- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
Perşembe yapmayı düşünüyorum zaten 14 gün olmuş oluyosabredebiliyosaniz bekleyin derim. Implantasyon gunu her hamilelikte degisiyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembe yapmayı düşünüyorum zaten 14 gün olmuş oluyosabredebiliyosaniz bekleyin derim. Implantasyon gunu her hamilelikte degisiyo.
Anladim canim umidini kaybetmeYa 1.5 yıllık evliyiz en başından beri istedik demek eşimde varikosel varmış sonra ameliyat oldu şuan değerlerinde düzelme var çok şükür doktor artık gebelik bekleyebilirsiniz dedi bizde artık bir umut ☺
Bugün kü test sıkıntılıydı hiç bişey çıkmadı erken gebelik testi alıcam bugün yarın sabahta onu yaparım neden bilmem hevesim kırıldıSen yarın tekrar yapıcaksın değil mi
Birde öyle dene canım ama sıkma canını daha adet gününe var sonuçtaBugün kü test sıkıntılıydı hiç bişey çıkmadı erken gebelik testi alıcam bugün yarın sabahta onu yaparım neden bilmem hevesim kırıldı
Sen ne zaman yapacaksınBirde öyle dene canım ama sıkma canını daha adet gününe var sonuçta
Bende yarın yapmayı düşünüyorum yumurtlamanın 13. Günü oluyo inşAllah canım adetime de var zatenSen ne zaman yapacaksınumut olursun inşallah bana
Canım olumsuz düşünme daha adetine var ovülasyon testi yapmışmıydınBenim bat 21 temmuz ama dayanamadım sabah bir test yaptım hemde ilk idrarla değil daha 5 gun var ama belki silikte olsa çıkar diye sonuç tertemiz bir negatifbu ay da bişey yok sanırım olsaydı çıkardı herhalde demi
Ovulasyon yapmadım ama 13. günümde şiddetli bir ağrım vardı ve uzayan akintimdan farkettim yumurtanin catladigini oğlumda hamile kalmadan öncede aynı bu agriyı çekmiştim ondan biliyorum yumurtanin catladiginiCanım olumsuz düşünme daha adetine var ovülasyon testi yapmışmıydın
İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır azimle test yapmaya devamBenim bat 21 temmuz ama dayanamadım sabah bir test yaptım hemde ilk idrarla değil daha 5 gun var ama belki silikte olsa çıkar diye sonuç tertemiz bir negatifbu ay da bişey yok sanırım olsaydı çıkardı herhalde demi
Hayırlı haberlerini bekliyoruz umarım çift çizgiyi görürsün benim sabah yaptığım test biraz bekleyince yine silik çizgi oluştu ama inanmıyorumBende yarın yapmayı düşünüyorum yumurtlamanın 13. Günü oluyo inşAllah canım adetime de var zaten
Atsna canım bakalımHayırlı haberlerini bekliyoruz umarım çift çizgiyi görürsün benim sabah yaptığım test biraz bekleyince yine silik çizgi oluştu ama inanmıyorum![]()
Atsna canım bakalım
Resimde pek belli olmuyor ama dünkü de aynı şekilde olmuştuAtsna canım bakalım
Sen çok idrar damlatıyo olabilir misin ondan böyle olabilirResimde pek belli olmuyor ama dünkü de aynı şekilde olmuştu
Ben sanki gördüm cizgiyiFotoğrafta hiç belli olmuyor ki
İnşallah olmuşturArkadaşlar merhaba benım bat 26 temmuz yumurtam catlayalı 6 gun oluyor o gunden berı hıc akıntım kesilmedi 1 ya da 2 kez boyle batma oldu hafif vücut ısım yüksek göğüs agrım yok ama boyle bıraz gerginlik var acaba bu ay olmuş mudur
Olabilir canım bunu şimdiden bilemeyiz bekleyip test yapman lazımArkadaşlar merhaba benım bat 26 temmuz yumurtam catlayalı 6 gun oluyor o gunden berı hıc akıntım kesilmedi 1 ya da 2 kez boyle batma oldu hafif vücut ısım yüksek göğüs agrım yok ama boyle bıraz gerginlik var acaba bu ay olmuş mudur
Yok ya iki damla anca damlatıyorum testler dandik galiba bide sonra dan çıkıyor çizgilerSen çok idrar damlatıyo olabilir misin ondan böyle olabilir