• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat gününü bekleyenler

Tabi canım çıkıyor fazlası bile atılıyor ama okuduğum yazılara göre eşin1- 2 dakika beklesin hemen çıkmasın afedersin. SOnra sen peçete koy kendine kalkma ayaklarını duvara kaldır belinede yastık koy. İlişki sırasında da yastık koyun diyen var öyle de dene istersen ama insan unutabiliyor. Bi de hep çocuğa odaklı olmamak için koymayabilirsin.Yastık spermi doğru yola gitmesini sağlarmış. Ben ayaklarımı kaldıracağm zaman belime hafif doğrularak yastık koydum. Hiç bir zaman tam kalkmadım bu ay. Ama bazı doktorlar buna gerek yok diyor işte. Bazısında spermin yönü için iyi olur diyor. Kızlar şaka maka videosunu izledim valla o kadar engele takılıyorlarmış ki tutması zormuş diyor insan
Ya evet ne zormuş gerçekten. Ben 1.5 senedir evliyim ama yeni yeni bebek düşünmeye başladık. Ben hemen oluyor falan sanıyordum ama buraya katılıp burada yazılanları falan okuyunca anladım ki ciddi sıkıntılar yaşanıyormuş. Cahillik kötü birşey 💆

Ya kızlar çekinerek birşey sormak istiyorum size. Hani eşimizle beraber olduktan sonra eşimiz kalkıyor ya, sizlerde de hani spermler falan akıntı şeklinde dışarı çıkıyor mu uzansanız bile? Helena Helena mydream4567 mydream4567
Ben bu ay çok umutluydum ama sürekli böyle olduğu için oyüzden mi tutmadı diye arafta kaldım. 😔
Evet aynısı oluyor.

Ya kızlar çekinerek birşey sormak istiyorum size. Hani eşimizle beraber olduktan sonra eşimiz kalkıyor ya, sizlerde de hani spermler falan akıntı şeklinde dışarı çıkıyor mu uzansanız bile? Helena Helena mydream4567 mydream4567
Ben bu ay çok umutluydum ama sürekli böyle olduğu için oyüzden mi tutmadı diye arafta kaldım. 😔
Canım istediğini sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım çekibmene gerek yok. İlişkiden sonra eşim hemen geri çekilmemişti 2 dk falan. Ben de sağıma dönüp ayaklarım hafif yastığın üstünde daha yukarıda dursun diye, 20 dakika uzandım hep banyomu sabah yaptım. Lavaboya 20 dakika sonra girdim tabii akanlar oldu. Ama giden gitmiş oluyor
Yatakta uzandığım sırada da tabikide A bişwy sızıntı olabilir ama akmıyor çok
Bu arada bir sey söyleyeceğim ilişki yaşarken sadece zevk almak sevişmek için olursa kadın da orgazm olursa spermleri o kayganlık ıslaklıkla vakum gibi içine çekermiş sadece bebek düşüncesiyle beraber olmadık biz her defasında zevk almak için oldu ve kadın erkekten önce orgazm olup erkek ardından boşalırsa o zaman tam süper oluyo

Canım istediğini sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım çekibmene gerek yok. İlişkiden sonra eşim hemen geri çekilmemişti 2 dk falan. Ben de sağıma dönüp ayaklarım hafif yastığın üstünde daha yukarıda dursun diye, 20 dakika uzandım hep banyomu sabah yaptım. Lavaboya 20 dakika sonra girdim tabii akanlar oldu. Ama giden gitmiş oluyor
Yatakta uzandığım sırada da tabikide A bişwy sızıntı olabilir ama akmıyor çok
Bu arada bir sey söyleyeceğim ilişki yaşarken sadece zevk almak sevişmek için olursa kadın da orgazm olursa spermleri o kayganlık ıslaklıkla vakum gibi içine çekermiş sadece bebek düşüncesiyle beraber olmadık biz her defasında zevk almak için oldu ve kadın erkekten önce orgazm olup erkek ardından boşalırsa o zaman tam süper oluyo
Canım teşekkür ederim cevabın için 🙏 Bilmiyorum ne kadar doğru ama deneyen bir ablamız söylemişti bana, ilişkiden sonra dağ tarafa uzanıp yarım saat kadar uzanırsan erkek, sola uzanırsan kızın olur diye. Pek inanmak istememiştim ama şimdi sen sağa uzanıyorum diyince aklıma geldi 😅 cinsiyetini merakla bekliyor olacağım.

Kizlartt selam adetime 4 gun var ovulasyon estim bu sekilde cikti koyu ama pik yada esit degil oazarteis gebelik testi yapicam ama o zmna kadar kendime heycan katyrum🤣🤣 sizce bu teste gore gebelik ohtimali varmidri🥰

Eklentiler

• 20210220_121353.jpg
    20210220_121353.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 100
Canım teşekkür ederim cevabın için 🙏 Bilmiyorum ne kadar doğru ama deneyen bir ablamız söylemişti bana, ilişkiden sonra dağ tarafa uzanıp yarım saat kadar uzanırsan erkek, sola uzanırsan kızın olur diye. Pek inanmak istememiştim ama şimdi sen sağa uzanıyorum diyince aklıma geldi 😅 cinsiyetini merakla bekliyor olacağım.
Ben de duymuştum onu canımm Allah ne dediyse o olur iki kızım var sağlıkla olmayanından da tattırsın inşallah Rabbim ama sağlıklı olsun en önemlisi bu

Merhaba herkese bata 5 gün var bu sabah erken gebelik testi yaptım ama çoook silik çıktı sizce gebelik var mıdır? İlk gebeliğimde de böyle silik çıkmıştı ama bu sefer days comfort markayla yaptım. baktım herkes yanlış sonuç veriyor o marka diyor emin olamadım o yüzden.

Eklentiler

• 20210221_111906.jpg
    20210221_111906.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba herkese bata 5 gün var bu sabah erken gebelik testi yaptım ama çoook silik çıktı sizce gebelik var mıdır? İlk gebeliğimde de böyle silik çıkmıştı ama bu sefer days comfort markayla yaptım. baktım herkes yanlış sonuç veriyor o marka diyor emin olamadım o yüzden.
Bence var çizgi baya görünüyor ilk 5 dakikada mı çıktı bir iki gün sı ra normal kasetle tekrarlayın bence var hayırlı olsun

Bu markayı bilemem ama çift çizgi var, inş vardır.
Belirtilerin neydi?

Canım ben doktora gitmeden kendi kafama göre folbiol aldığım için bıraktım. Arkadaşım doktora gitmişti sorunu yoktu ona al bi tane eczaneden farketmez demiş o sebeple bende aldım. Yorumlara baktım bu folbiol biraz ağır diyenler olmuş. Bende hedefe ulaşınca bırakayım dedim belki ağır gelir. DOktorun dediğini alırım. Ben ilk gebeliğimde hiç folik asit başlamadan hamile kalmıştım hamile kalınca başlatmıştı. O sebeple ara vereyim dedim. Bugün kan idrar verdim sağlık ocağında. Pazartesi sonuç çıkar.
Anladım canım benim de aynen ilk hamileliğimde kullanmadım birşey onda ilk seferde olmuştu, bunda olmayınca bende doktora gittm 1 yıl deneyin olmasaa gel dedi folik asit kullan demişti bende eczaneden folidoce aldım onu kullandım bu ay da iştw test positiv çıktı ama henüz kan vermedim

İnşallah. Belirtilerim karın, bacak, bel ağrısı ve kasık batmaları. Birkaç defa da baş dönmesi oldu. Ve dayanılmaz gaz sancıları.
Bel, karın ağrısı, ara ara kasık batması bende de oluyor bata 7-8gün var daha çok erken biliyorum ama sabah ilk idrarla test yaptım sonuç negatif 😔

Back