- 13 Haziran 2019
- 461
- 608
- 18
- 27
Canım en son adetten 5 gün önce akşama doğru yaptım negatifti siz de durumlar ne:)Canim son durumun ne test yaptin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım en son adetten 5 gün önce akşama doğru yaptım negatifti siz de durumlar ne:)Canim son durumun ne test yaptin :)
Benim de negatifti daha 5 günüm var bekliyorum :) senin. Bat ne zaman canim.Canım en son adetten 5 gün önce akşama doğru yaptım negatifti siz de durumlar ne:)
O kadar bilinc altina yerlesmis yaniBir de dün rüyamda kan testi yapıyodum 1.38 çıkıyordu sonucum![]()
Vala canım benim iki üç gün oynuyor yarın da olabilirim ertesi gün de :)O kadar bilinc altina yerlesmis yani ☺
Herhangi belirtilerin var mi pekiVala canım benim iki üç gün oynuyor yarın da olabilirim ertesi gün de :)
Vala canım yumurtlamadan sonra baya karın ağrısı kasıklarımda batma ve bacak ağrısı oldu sen nezaman yapıcaksın bir dahaki testiHerhangi belirtilerin var mi peki
Sende durumlar ne canımAynen öyle hayırlısı olsun inşAllah
Canım her ovulasyon da çatlama ve pik olan günleri gördün müBenim bu ay 5. Deneme ovülasyon la ilk
Yarın yap bakalım canım inşAllah hayırlı haberlerini bize ver![]()
Benim de yumurtlamadan sonraki hafta kasik agrilarim yogundu ama 3 gündür yok bugün akıntım başladı ama göğüs hassasiyeti hiç yok anlamadım yaniVala canım yumurtlamadan sonra baya karın ağrısı kasıklarımda batma ve bacak ağrısı oldu sen nezaman yapıcaksın bir dahaki testi
Sen ne kadar zamandır deniyorsun canımBenim de yumurtlamadan sonraki hafta kasik agrilarim yogundu ama 3 gündür yok bugün akıntım başladı ama göğüs hassasiyeti hiç yok anlamadım yaniÇok da umutlanmak istemiyorum adet günümü çarşamba 1 gün önce test yaptırcam cuma günü 1 aylık tatile çıkıyoruz o yüzden varsa erken tespit etmem gerek
![]()
3 ay önce kürtaj oldum bebeğimin 8.haftada kalbi durdu bu ay ilk defa tekrar deniyoruz. Sen canım?Sen ne kadar zamandır deniyorsun canım
Yazını görünce yazmak istesin canım ben de 3 ay önce kürtaj oldum bebegımın kalbı 7 haftalıkken durdu ilk adetten sonra korunmadım ama gebelık olmadı 2. Adetten sonra denedım ne oldu BIlmıyorum ama benım kürtajdan sonra göğüs agrısı yasamiyorum sende de böyle bir şey var mı ben normalde her adetten 10 gun once göğüs agrısı yasardim ama su an yok3 ay önce kürtaj oldum bebeğimin 8.haftada kalbi durdu bu ay ilk defa tekrar deniyoruz. Sen canım?
Geçmiş olsun canım herşey de bir hayır vardır bizde 4 aydır deniyoruz3 ay önce kürtaj oldum bebeğimin 8.haftada kalbi durdu bu ay ilk defa tekrar deniyoruz. Sen canım?
Geçmiş olsun canım herşey de bir hayır vardır bizde 4 aydır deniyoruz
Geçen ay kimyasal yaşadığımda üç gün sonra çıkmıştı bir umut çıkar dedim ama nafileGelmezse 2 gün sonra tekrar yap bence canim
Yok canım kafama takmıyorum her zaman rabbim yıllarca evlat hasreti çekenlere versin ilk derimTeşekkğr ederim cankm hiç üzülmr olur inşallah brnim işk gebeliğim 4-5 ay denemeyle oldu. Allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman. Rabbim kapı kapı aratmasın
Canım benim bugün adetin 3. Günü bu ay geçti bi daha ki aya nasip bakalımSende durumlar ne canım
Bu ay ovülasyon yapmıştım ilk yaptığım gibi pik oldu iki gün sürdü 3. Gün çatladı ama regl oldum bu ay yapıp yapmama konusunda kararsızımCanım her ovulasyon da çatlama ve pik olan günleri gördün mü