Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya 1.5 yıllık evliyiz en başından beri istedik demek eşimde varikosel varmış sonra ameliyat oldu şuan değerlerinde düzelme var çok şükür doktor artık gebelik bekleyebilirsiniz dedi bizde artık bir umut ☺
Anladim canim umidini kaybetme🙏

Benim bat 21 temmuz ama dayanamadım sabah bir test yaptım hemde ilk idrarla değil daha 5 gun var ama belki silikte olsa çıkar diye sonuç tertemiz bir negatif 😢 bu ay da bişey yok sanırım olsaydı çıkardı herhalde demi

Birde psikolojik mi bilmem ama başim bir dönüyor ki yer altımdan kayıyor sanki midem de arada dönüyor kasık agrimda yumurtlama gününden beri devam ediyor ve anlam veremedigim bacak ağrılarım var

Benim bat 21 temmuz ama dayanamadım sabah bir test yaptım hemde ilk idrarla değil daha 5 gun var ama belki silikte olsa çıkar diye sonuç tertemiz bir negatif 😢 bu ay da bişey yok sanırım olsaydı çıkardı herhalde demi
Canım olumsuz düşünme daha adetine var ovülasyon testi yapmışmıydın

Canım olumsuz düşünme daha adetine var ovülasyon testi yapmışmıydın
Ovulasyon yapmadım ama 13. günümde şiddetli bir ağrım vardı ve uzayan akintimdan farkettim yumurtanin catladigini oğlumda hamile kalmadan öncede aynı bu agriyı çekmiştim ondan biliyorum yumurtanin catladigini

İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır azimle test yapmaya devam 👍

Bende yarın yapmayı düşünüyorum yumurtlamanın 13. Günü oluyo inşAllah canım adetime de var zaten
Hayırlı haberlerini bekliyoruz umarım çift çizgiyi görürsün benim sabah yaptığım test biraz bekleyince yine silik çizgi oluştu ama inanmıyorum 😱

Eklentiler

• AF68700E-4219-45FB-BFBF-F0160233C600.jpeg
    AF68700E-4219-45FB-BFBF-F0160233C600.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Beğen
Reactions: Bdc
Arkadaşlar merhaba benım bat 26 temmuz yumurtam catlayalı 6 gun oluyor o gunden berı hıc akıntım kesilmedi 1 ya da 2 kez boyle batma oldu hafif vücut ısım yüksek göğüs agrım yok ama boyle bıraz gerginlik var acaba bu ay olmuş mudur

Arkadaşlar merhaba benım bat 26 temmuz yumurtam catlayalı 6 gun oluyor o gunden berı hıc akıntım kesilmedi 1 ya da 2 kez boyle batma oldu hafif vücut ısım yüksek göğüs agrım yok ama boyle bıraz gerginlik var acaba bu ay olmuş mudur
İnşallah olmuştur 🙏 bende gözle görülür akıntı aylardır olmuyor ama hamile kalanların hepsinde olmuş bi kaç güne belli olur

Olabilir canım bunu şimdiden bilemeyiz bekleyip test yapman lazım

Back