- 27 Haziran 2019
- 226
- 347
- 103
- 38
Şimdi erken canım ben 14. Günde yapıcamBenim de 20 ya da 21 temmuz bat :) 5 temmuzda clearblue digital ovulasyon testiyle gulen yuz cikmisti. Yani bugun 10 gun gecti ama test yapmak icin cok erken dimiiiii
En az 12 gün geçmesi lazımBenim de 20 ya da 21 temmuz bat :) 5 temmuzda clearblue digital ovulasyon testiyle gulen yuz cikmisti. Yani bugun 10 gun gecti ama test yapmak icin cok erken dimiiiii
Benimde pek yok ya akıntım falan var amabenim kasiklarima agrilar giriyo ara ara 2 gundur. ama baska belirtim yok sanirim.
Benimde pek yok ya akıntım falan var amabenim kasiklarima agrilar giriyo ara ara 2 gundur. ama baska belirtim yok sanirim.
Aynen öyle canım en ufak bişeyi belirti sayıyorız öyle istediğimiz için yap bakalım canım sonuç ne olacakanladim beklemek cok zor ya. Ben Carsamba yapicam o zaman 12. gunde. Her kucuk seyi belirti saniyorum ama galiba cok fazla dusundugmuzden oluyo
Benim ki senden 2/3 gün sonra ben bugün başladım testlere hepimizin hakkında hayırlısı çok çok derinlerde silik bi çizgi gördüm ama belki testin kendi çizgisidirBenim de 20 ya da 21 temmuz bat :) 5 temmuzda clearblue digital ovulasyon testiyle gulen yuz cikmisti. Yani bugun 10 gun gecti ama test yapmak icin cok erken dimiiiii
Bende tutamayacaktım kendimi ama başardım tuttumBenim ki senden 2/3 gün sonra ben bugün başladım testlere hepimizin hakkında hayırlısı çok çok derinlerde silik bi çizgi gördüm ama belki testin kendi çizgisidir
insallah o silik cizgin gercektir canimm cok heyecanli! ovulasyondan kac gun gecti biliyor musun?Benim ki senden 2/3 gün sonra ben bugün başladım testlere hepimizin hakkında hayırlısı çok çok derinlerde silik bi çizgi gördüm ama belki testin kendi çizgisidir
test yapmadiniz mi??Kizlar benim bat 12 temmuzdu kabul olur mu
Canım baya geçmiş test yapsanaKizlar benim bat 12 temmuzdu kabul olur mu
Sen yarın tekrar yapıcaksın değil miBenim ki senden 2/3 gün sonra ben bugün başladım testlere hepimizin hakkında hayırlısı çok çok derinlerde silik bi çizgi gördüm ama belki testin kendi çizgisidir
test yapmadiniz mi??
Canım baya geçmiş test yapsana
Ay maşAllah baya koyu çıkmış hayırlısı olsun canım şimdi mi yaptın
Ay maşAllah baya koyu çıkmış hayırlısı olsun canım şimdi mi yaptın
Allah yardımcınız olsun2 oglum var durumum yok cocuklarınızın küçük gelen kıyafetlerini benim çocuklarima verirmisiniz allah rızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?