Bat gününü bekleyenler

ben verdim canm kanda da çıktı seninde çıkar.
peki bu ay folik asit kullandın ve ondan mı oldu diyorsun

var gibi canım

Tebrikler

Kızlar merhaba son adet tarihim 17 Ocak normalde 33-35 gün arasında adet oluyorum polikistik var geçen ay 20. Günde adet olmuştum ilk defa o kadar erken ama spor yapiyordum onun etkisi oldu diye düşünüyorum şimdi bu ay normalde 20 Şubat gibi adet olmam lazım henüz olmadı bundan 5 gün önce 3 gün arka arkaya öğlen vakti afedersiniz taharet yaparken elime bolca yumurta akı gibi sıvı akiskan su geldi ama baya bol sadece günde bir kez o günlerde ovulasyon testlerin.pik.degil.ama köyü çıkıyordu iki aydır yapıyorum ovulasyon testi daha hiç yumurtlama göremedim tam olarak ne oldu ne bitti bilmiyorum bir oğlum var 5 yaşında geçen sene mayıstan beri ikinciye niyetlendik belirti aramıyorum yok gibi sadece çok uyuyorum

ben verdim canm kanda da çıktı seninde çıkar.
peki bu ay folik asit kullandın ve ondan mı oldu diyorsun
Merhaba, 1 haftdır girmemiştim yani folik asitten olduğunu düşünmüyorum aslında kısmet mi artık şans mı bilemiyorum :) birde bi arkadaşım bana 2 çocuğumdada reglim bitt hamile kaldım dedi bende işte geçen ay regl in 6. 8. 10. 12. Ci günleri de ilişki oldu hangisi tuttu bilmiyorum

Bizde de öyle oldı canm regli bitince

İnşallah vardır canm

Kızlar reglime bir gün kaldı 3 4 gündür beyaz yapışkan akıntım var sizce hamilelik var mıdır

Kızlar ya bana da yardımcı olun sat en son 16 Ocak.20 ocakta bitti o günden beri düzenli ilişkiye girdik Şubat ayında adet olmadım 6 gün gecikince kan testi yaptım negatif çıktı sonra 9. Günde ovülasyon testi kullanarak yumurtlama günümde olduğumu farkettim değerlendirdik ertesi gün yine yumurtlama günüydü ama canım yandığı için yapmadık. Gecikmemin 11. Günü çatladığını farkettim onu da değerlendirdik. O akşam ağrıdan duramadım hastaneye gittik kan negatif çıktı. Ama muayenede de birşey çıkmadı gecikme olabilir dedi duphaston verdi bebek olsa bile zarar vermeyeceğinden kullanmaya başladım. Bugün gecikmemin tam 16. günü hatta saate bakarsak neredeyse 17 olmak üzere. Çatlamadan sonra 5. Gün o yüzden bekliyorum 10 günü geçmesini ama aklımda bir yandan ya yumurtlama zamanı tutmuşsa diye de bir his var. Ara ara kasık batmaları oluyor karnımın alt kısmında ağrım var tatlı bir sızlama şeklinde bek ağırlarım var sürekli öğürmek geliyor içimden şişkinlik var geceleri ateş basıyor yatakta sabahları üşüyorum sık idrara çıkıyorum beyaz akıntım devam ediyor büyükler derler ya kirpiklerin karışmış diye bende de öyle şu an düzelmiyor.Sizce hamile olabilir miyim?

Bence bir test yapın varsa çıkar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…