Belirtin neydi acaba çok merak ettimSağol canim
Dün yaptım canım evet koyu
Belirtilerim yok benim sadece sık idrara çıkma acıkma oluyor bendeBelirtin neydi acaba çok merak ettim ☺
Keşke çocuğum olsaydı eski kıyafetleri bırak teni kıyafetlerini bile verirdim2 oglum var durumum yok cocuklarınızın küçük gelen kıyafetlerini benim çocuklarima verirmisiniz allah rızası için
Olmuyo mu canimKeşke çocuğum olsaydı eski kıyafetleri bırak teni kıyafetlerini bile verirdim
Allah razı olsun ginede cnm komsular veriyo onlarinkide cok buyuk geliyo cocuklarimaKeşke çocuğum olsaydı eski kıyafetleri bırak teni kıyafetlerini bile verirdim
Nerde yaşıyorsunuzAllah razı olsun ginede cnm komsular veriyo onlarinkide cok buyuk geliyo cocuklarima
GebzedeNerde yaşıyorsunuz
Ya 1.5 yıllık evliyiz en başından beri istedik demek eşimde varikosel varmış sonra ameliyat oldu şuan değerlerinde düzelme var çok şükür doktor artık gebelik bekleyebilirsiniz dedi bizde artık bir umutOlmuyo mu canim
Cok heyecanlanmak istemiyorum cunku Subat ayinda dusuk yaptim. bu kadar erken ogrendigim icin su an panic oldum. Test bozuk olabilir mi?
Eki Görüntüle 2289232
MaşAllah canım hayırlısı olsun gayet net belli oluyo bozuk olduğunu sanmıyorum ama sen iki gün sonra yine yap bence koyulaşma olup olmadığı içinCok heyecanlanmak istemiyorum cunku Subat ayinda dusuk yaptim. bu kadar erken ogrendigim icin su an panic oldum. Test bozuk olabilir mi?
Eki Görüntüle 2289232
Kizlar First Response test yaptim ve pozitif
Bence 12. Gün tekrarla canım 9 erkenKızlar tahmini ovulasyon sonrası 9. Günüm (adete 5 gün kaldı) erken gebelik testi negatif.. ovulasyon gününden emin olup da 9 günden daha geç sürede öğrenen var mı?
Canım benimde 3 te pozitifti 5 te çatladı o zaman yapsam bende çıkarO zaman ayrintilari soyliyim. Benim son adet tarihim 20 Haziran. Adet dongum 30 gun civari suruyo. Ovulasyon testi 5 temmuzda pozitif cikmisti. Biz de 3,4,5,6 degerlendirdik :) 3 gundur karin agrisi, karinda boyle cekilme hissi oluyo. Onun disinda pek bi belirti yoktu. Sok oldum bu sonuca. Evet 2 gun sonra yapip koyulasma bakacagim.
sabredebiliyosaniz bekleyin derim. Implantasyon gunu her hamilelikte degisiyo.Canım benimde 3 te pozitifti 5 te çatladı o zaman yapsam bende çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?