• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat gününü bekleyenler

Kızlar adetime 10 gün var göğüs uçlarım çok sızlıyor ve bacaklarım da aşırı yorgunluk var. Acaba gebelik olsa bu kadar erken belirti verir mi daha önce hiç böyle olmamıştı? Sizde göğüs ucu acıması oldu mu, olduysa adetten kaç gün önce oldu? Helena Helena mydream4567 mydream4567

Merhabalar kızlar ben 9 şubatta regl oldum. Sonrasında 19, 22, 24, 26, 28 şubat tarihlerinde ilişki yaşandı. Ovulasyon testimde 24 pik gibiydi ancak testim çok iyi değilmiş silik çıktı hep. Bu tarihleri değerlendirdik. Acaba bu şekilde gün aşırı mı mantıklı, günlük ilişki mi bilginiz var mı? Dayanamayıp 7 martta test yaptım negatifti. Bat 12 mart 13 martta gelmemiş olursa test yapacağım ama sanki bu ay da olmadı gibi hissediyorum. Hiçbir belirtim yok... Bu süreç çom yorucu. Rabbim şu mübarek günde hepimizin gönlünden geçeni eline versin 🤲🏻
Hele bir de çocuk yapma döneminde başka başka stres faktörleri de hayata girince çok daha zormuş...

Merhaba kızlar
Test yapmayacağım belirti aramayacağım desemde olmuyor
Bir kaç gündür diğer aylardan farklı şekilde kasığım ağrıyordu. Göğüslerim de sızlıyordu. Dayanamadım bugün test yaptım bakabilir misiniz bata 4 gün var.3-4 dk içinde çıkan sonuç
Var canım görünüyor 😇😇

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Önceki gün beyaz akıntı geldi birde bat iki gün gecikti her an wc ye gidecekmişim gibi kasıklarım sağ lı sollu ağrıdı geçti geçen ay kimyasal gebelik geçirdim beyaz akıntı geçen ayda ilişki olmadan gelmişti hamilelik belirtisi olabilir mi acaba ben test yapmak istemiyorum geçen ay bat geçince 8.gün yaptım negatifti klomen yazsın diye dr a gittim o an öğrendim teşekkür ederim canım şimdiden

Önceki gün beyaz akıntı geldi birde bat iki gün gecikti her an wc ye gidecekmişim gibi kasıklarım sağ lı sollu ağrıdı geçti geçen ay kimyasal gebelik geçirdim beyaz akıntı geçen ayda ilişki olmadan gelmişti hamilelik belirtisi olabilir mi acaba ben test yapmak istemiyorum geçen ay bat geçince 8.gün yaptım negatifti klomen yazsın diye dr a gittim o an öğrendim teşekkür ederim canım şimdiden
Rica ederim.
Belirtiler öyle görünüyor, ama bazen şaşırtıyor bizi ikiside çok benzer çünkü.

Geçen ay 8 gün gecikmeyle gittiğinde yoksa, o gecikme esnasında hamile kalmış ve henüz yansımamış olabilir mi kana?

Rica ederim.
Belirtiler öyle görünüyor, ama bazen şaşırtıyor bizi ikiside çok benzer çünkü.

Geçen ay 8 gün gecikmeyle gittiğinde yoksa, o gecikme esnasında hamile kalmış ve henüz yansımamış olabilir mi kana?
Teşekkür ederim canım saol beklicem bakalım geç döllenme olabilir

Geçen ay evde test yaptım tek çizgi çöktü çıktı canım haftasonu girdi araya salı günü kanamam gelince dr a gittim Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye kan verince kanda çıktı kanamam var diyince hap verdi gün gün düştü canım

Geçen ay evde test yaptım tek çizgi çöktü çıktı canım haftasonu girdi araya salı günü kanamam gelince dr a gittim Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye kan verince kanda çıktı kanamam var diyince hap verdi gün gün düştü canım
Sunu anlamak istedim, o geciktiği 8 günde birliktelik yaşandı mı? Yaşandıysa belki onda tutmuştur.
Yaşanmadıysa geç döllenmedir net.

Sunu anlamak istedim, o geciktiği 8 günde birliktelik yaşandı mı? Yaşandıysa belki onda tutmuştur.
Yaşanmadıysa geç döllenmedir net.
Bi saat kadar önce mide bulantısı oldu annemle konuşuyordum yüzüne kapatmak zorunda kaldım 😔 şimdi kan testi vermeye gidiyorum bakalım ne çıkcak

Back