Ya akıntım var hafıf göğüs agrısı da var ama cok az ya aslında ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ve yasadıgım bütün belırtılerı unuttumİnşallah olmuşturbende gözle görülür akıntı aylardır olmuyor ama hamile kalanların hepsinde olmuş bi kaç güne belli olur
Bende görüyorum sanki ama sonradan çıkıyor ilk anda değil o yüzden güvenemiyorum yarın erken gebelik testi yapıcam bakalımBen sanki gördüm cizgiyi
Bütün belirtiler aynı olmaz bekli bence 4 ay öncesini unut onu düşünüp kendini üzme inşallah bu ay hayırlısıyla bebiş haberini alırsınYa akıntım var hafıf göğüs agrısı da var ama cok az ya aslında ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ve yasadıgım bütün belırtılerı unuttum
O da olabilir sen toplu falan mı almıştın bu testleriYok ya iki damla anca damlatıyorum testler dandik galiba bide sonra dan çıkıyor çizgiler
İnşâllah canım bu yasadıgım kötü günleri bana unutturacak bir habere cok ihtiyacım varBütün belirtiler aynı olmaz bekli bence 4 ay öncesini unut onu düşünüp kendini üzme inşallah bu ay hayırlısıyla bebiş haberini alırsın
Doğrudur canım benimde 2 ay önce kimyasal oldu ama bende hiç belirti olduğunu bile hatırlamıyorum inşAllah bu ay bizim için hayırlısı olur herkes içinYa akıntım var hafıf göğüs agrısı da var ama cok az ya aslında ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ve yasadıgım bütün belırtılerı unuttum
Evet ama çok şükür bitti biraz önce sipariş verdim yarın gelir heralde yenileri 3 erken 5 normal sabah akşam yaparım artıkO da olabilir sen toplu falan mı almıştın bu testleri
İnşâllah canımDoğrudur canım benimde 2 ay önce kimyasal oldu ama bende hiç belirti olduğunu bile hatırlamıyorum inşAllah bu ay bizim için hayırlısı olur herkes için
Hangi siteden ve ne kadara alıyosun canım bende birazdan eczaneden alıcam iki tane her ihtimale karşıEvet ama çok şükür bitti biraz önce sipariş verdim yarın gelir heralde yenileri 3 erken 5 normal sabah akşam yaparım artık
Ben bugün beşikte.com dan aldım 3 erken 5 normal 70 lira ama trendyol da uygun ben kapıda ödeme olduğu için böyle almak zorunda kaldım .Hangi siteden ve ne kadara alıyosun canım bende birazdan eczaneden alıcam iki tane her ihtimale karşı
Hala yapmadın mıKizlar ne zaman çatladı biliyorum ama fkö adet yarın 20 gösteriyor geçen ay 22 de oldumafedersiniz çökelek gibi akinti geldi ve sag kasikta agri var 1 hafta gecti bas donmesi var ara ara basim midem beraber dönüyor sanki düşük tansiyonla geziyorum su içiyorum çok fena ifrata sikisiyorum erken gebelik testin var yapsam mi acaba
Hamislik olacağını sanmıyorum ama akşam test yapabilirim suan isyerindeyim artık akşamı beklemek lazım senin bay günün ne zamanHala yapmadın mıben olsam çoktan yapmıştım hadi tap bize de haber ver bebek haberi duymaya ihtiyacımız var
Benim 23 ü çok umutlu değilim ama bekliyorumHamislik olacağını sanmıyorum ama akşam test yapabilirim suan isyerindeyim artık akşamı beklemek lazım senin bay günün ne zaman
4 gün var çıkar mi ki canimBenim 23 ü çok umutlu değilim ama bekliyorum
Büyük ihtimalle çıkar yani inşallah çıkar4 gün var çıkar mi ki canim
Ah ah ins canim öyle olsa cok güzel hayellerim var kismet diyelimBüyük ihtimalle çıkar yani inşallah çıkar
Canım yap bencedeKizlar ne zaman çatladı biliyorum ama fkö adet yarın 20 gösteriyor geçen ay 22 de oldumafedersiniz çökelek gibi akinti geldi ve sag kasikta agri var 1 hafta gecti bas donmesi var ara ara basim midem beraber dönüyor sanki düşük tansiyonla geziyorum su içiyorum çok fena ifrata sikisiyorum erken gebelik testin var yapsam mi acaba
Kızlar ovülasyon testiyle deneme yapayım dedim t silik çıktı
[/QUOT
Pek güvenme bence ona herkeste göstermiyormuş en garantisi gebelik testi şakın ona aldanıp morelini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?