Bat ı bugün olup adet olmayanlar

Siz daha once de test paylasmis miydiniz sanki gordum sizin testi. Bu daha da koyulmus. Muhtemelen iki gune c deki kadar koyulur. Tebrikler :)
Evet carsamba gunude yapmstm. Dedgn gbi ozmn daha acikti rengi bukdr belli degldi. Ama bugn leke gelnce adet olcm die korktm. Su ana kadr leke disinda bsey gelmdi. Sadce sol kasgmda hafif bi agri var okdr

Evet carsamba gunude yapmstm. Dedgn gbi ozmn daha acikti rengi bukdr belli degldi. Ama bugn leke gelnce adet olcm die korktm. Su ana kadr leke disinda bsey gelmdi. Sadce sol kasgmda hafif bi agri var okdr
Yerlesme kanı olabilir o canim inşallah devami gelmez bebisin tutunur sana :)

Merhaba kizlar regliye gore hesaplayinca 4hafta6gun cikiyordu.bugun gittim sonunda kanda ucbinler cikti.oda 3 haftalik demekmis...
Kese gorunmedi.haftaici gorunecekmis.yine gitcem..

Merhaba kizlar regliye gore hesaplayinca 4hafta6gun cikiyordu.bugun gittim sonunda kanda ucbinler cikti.oda 3 haftalik demekmis...
Kese gorunmedi.haftaici gorunecekmis.yine gitcem..
Benden sana tavsiye hemen dr gitme 2 yada3hafta sonra git.Yoksa cok hirpalanılıyor altan bakmak 3hafta sonra gidersen kalp atışınıda duyarsınız karar sizin .

Benden sana tavsiye hemen dr gitme 2 yada3hafta sonra git.Yoksa cok hirpalanılıyor altan bakmak 3hafta sonra gidersen kalp atışınıda duyarsınız karar sizin .
Alttan bakmadi saolsun gerek gormedi. Simdilik sadece keseyi gorecekmis.ne yiyeyim ne iceyim,folik tavsiye edecek mi,birde emin olamadim kan yaptirayim dedim. Benim ilk olacak hanimlar.tavsiyeler kabul edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…