• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat gününü bekleyenler

Hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın inşallah
Döngün neydi peki canım yumurtlaman ne zaman olmuştu
Teşekür ederm canım 28 29 günde bir regl görüyorum, yumurtlamam hesaplara göre 30 ocak belirtiler kasıklarda batma belde sızı göğüs hassasiyeti dün kan vermiştim değerim 12.84 çıktı 2 günde bir tekrar etmemi istediler sağlıklı gebelikse 2 günde 2 katına çıkması gerekirmiş.

Olabilir canım. Keşke devam etseydin ilişkiye, ne zaman olacağı da belli olmuyor. Bazen iki kez yumurtlama oluyor, mesela benim iki defa yumurtlama oldu.
Testte çizgi gorebiliyo musun canim bi bakar misin

Eklentiler

• 20210213_000413.jpg
    20210213_000413.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 115
Teşekür ederm canım 28 29 günde bir regl görüyorum, yumurtlamam hesaplara göre 30 ocak belirtiler kasıklarda batma belde sızı göğüs hassasiyeti dün kan vermiştim değerim 12.84 çıktı 2 günde bir tekrar etmemi istediler sağlıklı gebelikse 2 günde 2 katına çıkması gerekirmiş.
İnşallah sağlıklıdır canım degerin yükselir

Çizgiyi gördüm canım
Erken gebelik testi varsa bide onla dene istersen daha belirgin çıkar

Merhaba arkadaşlar Bat günüm 19 şubat. Denemede 2. Ayım.İki kız annesiyim 🙏🙏Bazen 26 günde bazen 25 günde bazen 27 28 günde bir adet oluyorum tahmini yumurtlama takvimde 12. Günü veriyor. En son 25 Ocakta adet olmuştum adet bitimi 8. Günü 9 a bağlayan gece 10. Gün 12. Gün 13 gün sabah ilişkiler oldu akıntı takibi ve ovulasyon testı yapmadım uygun zamanlar 1 er gün arayla oldu. Akıntı o şeffaf rakı beyazı hiç göremiyorum fark etmiyorum sadece adet bitiminden sonra 8. Günde adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Cokta belirti aramamak beklememek lazım. Sakince günümü bekliyorum. Beklenen adete 12 gün kaldı. benim gibi bu ay bekleyenlerle beraber bekleyelim dedim hakkımızda hayırlı olanı versin Allah
Benimde 18 şubat bende 7 gün öncesinden erken gebelik yaptım negatif çıktı şimdi umudumu kaybettim ama beklemekteyim adet belirtilerim var gögüste agrı ve şişkinlik bel agrısı mide bulantısı ara ara bakalım hayırlısı

Benimde 18 şubat bende 7 gün öncesinden erken gebelik yaptım negatif çıktı şimdi umudumu kaybettim ama beklemekteyim adet belirtilerim var gögüste agrı ve şişkinlik bel agrısı mide bulantısı ara ara bakalım hayırlısı
7 gün önceden ben de yaptım erken gebelik testi çok erken çıkmaması için regl gelmediği sürece bir şans hala var 🙂 yumurtlamadan 12. Günde en erken yapmak geriyor testleri baya erkendi benim yaptığımda

7 gün önceden ben de yaptım erken gebelik testi çok erken çıkmaması için regl gelmediği sürece bir şans hala var 🙂 yumurtlamadan 12. Günde en erken yapmak geriyor testleri baya erkendi benim yaptığımda

Yani diyorsunki bekle olabilir😇 benim yumurtlamadan sonra daha 7 yada 8. Gün oluyordu test yaptıgımda

Testte çizgi gorebiliyo musun canim bi bakar misin
Canım çizgi var ama kuruma olabilir benimde başıma gelmişti en iyisi beklemek. Yani önce negatif çıkıyor saatler sonra kuruma çizgisi beliriyor. İlk çocuğuma 7 gün kala öğrenmiştim ben ama hemen çıkan sonuç baz alınıyor. İlk 10 dk yani

Back