Fotoğrafta hiç belli olmuyor kiBi at bakalım ☺
Canım sanki bu test bozuk bi daha yap istersenFotoğrafta hiç belli olmuyor ki
Artık yarın sabah yaparım hem bi gün daha yaklaşmış olurumCanım sanki bu test bozuk bi daha yap istersen
Aynen canım birde başka marka al bu test hep bozuluyor galibaArtık yarın sabah yaparım hem bi gün daha yaklaşmış olurum
Canım sen ovülasyonla takip yapmış miydinGündüz uykuları da başladı inşallah gerçek belirtilerdir yada ben yine kendimde belirti arıyorum . Mide ekşimesi , kasıklarda ağrı ( ara ara gelen giden ) var gibi gibi
Evet yapmıştımCanım sen ovülasyonla takip yapmış miydin
Benimde 20siiii haziranda kimyasal geçirdim bu ay pek belirtim yok sadece sağ kasığımda bi dolmuşluk hissi ve ara ara sancı varkızlar bu ay ovülasyon testiyle takip yaptım bakalım sonuç ne olacak gelin hep birlikte konuşalım ve günü bekliyelim.
Sanmıyorum canım adet oldum olacam gibi doluluk hissi varBence hamilesin
Çatlmanın üstünden kaç gün geçti pekiEvet yapmıştım
Benimde aynı bekliyorumkızlar bu ay ovülasyon testiyle takip yaptım bakalım sonuç ne olacak gelin hep birlikte konuşalım ve günü bekliyelim.
9 unda çatladıÇatlmanın üstünden kaç gün geçti peki
Az kalmış canım hakkında hayırlısıBenimde 20siiii haziranda kimyasal geçirdim bu ay pek belirtim yok sadece sağ kasığımda bi dolmuşluk hissi ve ara ara sancı var
Yani bugün 7. Gün canım çok erken zaten en az 12 gün geçmesi lazım9 unda çatladı
Amin cümlemizin kuzumAz kalmış canım hakkında hayırlısı
Takip yapmış miydin ovülasyonlaBenimde aynı bekliyorum
Sen yapmış miydin canım ovülasyon la takipAmin cümlemizin kuzum
Ben adet takvimiyle takip ettim canım hep bu konuda Pepapp ve flo çok kullanışlı ve yanıltmıyor.Günleri takip ederek akıntı oranıda hep bire birdi :)Sen yapmış miydin canım ovülasyon la takip
İnşAllah tutmuştur canım adet günün geçince mi test yapmayı düşünüyosunBen adet takvimiyle takip ettim canım hep bu konuda Pepapp ve flo çok kullanışlı ve yanıltmıyor.Günleri takip ederek akıntı oranıda hep bire birdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?