Naptnn ciktmi sonuc. Bnde iki hun once test yaptm boyle cikiyodu ama gitmedm doktra adet gunum gelmdi henuzYumurtlama günüm 23 25 eylül gibi tahmn ediyorum. 26snda idrar yolu enfeksiyonundan kan verdim doktor ilaç vermek için hcgye de baktı ama çıkmadı diye ilaç verdi ben de kullanmadm tabi. Sabah da yaptım testi yine çok silik. Şimdi hastanedeyim kan vermek için.
Yumurtlama günüm 23 25 eylül gibi tahmn ediyorum. 26snda idrar yolu enfeksiyonundan kan verdim doktor ilaç vermek için hcgye de baktı ama çıkmadı diye ilaç verdi ben de kullanmadm tabi. Sabah da yaptım testi yine çok silik. Şimdi hastanedeyim kan vermek için.
Benim de sağ kasik ayağımı geriyor gibi oluyorsol kasığım ve sol bacağım hala ağrıyor. çok uzun zaman oldu.kasıktan tüm bacağa germe yapma ihtiyacı duyuyorum hep. böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç. çok canımı sıkıyo.
AynenNormalse adet günü kaşık ağrısından geberirim şimdi ise yok tık yok
Canim verdin mi kan naptinYumurtlama günüm 23 25 eylül gibi tahmn ediyorum. 26snda idrar yolu enfeksiyonundan kan verdim doktor ilaç vermek için hcgye de baktı ama çıkmadı diye ilaç verdi ben de kullanmadm tabi. Sabah da yaptım testi yine çok silik. Şimdi hastanedeyim kan vermek için.
Yaşadığım yerde özel hastane de yok. Sağlık ocağına gittim orda kan verdim ama pazartesi öğlene çıkar dediler. Yarın yakın bi ilçeye özele gitmeyi düşünüyorum. Pazartesiyi bekleyemicem sanırım