Yaptırdım canım ücret falan almadılar ama demiştim gebelik testi silik çıktı kanamam başladı öyle yapmışlardıdevlette de acil bir durum olmadığında yani yeşil alan muayenesi olduğunda para yansıtabiliyorlarmış. Hiç yaptırdın mı canım devlet acilinde
Bat öncesi miydi canım?Yaptırdım canım ücret falan almadılar ama demiştim gebelik testi silik çıktı kanamam başladı öyle yapmışlardı
BIlmıyorum inanmak istiyorum ama inanırsam yıne benden giderseBelirti olamaması demek hamile olmadığın anlamına gelmez ki belirtisi olmayan bir sürü kişi var adetleri geçene kadar farkında bile olmuyolar
Yok bi kaç gün sonrasıydı kimyasal olmuştu mayıs ayındaBat öncesi miydi canım?
Benim mayıs ayında kimyasal olmuştu hiç bi belirti olduğunu hatırlamıyorum nasipten öteye gidilmez canım iyi düşün iyi olsun.BIlmıyorum inanmak istiyorum ama inanırsam yıne benden giderse
Canım benim benim de 8.haftasa kalbi durmuştukürtaj oldum. Allah hayırlı hepimizin kucaklarını sağlıklı çocuklarla doldursunYok bi kaç gün sonrasıydı kimyasal olmuştu mayıs ayında
Amim canım bu ay herkes güzel haberler verir İnşAllah ❤Canım benim benim de 8.haftasa kalbi durmuştukürtaj oldum. Allah hayırlı hepimizin kucaklarını sağlıklı çocuklarla doldursun
İnşâllah canımBenim mayıs ayında kimyasal olmuştu hiç bi belirti olduğunu hatırlamıyorum nasipten öteye gidilmez canım iyi düşün iyi olsun.
Gebelik var gibi duruyor canım ama bekle günün geçince tekrar yapTest bu
Canım hamile gibi değerin geç ovulasyondur belki. ama t3 t4 değerin çok yüksek zarar verebilir bebeğineKizlar benim beta sonucum geldi 161 yazıyor var mı yok mu çok düşük çünkü
Canım yarın gidicem doktor yarına sonucun gelir dedi ama ben netten baktım dayanamayıp160 aslında hamile olduğun anlamına geliyor hayırlı olsun canım. Aile hekimi yorumlamadı mı raporu ?
Onlar troit bezi galiba neden bukadar yüksek bende şaşırdımCanım hamile gibi değerin geç ovulasyondur belki. ama t3 t4 değerin çok yüksek zarar verebilir bebeğine
Canım bıraz once farklı bir test daha yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik sımdı ben hamıle mıyımGebelik var gibi duruyor canım ama bekle günün geçince tekrar yap
Evet canım Hayırlısı olsun kendine dikkat etCanım bıraz once farklı bir test daha yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik sımdı ben hamıle mıyım
Ya korkuyorum ya yıne düşerse diyeEvet canım Hayırlısı olsun kendine dikkat et
Korkma canım bişey olmaz Allah ın izniyle kötü düşünme herşeye hazırlıklı ol.Ya korkuyorum ya yıne düşerse diye
İnşâllah bakalım kanda ne cıkacakKorkma canım bişey olmaz Allah ın izniyle kötü düşünme herşeye hazırlıklı ol.
Ne zaman vericeksin kanİnşâllah bakalım kanda ne cıkacak
Yarın ama sonuc ertesi gün cıkarNe zaman vericeksin kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?