Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yavaş çalıştığında yüksek çıkarOnlar troit bezi galiba neden bukadar yüksek bende şaşırdım
Maşallah canım hamişsin dikkat et kendine inş sağlıkla doğum yaparsınCanım bıraz once farklı bir test daha yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik sımdı ben hamıle mıyım
Muhtemelen canım kan cıvıtıcı ilaçlar rahimdeki kanı daha aktif tutuyorKızlar az önce regl oldum galiba bat a 3 gün var daha ilk defa erken geldi. Bende pıhtılaşma olduğunu öğrendim bu ay o yzüden 2 haftadır kan sulandırıcı kullanıyorum ondan erken gelmiş olabilir mi sizce ?
İnşâllah bu sefer ki dogar canımMaşallah canım hamişsin dikkat et kendine inş sağlıkla doğum yaparsın
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına rabbim inşallah umudunu sevincini daim eder. Kötü düşünme kötüyü çekme ettiğin duaları düşün rabbimdekabul etnik vak çok şükür. Bizim içinde dua et artıkCanım bıraz once farklı bir test daha yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik sımdı ben hamıle mıyım
İnşâllah canım dualarım hep sizinleCanım hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına rabbim inşallah umudunu sevincini daim eder. Kötü düşünme kötüyü çekme ettiğin duaları düşün rabbimdekabul etnik vak çok şükür. Bizim içinde dua et artık![]()
Pıhtılaşma probleminş nasıl anlıyolar? Yani nasıl test yapıyolar?Kızlar az önce regl oldum galiba bat a 3 gün var daha ilk defa erken geldi. Bende pıhtılaşma olduğunu öğrendim bu ay o yzüden 2 haftadır kan sulandırıcı kullanıyorum ondan erken gelmiş olabilir mi sizce ?
Genetik testi yapılıyor canım benim bebeğim kalbi durunca doktorum iatemişti, kan pıhtılaşması olanlar mutlaka kan sulandırıcı kullanmalı yoksa 20 gebeliğin 20sini de düşürür. Şimdi en azından problemi biliyoruz çözüm odaklı ilerliyoruzPıhtılaşma probleminş nasıl anlıyolar? Yani nasıl test yapıyolar?
Peki bu pıhtılaşma sorunu ilk gebelikte çıkmasa bile ortaya sonrakilerde çıkabiliyo mu? Yani ilk gebelikte öyle bişi olmadıysa artık pıhtılaşma problemi olmaz mı demek?Genetik testi yapılıyor canım benim bebeğim kalbi durunca doktorum iatemişti, kan pıhtılaşması olanlar mutlaka kan sulandırıcı kullanmalı yoksa 20 gebeliğin 20sini de düşürür. Şimdi en azından problemi biliyoruz çözüm odaklı ilerliyoruz
İnşallah canım hayırlısı ile sağlıkla darısı başımızaİnşâllah bu sefer ki dogar canım
İnşâllah canım inşallah bakalım bebiş benımle mıİnşallah canım hayırlısı ile sağlıkla darısı başımıza
Çok olumsuzsun ama her seferinde aynı olacak diye bişey yok ki olmaz da inşallah.İnşâllah canım inşallah bakalım bebiş benımle mı
Bakalım bende daha olmadım bi kaç gün daha beklicem olmzsam test yapıcamİnşâllah canım inşallah bakalım bebiş benımle mı
ÇIkabiliyormuş canım ben de burada forumda örneklerine rastladım. Genellikle tekrarlanan düşüklerde iateniyormuş ama benim doktorum ilk kaybımda istedi. İstemeseydi ben yine yaptırırdımPeki bu pıhtılaşma sorunu ilk gebelikte çıkmasa bile ortaya sonrakilerde çıkabiliyo mu? Yani ilk gebelikte öyle bişi olmadıysa artık pıhtılaşma problemi olmaz mı demek?
İnşâllah canım vardırBakalım bende daha olmadım bi kaç gün daha beklicem olmzsam test yapıcam
Canım doktor ile görüştüm bugün t3 t4 hamilelikte yükseliyormus soru yok dedi. Ama beta hcg 161 yarın tekrar kan vericem 2 katına çıkmadı gerekiyormus inşallah çıkar bu 2. Gebeliğin ilkinde düşük olduEvet yavaş çalıştığında yüksek çıkar
Sağlıklı sonuçlar çıkar inşallah canımCanım doktor ile görüştüm bugün t3 t4 hamilelikte yükseliyormus soru yok dedi. Ama beta hcg 161 yarın tekrar kan vericem 2 katına çıkmadı gerekiyormus inşallah çıkar bu 2. Gebeliğin ilkinde düşük oldu