Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala canım yumurtlamadan sonra baya karın ağrısı kasıklarımda batma ve bacak ağrısı oldu sen nezaman yapıcaksın bir dahaki testi
Benim de yumurtlamadan sonraki hafta kasik agrilarim yogundu ama 3 gündür yok bugün akıntım başladı ama göğüs hassasiyeti hiç yok anlamadım yani 🤷🏼‍♀️ Çok da umutlanmak istemiyorum adet günümü çarşamba 1 gün önce test yaptırcam cuma günü 1 aylık tatile çıkıyoruz o yüzden varsa erken tespit etmem gerek 😓

Benim de yumurtlamadan sonraki hafta kasik agrilarim yogundu ama 3 gündür yok bugün akıntım başladı ama göğüs hassasiyeti hiç yok anlamadım yani 🤷🏼‍♀️ Çok da umutlanmak istemiyorum adet günümü çarşamba 1 gün önce test yaptırcam cuma günü 1 aylık tatile çıkıyoruz o yüzden varsa erken tespit etmem gerek 😓
Sen ne kadar zamandır deniyorsun canım

3 ay önce kürtaj oldum bebeğimin 8.haftada kalbi durdu bu ay ilk defa tekrar deniyoruz. Sen canım?
Yazını görünce yazmak istesin canım ben de 3 ay önce kürtaj oldum bebegımın kalbı 7 haftalıkken durdu ilk adetten sonra korunmadım ama gebelık olmadı 2. Adetten sonra denedım ne oldu BIlmıyorum ama benım kürtajdan sonra göğüs agrısı yasamiyorum sende de böyle bir şey var mı ben normalde her adetten 10 gun once göğüs agrısı yasardim ama su an yok

Merhaba arkadaslar bu sag kasıkta 2gündür acayip bi batma oluyo işin ilginç tarafı yıllardr 1hafta öncesnden adet agrısı 2gün kalmasın a ragmen bel agrısından baska belirti yok batma olması normalmi acaba

Back