamile olabilir miyim? Hala adet olmadım4. Gün bugün. Göğüslerim şişti acıyo ara ara sağdan soldan ağrı giriyor. Bir de kahverengi akıntım oldu çok az bugün adet oldum sandım ama olmamışım. Sütlü kahve renginde gibi koyu değildi???

X