- 25 Şubat 2021
- 1.140
- 706
- 73
- 31
- Konu Sahibi mydream4567
İnşallah çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin Rabb’im o güzel duyguyuAynen baya erkenmiş inşaAllah hayırla afiyetle güzel haber verirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin Rabb’im o güzel duyguyuAynen baya erkenmiş inşaAllah hayırla afiyetle güzel haber verirsiniz
Eczaneden reçetesiz folik asit alınıyor muben verdim canm kanda da çıktı seninde çıkar.
peki bu ay folik asit kullandın ve ondan mı oldu diyorsun
Alınıyor canımEczaneden reçetesiz folik asit alınıyor mu
Var canım görünüyorMerhaba kızlar
Test yapmayacağım belirti aramayacağım desemde olmuyor
Bir kaç gündür diğer aylardan farklı şekilde kasığım ağrıyordu. Göğüslerim de sızlıyordu. Dayanamadım bugün test yaptım bakabilir misiniz bata 4 gün var.3-4 dk içinde çıkan sonuç
Evet canm alınıyorEczaneden reçetesiz folik asit alınıyor mu
Banada yardımcı olurmusunuzHer an adet olacak gibi oluyor musun?
Ya da sanki şu an adetli gibi hissediyor musun?
Buyrun.Banada yardımcı olurmusunuz
Önceki gün beyaz akıntı geldi birde bat iki gün gecikti her an wc ye gidecekmişim gibi kasıklarım sağ lı sollu ağrıdı geçti geçen ay kimyasal gebelik geçirdim beyaz akıntı geçen ayda ilişki olmadan gelmişti hamilelik belirtisi olabilir mi acaba ben test yapmak istemiyorum geçen ay bat geçince 8.gün yaptım negatifti klomen yazsın diye dr a gittim o an öğrendim teşekkür ederim canım şimdidenBuyrun.
Rica ederim.Önceki gün beyaz akıntı geldi birde bat iki gün gecikti her an wc ye gidecekmişim gibi kasıklarım sağ lı sollu ağrıdı geçti geçen ay kimyasal gebelik geçirdim beyaz akıntı geçen ayda ilişki olmadan gelmişti hamilelik belirtisi olabilir mi acaba ben test yapmak istemiyorum geçen ay bat geçince 8.gün yaptım negatifti klomen yazsın diye dr a gittim o an öğrendim teşekkür ederim canım şimdiden
Teşekkür ederim canım saol beklicem bakalım geç döllenme olabilirRica ederim.
Belirtiler öyle görünüyor, ama bazen şaşırtıyor bizi ikiside çok benzer çünkü.
Geçen ay 8 gün gecikmeyle gittiğinde yoksa, o gecikme esnasında hamile kalmış ve henüz yansımamış olabilir mi kana?
Geçen ay 8 gün gecikmeyle gittiğinde yoksa, o gecikme esnasında hamile kalmış ve henüz yansımamış olabilir mi kana?Teşekkür ederim canım saol beklicem bakalım geç döllenme olabilir
Geçen ay evde test yaptım tek çizgi çöktü çıktı canım haftasonu girdi araya salı günü kanamam gelince dr a gittim Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye kan verince kanda çıktı kanamam var diyince hap verdi gün gün düştü canımGeçen ay 8 gün gecikmeyle gittiğinde yoksa, o gecikme esnasında hamile kalmış ve henüz yansımamış olabilir mi kana?
Sunu anlamak istedim, o geciktiği 8 günde birliktelik yaşandı mı? Yaşandıysa belki onda tutmuştur.Geçen ay evde test yaptım tek çizgi çöktü çıktı canım haftasonu girdi araya salı günü kanamam gelince dr a gittim Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye kan verince kanda çıktı kanamam var diyince hap verdi gün gün düştü canım
Sanırım olmuştu bir defa tam hatırlamıyorum da canımSunu anlamak istedim, o geciktiği 8 günde birliktelik yaşandı mı? Yaşandıysa belki onda tutmuştur.
Yaşanmadıysa geç döllenmedir net.
Bi saat kadar önce mide bulantısı oldu annemle konuşuyordum yüzüne kapatmak zorunda kaldım şimdi kan testi vermeye gidiyorum bakalım ne çıkcakSunu anlamak istedim, o geciktiği 8 günde birliktelik yaşandı mı? Yaşandıysa belki onda tutmuştur.
Yaşanmadıysa geç döllenmedir net.
Allah yavrunuzu bağışlasın, hayırlı olsun inş.Sanırım olmuştu bir defa tam hatırlamıyorum da canım
Amin canım benim ama devlet hastanesinde kan alınmıyor muş hafta içi alınıyormuşAllah yavrunuzu bağışlasın, hayırlı olsun inş.