Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah tutmuştur canım adet günün geçince mi test yapmayı düşünüyosun
Evet happymom indirdim bir de tutunma evresi bu hafta gözüküyor tutunma yerleşme olmadan testlerde çıkmıyor maalesef ben gecikmenin ikinci günü yaptığımda laboquikle ip gibi inceydi t bölgesi 4gün gecikmede bebetime testle yaptığımda daha bariz kalın bir çizgiydi sonrası zaten malum kanama başlayınca çizgi azaldı ve gitti

Evt 28 29 günde bir oluyorum adeti 12. Gun pik çıkmıştı insallah bekliyorum yarın idrar testi yapicam erken gebelik testinde varsa çıkar heralde adete 4 5 gun var diyo takvim
Benimde hemen hemen öyle canım ama tutuyorum kendimi bugün çatlamanın 11. Günü perşembe günü yapmayı düşünüyorum

Benimde bir kere öyle oldu canım ilk yaptığıma göre ikinci yaptığım daha silkti bi terslik olduğunu anladım zaten ertesi gün kanama başladı

Klomen+ovitrelle kullandım 21 temmuz bat bekliyorum bakalım bu ay olacak mı

Benimde bir kere öyle oldu canım ilk yaptığıma göre ikinci yaptığım daha silkti bi terslik olduğunu anladım zaten ertesi gün kanama başladı
Kimyasal gebelik %75imizde oluyormuş canım baştan çok üzüldüm ama vardır Allahın bir bildiği dedim beklemedeyiz bakalım nasipse bu aya inşAllaaaah :)

onu hiç düşünme kuzum ben düşünmemeye çalışıyorum ne kadar arada aklıma gelse de stresten ne kadar uzak o kadar iyi beş gün geçse hemende testlere para saçsak
Aynen canım ya ben perşembe yapmayı düşünüyorum çatlamanın 14. Günü oluyo çıkarsa cumartesi bi daha yapıp ona göre kam vermeyi düşünüyorum ama tabi olursa hakkımızda hayırlısı.

Aynen canım ya ben perşembe yapmayı düşünüyorum çatlamanın 14. Günü oluyo çıkarsa cumartesi bi daha yapıp ona göre kam vermeyi düşünüyorum ama tabi olursa hakkımızda hayırlısı.
İnşallah içinden geçeni görürsün kuzum
Bu sefer bende gideceğim kan vermeye gördüğüm gibi geçen gitmedim bu sefer koşarak ve uçarak gitmeli ikinci çizgiyi görürsem

Benim bat 21 temmuz bende beklemedeyim sizinle şuracıkta bekliyim umarım o gün herkes çift çizgili testlerin fotolarını buraya atar

İnşallah içinden geçeni görürsün kuzum
Bu sefer bende gideceğim kan vermeye gördüğüm gibi geçen gitmedim bu sefer koşarak ve uçarak gitmeli ikinci çizgiyi görürsem
Hadi bakalım canım inşAllah güzel haberler alırız hepimizde günün geçince mi test yapıcaksın

Benim de 20 ya da 21 temmuz bat :) 5 temmuzda clearblue digital ovulasyon testiyle gulen yuz cikmisti. Yani bugun 10 gun gecti ama test yapmak icin cok erken dimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…