Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması diyorlar ya ona belki öyle olmuştur canım. Testini paylaşsana biz de bakalımkızlar ben sabah test yapmstm silik cıkmstı 4 gun oncede silik cıkmstı zaten. saat 10 gbı kahverengı bı leke geldı adet oluyrum dıe dusundm ama hıc bsey yok. sizce neler oluyr bana ya
Canım tebrik ederim :) darısı başımıza inşallah. Bende hala gelen yok. Korkuyorum artik acaba kist mi var diye bu ay tam anlamıyla olmasa da çörekotu kürünu yapmistim ters mi etkiledi diye düşünüyorum artik. Çünkü bel agrim ve kasik batmalarim dışında bi sey yokKızlar kan tahlili yaptırdım. Sonuç 51 çıktı. Hala inanamadım çok yeni sanırım.
Atmstm dur alym atym fotosnu:)Yerleşme kanaması diyorlar ya ona belki öyle olmuştur canım. Testini paylaşsana biz de bakalım
Aminnn Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim. Bugun 4.gunum. 2.gunum geçtiğinde ilk idrarimla yaptim negatifti. Kan da yaptirmaya cekiniyorum ya yoksa bebis diye
Canım burdaki çizgi çok belirgin. Benmki bu kadar bile görünmüyordu bana herkes hamilesin dedi ve çıktı. Bence kan testi yaptır sen deBak sabahki test bu
Anladım canım yarın bi daha yap istersen idrar testiniAminnn Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim. Bugun 4.gunum. 2.gunum geçtiğinde ilk idrarimla yaptim negatifti. Kan da yaptirmaya cekiniyorum ya yoksa bebis diye
Siz daha once de test paylasmis miydiniz sanki gordum sizin testi. Bu daha da koyulmus. Muhtemelen iki gune c deki kadar koyulur. Tebrikler :)Bak sabahki test bu
Ilk idrarla deniycem yine inşallahAnladım canım yarın bi daha yap istersen idrar testini
Hamilesin canm kan ver hemen tebrikler
Ama dönlenmiş tutmuş canm pazartesi git yine değer iki katı olursa Hamilesin isteBenim de 3 ekimdi olmadim dun hassas gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti bugun gittim kan testi yaptirdim 25.50 cikti cok dusuk geldi bana deger..
Bende korkuyorumBenim de bugün ama olmadım daha. Korkuyorum test yapmaya