Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tahmini ovulasyon sonrası 9. Günüm (adete 5 gün kaldı) erken gebelik testi negatif.. ovulasyon gününden emin olup da 9 günden daha geç sürede öğrenen var mı?

Benim de bat’ım 20 si.. bugün yumurtlama sonrası 9. Günüm negatif çıktı umut var mı hala? 8-9 günde kana geçer diyorlardı?

Cok heyecanlanmak istemiyorum cunku Subat ayinda dusuk yaptim. bu kadar erken ogrendigim icin su an panic oldum. Test bozuk olabilir mi?

Reactions: Bdc
O zaman ayrintilari soyliyim. Benim son adet tarihim 20 Haziran. Adet dongum 30 gun civari suruyo. Ovulasyon testi 5 temmuzda pozitif cikmisti. Biz de 3,4,5,6 degerlendirdik :) 3 gundur karin agrisi, karinda boyle cekilme hissi oluyo. Onun disinda pek bi belirti yoktu. Sok oldum bu sonuca. Evet 2 gun sonra yapip koyulasma bakacagim.

Bir de ilk dusuk yaptigim hamileligimde ovulasyon sonrasi 9. gun negatif 14. gun positif cikmisti. Siz sabirli olun, umarim her sey istediginiz gibi olucak.

Canım benimde 3 te pozitifti 5 te çatladı o zaman yapsam bende çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…