Bu ay ovülasyon yapmıştım ilk yaptığım gibi pik oldu iki gün sürdü 3. Gün çatladı ama regl oldum bu ay yapıp yapmama konusunda kararsızım
Tam 14. gün doğru çıktı bendeYumurtlamadan kaç gün sonra adet gördün?
Canım senin idrar testinde koyulaşma oldu mu merak ettim seniTamam canım pazartesi günü kan vericem bakalım umarım hepimiz hamileyizdir
Canım naptın bi gelişme var mı sendeKızlar acil durum: Dün ilk idrarla erken gebelik testi yapmıştım biliyorsunuz ve bişey çıkmamıştı bugün normal test yaptım hemde ilk idrar değil hemen ikinci gölge çizgi çıktı hayal mi görüyorum bilmiyorum ama kalbim çok hızlı atıyor acaba olabilir mi ki
Canım naptın bi gelişme var mı sende
Test yapmadım canım pazartesi kan testi vericem inşallah
Hayırlısı olsun canım ben yapmayı düşünmüyorum yaKızlar bende kirmiziları gördüm bugün diğer ay tekrar denicem ovulasyon testini siz denicekmisiniz siz de durumlar ne
Canım bende yapmazdım da bende kaldı 6 ,7 tane ondan boşa gitmesin diyorumHayırlısı olsun canım ben yapmayı düşünmüyorum ya
Varsa kullan tabiki elindekileriCanım bende yapmazdım da bende kaldı 6 ,7 tane ondan boşa gitmesin diyorum
Aynen canımVarsa kullan tabiki elindekileri
Kaçıncı aydı bu ayınSabaha karşı yine rüyamda adet olduğumu gördüm karın ağrısı ile uyandım bir baktım ki olmuşum
4. Ay canım ya seninKaç
Kaçıncı aydı bu ayın
5 bitti ama ilk ay fazla önemsememiştik pek düzenli olmamıştı4. Ay canım ya senin
Canım bende de bu ay çok akıntı oldu sarı renkli beyaz renkli ben adet oldum ama neden olmasın akıntı da belirti oluyor bazı kişilerde inşallah hamilesindirKızlar benim bat a 2 gün var daha ama az önce sarı renkli bir akıntı olduğunu farkettim. Hamilelik belirtisi olabilir mi fikriniz var mı ?
Aynen insan ilk ay pek önemsemiyor5 bitti ama ilk ay fazla önemsememiştik pek düzenli olmamıştı
İnşallah canım yaa kaç gündür akıntı falan yoktu bugün görünce ondan bir merak ettimCanım bende de bu ay çok akıntı oldu sarı renkli beyaz renkli ben adet oldum ama neden olmasın akıntı da belirti oluyor bazı kişilerde inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?