Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin işte kanamalar neymiş bende şimdi adet oldum haber verim dedimGittim doktraaa degrm 403 ciktiii
Canım tebrik ederim öncelikle. Sen direk doktora git tekrar. Belki düşük önleyici verir.Kizlar pazar günü acilde kan testi yaptirdim sonuc 15.78. Bugun de once kahverengi akintim geldi, ardindan koyu kırmızıya dönüştü. Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum
Kadin dogm yoktu o yuzdn soramadmda ama iki gun sadce leke geldi snra gecti zatn sukur yaHamilesin işte kanamalar neymiş bende şimdi adet oldum haber verim dedim
Dun gittim 612 ye cikmis deger cok sukurAma dönlenmiş tutmuş canm pazartesi git yine değer iki katı olursa Hamilesin iste
Bnde adet oldum sancı cokCanımız saolsun tatlım. Önemli olan sağlıklı bir gebelik yaşamak. Allah isteyen herkesin kucagini hayirlisiyla doldursun.
Kurleer. Allah yardmcn olsn cnmT tatvan_13 ve K Kavrazzz tebrik ederim kızlar Allah saglikla kucağıniza almayi nasip etsin. Bu arada ben dun dr a gittim kanamam başlayınca. Kimyasal gebelik yasiyomusum. Şükürler olsun ki en azından gebe kalabiliyomusum. Ama embriyoyu vucuttan atmam biraz zor oluyor. Cok sanci yapti. C cbco sen naptin canim? Tüm belirtilerimiz ayniydi seninle inşallah sen saglikli bi hamilelige sahipsindir