Bat ı bugün olup adet olmayanlar

Merhabalar,

Yeni hamisleri tebrik ediyorum,Allah herkese nasip etsin.

Benimde bat dündü fakat olmadim. Belimde inanilmaz agrim oluyor ve bazen bacaga vuran agrilarim. Kasik batmalarim...Umitlenmek istemiyorum ama umutlenmeden de duramiyorum :)
Akintim da var 1 haftadir bu arada...

Bata 4 gun varken early test yaptim negatifti...

Bu belirtileri yasayip hamile olan ?

kızlar ben sabah test yapmstm silik cıkmstı 4 gun oncede silik cıkmstı zaten. saat 10 gbı kahverengı bı leke geldı adet oluyrum dıe dusundm ama hıc bsey yok. sizce neler oluyr bana ya:KK64:

kızlar ben sabah test yapmstm silik cıkmstı 4 gun oncede silik cıkmstı zaten. saat 10 gbı kahverengı bı leke geldı adet oluyrum dıe dusundm ama hıc bsey yok. sizce neler oluyr bana ya:KK64:
Yerleşme kanaması diyorlar ya ona belki öyle olmuştur canım. Testini paylaşsana biz de bakalım

Kızlar kan tahlili yaptırdım. Sonuç 51 çıktı. Hala inanamadım çok yeni sanırım.
Canım tebrik ederim :) darısı başımıza inşallah. Bende hala gelen yok. Korkuyorum artik acaba kist mi var diye bu ay tam anlamıyla olmasa da çörekotu kürünu yapmistim ters mi etkiledi diye düşünüyorum artik. Çünkü bel agrim ve kasik batmalarim dışında bi sey yok

Bak sabahki test bu

Eklentiler

• 20161008_175426-1.jpg
    20161008_175426-1.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 159
Benim neden ağrımio göğsüm yaaa.benimde dündü ki iki gün gecikio genelde o yüzden test yapmiycam belirti yok bel kasik agrim geçti

Benim de 3 ekimdi olmadim dun hassas gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti bugun gittim kan testi yaptirdim 25.50 cikti cok dusuk geldi bana deger..
Ama dönlenmiş tutmuş canm pazartesi git yine değer iki katı olursa Hamilesin iste

X